Mohi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 DoruK said: bu maçı fenerbahçe kazansın çocuk yapıp kesicem. aha buraya yazıyorum. yazık olacak bebeye:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 semih 3-4 atar en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 haıyr madem bu kadar iddialısınız, gelin bahse falan girelim de laflarınız havada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 evet, yenilen takımın taraftarı 1 hafta mesaj atmasın foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 maçı birlikte izleyelim, yenilen takımın taraftarları hesabı bölüşsünler bu nasıl? kadıköy belfast da bu aktivite için uygundur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 izmirde olsanız çok tatlı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bilet arayan varsa irtibata geçsin benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 DoruK said: bu maçı fenerbahçe kazansın çocuk yapıp kesicem. aha buraya yazıyorum. çocuk yap pipisini sarı laciverte boya =) öldürme çocuğu yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bu topic'in yarattığı atmosferle herhalde 1-2 hafta kadar gs'li ve fb'li taraftar olmayacak futbol bölümünde haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 gaza geldim, üşenmedim, "6. his" adıyla korsan tezgahlara düşen ve bu yakıştırmayı aşırı eğlenceli bulup cdsini satın aldığım 6 kasım 2002 tarihli derbiyi tekrar izledim... diyecek bir şey yok. bekliyoruz, metrobüsle geliyoruz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fazla gaz iyi değildir. Cildi bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 metrobüsle gelmeyi planlayan fbli arkadaslara gecmis olsun dileklerimi simdiden iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Gelin, metrobüsle gelin. Çok merak ediyorum TV'lere yansıyacakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 abi metrobusle ne diye ugrasıosunuz. binin vapura ole gidin işte. otobusle mecidiyekoy. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 mecidiyeköy metrobüs durağınında tek çıkışı var o daracık alanda napacaklar bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 beşiktaş taraftarının yediği copun yankısı vurmadı mı mecidiyeköy'e??? ehh neyse devam filmini köprü altında çeker bizim nur yüzlü eli coplu genç yeni nesil polisimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bazıları vaktiyle bi cop yemiş yankısı hala sürüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 DoruK said: bu maçı fenerbahçe kazansın çocuk yapıp kesicem. aha buraya yazıyorum. bi cimbomlu icin sacma bi iddia diyorum lol, hemde cocugunu? 5 milyon oynanmaz cimboma fenerbahce ile olan derbilerde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 khala said: mecidiyeköy metrobüs durağınında tek çıkışı var o daracık alanda napacaklar bakalım :) cil yavrusu gibi dagıldıgınız gunleri ne cabuk unutuyosunuz yigit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Zegna said: DoruK said: bu maçı fenerbahçe kazansın çocuk yapıp kesicem. aha buraya yazıyorum. bi cimbomlu icin sacma bi iddia diyorum lol, hemde cocugunu? 5 milyon oynanmaz cimboma fenerbahce ile olan derbilerde haha admin diye degil de cidden katıldım buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 khala said: umarım metrobüsle gelirsiniz khala said: metrobüsle gelmeyi planlayan fbli arkadaslara gecmis olsun dileklerimi simdiden iletiyorum khala said: mecidiyeköy metrobüs durağınında tek çıkışı var o daracık alanda napacaklar bakalım :) Aynı topic içinde üç kere böyle şeyler yazmışsın, bundan sonraki "gelin de dövelim zuhzuhzuh" tarzı delikanlılık, taraftarlık yaptığını sandığın mesajlarını sileceğim, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 kendi takımını tutanlara söyle önce geliyoruz diyip delikanlılık yapan arkadaşlar onlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 GELCEGİNİZ VARSA GORCEGİNİZDE VAR ULAN1!!!1111 hayırlısıyla fb yi yenicez en azından şampiyonluk olmasada 2. lik şansımız olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Fenerbahçe taraftarına dev hizmet! Maç sonu sevinirken "aman şu mesajı da bulıym kapak yapayım" diye uğraşmayın! Buyrun bütün kapakları buraya hazırladım, maç sonu seçip kullanalım zevkle. Kapakları hazırladım DoruK said: 7-0 Dennis said: 2-1 gs alır, goller de Baros ve Hakan Balta'dan gelir. Fenerin golünü Güiza atar, 70. dakikalar civarı biri atılır oyundan. eregorn2 said: fener bu maçı alırsa, banada "futbol" bölümü banı gelsin! deadwoll said: 4-2 alırız. Metrobüsle gelmeye çalışan FB taraftarına yazık olacak nitekim GS ve FB taraftarları metrobüsten aynı durakta inecekler. Khelben said: rahat alırız, kewell arda show yapar. alex in durumu netlik kazandı mı? dory said: neyi tartisiyosunuz ki? en buyuk cimbom. thxby. harrykewell said: fener cephesinin hala güzadan gol beklemesini görmek çok hoş bir duygu :) Masquerade said: Arkasokak said: ayağımızı yerden kessin yeter :)pazar gecesi kesicez ayaginizi yerden fgdgds. Radiance said: Fenerin bu macı kazanması cok zor kazancak bi kadrosuda yok zaten : ) vaniLLe said: Cassio Lincoln yine yargilayacakmis, kuslar söyledi. Red said: lincoln baros kewell arda şov bekliyorum :) Masquerade said: this is not kadıköy der, 12.04.09/20.45'i beklemek üzere inzivaya çekilirim. Radiance said: Masquerade said: bu, sizin 4-5. sayfalarda yazdıklarınızın yanında hiç kalır. yenersek çok eğlenerim ^_^ Yenersek mi süphenmi var : ) harrykewell said: bakalım emre belezoğlu 20. dk yı görecek mi harrykewell said: az biraz sabırlı olursan pazar gecesi kimin, neleri, ne şekillerde gördüğünü hep beraber göreceğiz Khelben said: harrykewell said: bakalım emre belezoğlu 20. dk yı görecek mi inşallah göremez. Masquerade said: futbol bu aga. tabiki favori gs ama belli olmaz. DoruK said: bu maçı fenerbahçe kazansın çocuk yapıp kesicem. aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar