mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: baggio, fizban ; 1. bana göre alex futbolcu değil ara soru : neden ? 2. çünkü alex bugüne kadar ( BANA GÖRE ) hep boş beleş maçlarda var olmuş, kabilesi ( BEREZİLYA CAMİASI ) ile birlikte hareket edince birşeyleri başarabilen ( en azından öyle gözüken ) 3. her erkek mücadelesinde ( omuz omuza ) çimleri yakından inceleyen ve susuz kesimleri yakalayınca faul beklentisi içine giren 4. ( BANA GÖRE ) tamamen şans eseri ya da ikinci topları tamamlayarak gol atabilen 5. kadıköyde omuz atsan arkasına bile dönüp bakmaya cesareti olmayıpta sahade cengaver kesilen 6. Türk hakemlerinin bütün zaaflarını en ince detayına kadar maç öncesi istihbarat edinebilen futbol fakiri, plaj futbolu gençlerinden biridir taam kivıl taam. gs>fb linc>alex oldu mu? yeter mi bu saçma sapan yazılarına son vermene? çünkü artık gülmeye mecalim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Baggio said: DİMİ BABA YA, DELİKANLI ADAM DEĞİL VALLA, KAVGAYA BİLE GİRMİYOR. İki sayfa önce çirkef diyordun, şimdi pısırık zayıf oldu, hayırdır? ahahaha win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bi de bunu izle kivıl. nası goller atmıs nası assistler yapmıs gor alex. belki bilgin artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 biz futbol izlemiormuşuz bişide bilmiomuşuz saol kivil baba öğrendim senden bişiler >'sün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 siz bu adamla bu kadar uğraşıyorsunuz ya aha buraya yazıyorum bu herikivıl 3 vakte banlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu forumda futboldan anlayanı tutmuyolar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Red said: lugano musunuz.nerden biliosunuz ısırdıgını ? AL RED. Uruguaylı futbolcumuz Lugano, Galatasaray ile yaptığımız derbi maçta yaşanan olayla ilgili açıklamalar yaptı. Lugano, maçın son dakikasında kullandıkları serbest atış sırasında 21 numaralı Emre Aşık`ın üst üst 3 kere ayağına bastığını savunarak, ``Üçüncüde dayanamayarak kendimi tutamadım ve kafa attım. Aslında çok da sert bir darbe değildi. Ancak 21 numaralı oyuncu kendisini yere attı. Olayların ateşini biz yaktık. Derbiye yakışmayan olaylar oldu`` diye konuştu. Uruguaylı futbolcu, yapmaması gereken bir harekette bulunduğu dile getirerek, ``Bundan dolayı özür dilemem gerekiyorsa, bunu da diliyorum`` dedi. Maçın derbiye yakışır bir biçimde çekişmeli geçtiğini ifade eden Lugano, ancak her iki takımın da oyunlarını sonuca yansıtamadıklarını bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Isırdı dememiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 İstemeden kalbini kırdığım ya da farkında olmadan hakaret ettiğim herkesten öncelikle özür diliyorum Şu ana kadar zaman zaman provakatif, zaman zaman yapıcı, ama her zaman içten düşüncelerimi sizinle paylaştım Çok fazla konuşupta buraları meşgul etmemek içinde biraz geç kalmış olsamda :) yine sizlerin hoş görüsüne sığınırak son cümlelerimle size veda etmek istiyorum ; 1. aziz yıldırım bu işten anlamıyor 2. alex futbolcu değil 3. fenerbahçe takım değil 4. Türk futbolu bu saatten sonra adam olmaz hepsi gerçekten şaka, Futbol her zaman söylediğim gibi bir eğlence işidir, kazanırsın veya kaybedersin hiç önemli değil, önemli olan yaşadığın 2 saatten beklediğin keyfi almaktır. Ben bugün FENERLİ dostlarımla seyrettim maçı, ALLAH eksikliklerini göstermesin, ne olursa olsun DOSTLUK KAZANDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 "iki takım da ligden düşürüldü tebrik ederim. ikinci yarının başından beri galatasaray ve fenerbahçe gibi türkiye'nin lider iki takımı ligden düşürülmeye çalışıldı ve görüldüğü gibi başarılı" ya sen ne diyosun adnan ya... seni kim kaale alcak adam yerine koycak bu saatten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abi hayır macta pozisyon fılan olsa anlıcam da, naptın adnan polat ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Galatasaray maçının ilk yarısında, kaburgalarından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan ve yerini Yasin'e bırakan oyuncumuz Gökhan Gönül, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, ilk yarının son dakikasında Selçuk'un oyundan alınması sırasında kafasına tribünlerden atılan bir kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel de hastaneye kaldırıldı. Gökhan'ın sakatlığı hakkındaki detaylı bilgilerin daha sonra verileceği belirtirken, kafasına kanyak şişesi isabet eden tercümanlarımızdan Samet Güzel'e hastanede 8 dikiş atıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 şişe boş muymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 oy kim vurduya gitmiş adam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 :) komik... Şu üç büyük takımın başkanlarına bakar mısınız?.. Biri böyle açıklamalar yapar, biri kendi takımının taraftarına "sıktırtmayın lan topuklarınıza" diye bağırır, bizimki hakkında yorum bile yapmak istemiyorum heralde ilk defa bu sene 3 tane üst üste düzgün iş yaptı... Hadi iyi geceler hepinize fenerli galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun, 3 haftaya kadar 5 takım şampiyonluk kovalarken şimdi 2 takım kaldı.. Tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 İlginç bir maçtı.İlk 30 dakika mutlak Galatasaray üstünlüğünden sonra maç dengeye geldi ilk yarının sonlarına doğru Fenerbahçe bastırdı. 2. yarı zaten kötüydü. Kartlar konusunda gerçekten Emre Aşık maçın başından dirsek yemeye başladı sonuna kadar itildi çekildi küfür edildi bariz şekilde tahrik var biraz dikkatli takip ettiyseniz. Sabri=Sabri her zamanki hakeme itirazlar vs. Selçuk sahadan çıkarken kale direğine tekme atıyor bu tarz tepkiler cezalandırılıyordu genelde... Selçuk sarı kartını arkadan yaptığı 3. faulde gördü. İşin komik yanı ilk ikisi sarı karttı son yaptığında bişey yapmamış kewell'a. Lugano gibi adamların takip edilmesi için bir hakem daha eklenmeli şu sahaya sadece böyle şerefsizlik peşinde koşan futbolcuları takip edicek. Emre Belözoğlu ne kadar karaktersiz olduğunu bir kere daha gösterdi bir adam maç boyunca durmadan küfür eder mi? Akıllı, uslu, abi, iyi çocuk semih'in yaptığı faullere pozisyonlardaki tavırlarına bakın sonra burda ötün yok abi yok fazla oynamış ık bık... Arda'ya laf atmak hakaret etmek fanatikliktir terbiyesizliktir Emre'nin kafasına yabancı madde yağmasını engelleyen kimdi? Son olaylara kadar her pozisyonda insanları sakinleştirmeye çalışan kimdi? Kendinden büyüklere abi diye hitap eden saygılı efendi bi adama gidip de anasına söversen tokat atarsan o da sana yumruk atar. 6 yaş büyük diye başını eğip yürüyecek mi yok daha neler. Abi Semih'in kaç tane avrupa kupası maçında forma giydi? Arda'nın yaşı küçük olabilir de Semih'e genç Semih daha pişçek deniyordu zaten 25 yaşına kadar.Semih A takımla maça çıkmaya başladığında Arda Galatasaray'ı sırtlıyordu. Yani Türk futbolundan çıkan nadir değerlerden birine hakaret etmek için bahane kovalıyorsunuz başka da bişey değil. Emre'nin Sabri'ye taç çizgisi dışında yaptığı hareket de gördüğüm en büyük şerefsizliklerden biri.Adam insanlık yapmış elini uzatıyor sen saçma sapan reaksiyon veriyorsun. Neyse iki takım da veda etti şampiyonluk sevdasına.Fenerbahçe'nin uefa yarışı yok bildiğim kadarıyla kupada Beşiktaş ile final oynuyorlar Beşiktaş da şuanki görüntüde ilk 2 de kalıcağından direk gidiyor Fenerbahçe UEFA'ya. Umudum Sivas'ta artık.Bari bu rezil sezon bir anadolu takımının şampiyonluğuyla sonuçlansın belki ligde bişeyler değişir güzelleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: şişe boş muymuş ? Bu kadar sayfa da savunduğun o kadar şeyden sonra, hastaneye kaldırılan adamın haline yapacağın yorum bu kadar basit mi olacaktı? Meğer o müthiş kendini övücü laflarının arkasında ne kadar basit bir kişilik varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 neyse hep yenecek değiliz bu seferde dövdük sdf. hadi iyi geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 DeathLord said: Selçuk sarı kartını arkadan yaptığı 3. faulde gördü. Sarı kart gördüğü pozisyon arkadansa, oldukça enteresan bir "arkadan" anlayışın varmış. Ondan önce "oha kartlık arkadan" gibi bir pozisyon da hatırlamıyorum, ki bu ofsayt faul vs. pozisyonlarını öyle taraflı yorumlamam. Zaten GS'lilerden bile senden başka kimse görmemiş, duymamış, bahsetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Maçı kaçırmışız,futbolcular sahada bunları yapıyorsa taraftar neler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Maçtan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaraylı futbolcu, Lugano’nun, Emre Aşık’a kafa attıktan sonra Kazım’ın da Emre’ye vurduğunu, milli takımda çok şeyi paylaştığı Semih’in de kendisine arkadan vurduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Biz saygıda kusur etmiyorsak suçlu mu olduk. Kadıköy’de hiç böyle şeyler olmuyormuş, biz başka yerlere gidiyoruz herhalde. Bizim kimseden korkumuz, çekindiğimiz yok, dışarıda da içeride de. Herkes bunu bilsin. Galatasaray futbolcusu kimseden korkmaz. 2.5 yıldır Lugano’ya kimse sesini çıkarmıyor. Hele bugün ortalığı karıştıran, Emre Aşık’a kafa atan o. Biraz da bunlar konuşulmalı. Lugano, Emre Aşık’a kafa atıyor, Kazım gelip Emre’ye vuruyor. Milli takımdan can ciğer arkadaşım, çok şey paylaştığım adam gelip bana arkadan vuruyor." Kendisinin Emre Aşık’ı sakinleştirmeye çalışıp, gerginliği azalttığı sırada Semih’in arkadan darbesine maruz kaldığını anlatan Arda, "Bana arkadan vurdu. Ben de peşinden gittim, birbirimize bir daha vurduk. Sonra ben bir kere daha vurdum. Saha içinde böyle şeyler olabilir ama en azından Semih ağabeyin veya bizlerin bu konularda daha dikkatli olması lazım. Sonuçta Lugano 2.5 yıldır burada. Çok merak ediyorum, Lugano’nun yaptıkları ne kadar konuşulacak?" Bu da sizin saygısız şımarık Arda'nın açıklaması. Yine de Semih Abi diyor adam. @Baggio Canlı izlediğim için bazı şeyleri kaçırmış yada yanlış görmüş olabilirim yazının başına eklememişim kusura bakmayın tekrar izleme şansım da olmadı henüz bi ara izleyebilirsem pozisyonları tekrar yazarım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 NEYİ TARTIŞIONUZ http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_id_Carlos-Lincoln.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Stifler said: gözlere bak, korkulur bu adamdan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Buyse said: http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_id_Carlos-Lincoln.jpg Takım ruhu yokmu denir profesyonellik denir bilemem ama kesinlikle akıllı oldukları bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar