cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bu arada gökhan sakatlanmamış olsaydı eminim maçın sonucu çok daha farklı olurdu.şükredelimde adam sakatlandıda oyundan çıktı umarım ciddi birşeyi yoktur ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 hahahahahah olay budur yaaa... adamların hiçbişey umrunda diil feneri gs'yi tırtıklamaya bakıyolar 2 senedir... şu an yazdığım özet'i silip şu fotoğrafı koymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ahah tiplere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 - berbat bir derbiydi. - hakemi beğendim ben, gayet soğukkanlıydı, uyarı kartı çıkardı bi tane haksız yere bize (selçuk'a galiba), ama onu da yapmasa iyice greko-romen futbol oynanıyordu zaten. - lugano ne sağlam bi ayuymuş bilmezdim, temiz yüzlü defans oyuncusu diye herifi karamürsel sepeti sanmışım, herif resmen yere yapıştırdı emre aşık'ı. abimizmiş kendisi :P - emre aşık berbat bi herif gerçekten. herkes arda ile semih'i konuşuyor ama asıl mıcırığı çıkaran ta kendisidir benim gördüğüm kadarıyla. - kewell ve lincoln'e ümitler bağlayan gslıların hüsranını parmakla gösterip "ha-haa" diyesim var, adamların adı bile geçmedi bütün maç.. canıma değsin. - bizim gerizekaAAAlının başkanı guiza'ya da birilerinin futbolda sol ileri dışında dışında saha alanları da olduğunu hatırlatması lazım. adam orda kamp yapıyor resmen, tembel herif. - carlos'un şutu çok şükela olacakmıştı 15 cm aşağıdan gitse.. - ne pis maçtı be... - madımakspor şampiyon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Cantona said: neyi tartışıyoruz ki biz? ahaha tek bir fotoraf herşeyi özetlemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 alex, kimdir bu adam ? fenere gelmeden önce ne yapmış ? fenerde ne yaptıklarına bakalım ; uyduruk poziyonlardan boş kalelere vurduğu toplar gol oldu diye, her pozisyonda ( omuz omuza ) kendine yere atıp faul aldı diye, hep brezilyalı vatandaşlarını destekledi diye, sonra işine gelmeyince ben sakatım, ben halsizim, ben moralsizim diyip ülkesine gitti diye, adam mı oldu ? ya insaf beyler, bu kadar başarılı bir adamın senelerce fenerde işi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 RayCharles said: adamların hiçbişey umrunda diil feneri gs'yi tırtıklamaya bakıyolar 2 senedir... Kavgaya karışmamanın, futbolculuğun adı da "umursamazlık" oldu ve topic tamamlandı, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Emaleth said: - berbat bir derbiydi. - hakemi beğendim ben, gayet soğukkanlıydı, uyarı kartı çıkardı bi tane haksız yere bize (selçuk'a galiba), ama onu da yapmasa iyice greko-romen futbol oynanıyordu zaten. - lugano ne sağlam bi ayuymuş bilmezdim, temiz yüzlü defans oyuncusu diye herifi karamürsel sepeti sanmışım, herif resmen yere yapıştırdı emre aşık'ı. abimizmiş kendisi :P - emre aşık berbat bi herif gerçekten. herkes arda ile semih'i konuşuyor ama asıl mıcırığı çıkaran ta kendisidir benim gördüğüm kadarıyla. - kewell ve lincoln'e ümitler bağlayan gslıların hüsranını parmakla gösterip "ha-haa" diyesim var, adamların adı bile geçmedi bütün maç.. canıma değsin. - bizim gerizekaAAAlının başkanı guiza'ya da birilerinin futbolda sol ileri dışında dışında saha alanları da olduğunu hatırlatması lazım. adam orda kamp yapıyor resmen, tembel herif. - carlos'un şutu çok şükela olacakmıştı 15 cm aşağıdan gitse.. - ne pis maçtı be... - madımakspor şampiyon :/aslında kewell ın adı geçti hatta 2 tane net pozisyonu var iyi kullansa gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ulan ağlamayın bee ulan başkan çıkıyoo ağlıyoo yuhhh senaryoymuşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: alex, ... uyduruk poziyonlardan boş kalelere vurduğu toplar gol oldu diye ... Senin futbol bilginle biz boy ölçüşemeyiz, izin ver yolumuza gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 baggio hiç gerek yok böyle bi yoruma oraya girip kavgayı engelleyebilirlerdi de di mi madem o kadar düşünceli ahlaklı futbolcular? sanki lincolnun volkana yaptıkları, roberto carlosun yan hakeme küfürlerini bilmiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 troll görsün gözler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 lincoln carlos baros falan bariz manita muabbeti yapıolardı ahaha lincoln de böle dedikodu yapıomus gibi bi surat ifadesi vardı. ''abi işte kıza dedim ama kaubl etmedi napiyim'' falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Ronaldinho said: harrykewell said: 3. adam futbolun ne olduğunu iyi bilecek, topa vurmak, topu dürtmek, kendini yere atmak, sallamak, savurmak, küfretmek, ahlaksızlık yapmak, futbol işi değildir topa vurmak derken? sadece duranlar değil hareketli ve hareketlenmesş muhtemel toplarıda iyi gözlemleyecek abi yorma beni, gecenin bu vakta halı saha kiralayıp sana top oynatmayı öğretemem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 lol Futbolculuğu Bırakmış, Başka Şeye Özenmiş Sen sahada futbolculuk hariç her türlü çirkefliği yap, hatta o işi o kadar ileri götürüp Lugano`yu hakemin bakmadığı pozisyonda karnından ısır, sonra beni dövdüler deyip feryat figan et. Sen insanlığı bırakıp, rakibini ısıracak kadar hayvanlara özenirsen ağlamayacaksın ama sen Galatasaraylısın ağlarsın...antu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: 3-0 dan 4-3 lük antep galibiyetini hatırlar yeter azizin türk futbol çirkefliğine kattığı insanlar ; lugano, anelka, nobra, alex, önder, kazım, vs. vs. vs. birincisi 3-0 3-4 galibiyetine hiç çamur atma gayette saglam maçtı. hatırlarsın aynı tarifeyi sizede çekmiştik. bi de bu saydığın futbolcular arasında anelka,alex,onder ve kazım cok saçma olmus. direk fb 25 kişilik kadrosunu koysaydın bence. hem ztn sizde hasan şaş, ayhan, baros(elle oynamalar, kendini yere atmalar), lincoln(surekli yerlerde), emre aşık gibi adamlar yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 harrykewell said: alex, kimdir bu adam ? fenere gelmeden önce ne yapmış ? alex "genç" yıldız olarak geldi, öncesinde büyük başarı aramak yanlış zaten. gayet de karlı ve yerinde bir transferdir, futbol tanrıları razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 RayCharles said: oraya girip kavgayı engelleyebilirlerdi de di mi madem o kadar düşünceli ahlaklı futbolcular? lol kavga ayırmak nedir, adamların işi top koşturmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Baggio said: RayCharles said: adamların hiçbişey umrunda diil feneri gs'yi tırtıklamaya bakıyolar 2 senedir... Kavgaya karışmamanın, futbolculuğun adı da "umursamazlık" oldu ve topic tamamlandı, tebrikler.adamlar kol kola kavga izliyorlar.takım arkadaşlarının kavgasını.bu umursamazlık değilde nedir? en azından gidersin ayırmaya çalışırsın felan.kol kola olmasalar felan neysede adamlar resmen kavga izleyen meraklı teyzeler gibi izliyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Cantona said: neyi tartışıyoruz ki biz? ohaa super bi resim haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 RayCharles said: oraya girip kavgayı engelleyebilirlerdi de di mi madem o kadar düşünceli ahlaklı futbolcular? Oraya ayırmaya girersin, sonra birisi kazara veya bilerek gelir seni teper, o an nevrin döner sen de bir tane çakarsın ya da hakem görmez bile ve yapılan haksızlıkla kalırsın. Adamlar kavga işine falan yaklaşmıyor bile, mis gibi işte. Semih'le Arda ayırmaya girdi de ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Profesyonelliğin gerektirdiği bir şey o. Öfkeni, duygusallığını falan bi kenarda bırakması lazım sahaya girerken. Bence adamlar doğru yapmış. http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_id_Carlos-Lincoln.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Cantona said: neyi tartışıyoruz ki biz? çok iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 @baggio o da mantıklı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Baggio said: harrykewell said: alex, ... uyduruk poziyonlardan boş kalelere vurduğu toplar gol oldu diye ... Senin futbol bilginle biz boy ölçüşemeyiz, izin ver yolumuza gidelim. yol her zaman sizindir gençler, ben abiziniz olarak sadece ışık tutuyorum, kaybolmayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar