Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

- berbat bir derbiydi.
- hakemi beğendim ben, gayet soğukkanlıydı, uyarı kartı çıkardı bi tane haksız yere bize (selçuk'a galiba), ama onu da yapmasa iyice greko-romen futbol oynanıyordu zaten.
- lugano ne sağlam bi ayuymuş bilmezdim, temiz yüzlü defans oyuncusu diye herifi karamürsel sepeti sanmışım, herif resmen yere yapıştırdı emre aşık'ı. abimizmiş kendisi :P
- emre aşık berbat bi herif gerçekten. herkes arda ile semih'i konuşuyor ama asıl mıcırığı çıkaran ta kendisidir benim gördüğüm kadarıyla.
- kewell ve lincoln'e ümitler bağlayan gslıların hüsranını parmakla gösterip "ha-haa" diyesim var, adamların adı bile geçmedi bütün maç.. canıma değsin.
- bizim gerizekaAAAlının başkanı guiza'ya da birilerinin futbolda sol ileri dışında dışında saha alanları da olduğunu hatırlatması lazım. adam orda kamp yapıyor resmen, tembel herif.
- carlos'un şutu çok şükela olacakmıştı 15 cm aşağıdan gitse..
- ne pis maçtı be...
- madımakspor şampiyon :/
Sosyal ağlarda paylaş

alex,

kimdir bu adam ? fenere gelmeden önce ne yapmış ?

fenerde ne yaptıklarına bakalım ;

uyduruk poziyonlardan boş kalelere vurduğu toplar gol oldu diye, her pozisyonda ( omuz omuza ) kendine yere atıp faul aldı diye, hep brezilyalı vatandaşlarını destekledi diye, sonra işine gelmeyince ben sakatım, ben halsizim, ben moralsizim diyip ülkesine gitti diye, adam mı oldu ?

ya insaf beyler, bu kadar başarılı bir adamın senelerce fenerde işi ne ?
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
- berbat bir derbiydi.
- hakemi beğendim ben, gayet soğukkanlıydı, uyarı kartı çıkardı bi tane haksız yere bize (selçuk'a galiba), ama onu da yapmasa iyice greko-romen futbol oynanıyordu zaten.
- lugano ne sağlam bi ayuymuş bilmezdim, temiz yüzlü defans oyuncusu diye herifi karamürsel sepeti sanmışım, herif resmen yere yapıştırdı emre aşık'ı. abimizmiş kendisi :P
- emre aşık berbat bi herif gerçekten. herkes arda ile semih'i konuşuyor ama asıl mıcırığı çıkaran ta kendisidir benim gördüğüm kadarıyla.
- kewell ve lincoln'e ümitler bağlayan gslıların hüsranını parmakla gösterip "ha-haa" diyesim var, adamların adı bile geçmedi bütün maç.. canıma değsin.
- bizim gerizekaAAAlının başkanı guiza'ya da birilerinin futbolda sol ileri dışında dışında saha alanları da olduğunu hatırlatması lazım. adam orda kamp yapıyor resmen, tembel herif.
- carlos'un şutu çok şükela olacakmıştı 15 cm aşağıdan gitse..
- ne pis maçtı be...
- madımakspor şampiyon :/
aslında kewell ın adı geçti hatta 2 tane net pozisyonu var iyi kullansa gol.
Sosyal ağlarda paylaş

Ronaldinho said:
harrykewell said:

3. adam futbolun ne olduğunu iyi bilecek, topa vurmak, topu dürtmek, kendini yere atmak, sallamak, savurmak, küfretmek, ahlaksızlık yapmak, futbol işi değildir

topa vurmak derken?

sadece duranlar değil hareketli ve hareketlenmesş muhtemel toplarıda iyi gözlemleyecek

abi yorma beni, gecenin bu vakta halı saha kiralayıp sana top oynatmayı öğretemem valla
Sosyal ağlarda paylaş

lol
Futbolculuğu Bırakmış, Başka Şeye Özenmiş

Sen sahada futbolculuk hariç her türlü çirkefliği yap, hatta o işi o kadar ileri götürüp Lugano`yu hakemin bakmadığı pozisyonda karnından ısır, sonra beni dövdüler deyip feryat figan et. Sen insanlığı bırakıp, rakibini ısıracak kadar hayvanlara özenirsen ağlamayacaksın ama sen Galatasaraylısın ağlarsın...
antu
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:
3-0 dan 4-3 lük antep galibiyetini hatırlar yeter

azizin türk futbol çirkefliğine kattığı insanlar ;
lugano, anelka, nobra, alex, önder, kazım, vs. vs. vs.

birincisi 3-0 3-4 galibiyetine hiç çamur atma gayette saglam maçtı. hatırlarsın aynı tarifeyi sizede çekmiştik. bi de bu saydığın futbolcular arasında anelka,alex,onder ve kazım cok saçma olmus. direk fb 25 kişilik kadrosunu koysaydın bence. hem ztn sizde hasan şaş, ayhan, baros(elle oynamalar, kendini yere atmalar), lincoln(surekli yerlerde), emre aşık gibi adamlar yok di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
RayCharles said:
adamların hiçbişey umrunda diil feneri gs'yi tırtıklamaya bakıyolar 2 senedir...

Kavgaya karışmamanın, futbolculuğun adı da "umursamazlık" oldu ve topic tamamlandı, tebrikler.
adamlar kol kola kavga izliyorlar.takım arkadaşlarının kavgasını.bu umursamazlık değilde nedir? en azından gidersin ayırmaya çalışırsın felan.kol kola olmasalar felan neysede adamlar resmen kavga izleyen meraklı teyzeler gibi izliyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:
oraya girip kavgayı engelleyebilirlerdi de di mi madem o kadar düşünceli ahlaklı futbolcular?

Oraya ayırmaya girersin, sonra birisi kazara veya bilerek gelir seni teper, o an nevrin döner sen de bir tane çakarsın ya da hakem görmez bile ve yapılan haksızlıkla kalırsın. Adamlar kavga işine falan yaklaşmıyor bile, mis gibi işte. Semih'le Arda ayırmaya girdi de ne oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...