Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

khala

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
harrykewell said:
Baggio said:
harrykewell said:
2. aziz yıldırım efendi bu işlerden elini çekmeden bu sektör düzelmez

Tabii ki lan, Singapur'da deprem olsa Aziz'in suçu zaten. Demirören gibi, Polat gibi başkan herkese nasip olmaz, Tüpçüler Kralı.

insaların ticari hayatını futbola sokma,

birşey biliyorsan söyle herkes öğrensin, bilmiyorsan sus adam sansınlar

"AZİZ GİTMEDEN DÜZELMEZ" diyince mi bir şey biliniyor? İddiasını kanıtlaması gereken, en azından bir ilişki kurması gereken sensin burada malesef, genelde iddia makamı ispatla yükümlüdür.

Maç ortada, kalitesizlik ortada, Sabri ortada, siz hala gelip Aziz diyebiliyorsanız gerçekten oldukça kültür ve bilgi şelalesi insanlarsınız, ben susayım en iyisi.

Adamlık falan filan diye en ufak kuyruğa basmada hakarete girmeyelim ki bugün 5 olan banlarımıza yenileri gelmesin tabii, aman kantarın topuzuna dikkat.

ban, man hikaye, geçelim bu mevzuları

bandan korksaydık vandan konuşmazdık

azizin bugüne kadar türk futboluna verdiği negatif elektrik ve negatif sinerji ortadır, illa ki çok hatırlamak istiyorsan sadece anelka ve önderin elle attığı golleri, 3-0 dan 4-3 lük antep galibiyetini hatırlar yeter

daha bunlardan birşey çıkaramıyorsan birşey anlatmaya gerek yoktur.

azizin türk futbol çirkefliğine kattığı insanlar ;

lugano, anelka, nobra, alex, önder, kazım, vs. vs. vs.
Sosyal ağlarda paylaş

her şeyi ama her şeyi geçtim de kalecinin o gereksiz agresifliğini, turist olup almancı olup sahip olduğu anime türü agresifliğini sindiremedim. hoş semih kalkıp kafa göz girmediğin göre ortada abartılacak bir şey yok.

bu maç tam ders konusu acemi hakemler için. elinizdeki gücü, kart faktörünü kötü kullanırsan, geciktirirsen sonuçları ne olurun kısa filmi. selçuk ve sabrinin alnından öpüyorum.

volkan olaylara karışmayarak şaşırtmış olup kendini geliştirdiğini ekran başındaki milyonlara ispat etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
her iki takımında bu sene çok iyi kadrosu olmasına rağmen yönetimlerinin saçma sapan hataları yüzünden geldikleri hale bak.o değil şimdi gs nin uefa ya gitme şansıda baya bir azaldı

gs gider uefaya bu sene 1. doğrudan şl, 2. şl elemeleri, 3. ve 4. uefa'ya gidecek, türkiye kupasında da beşiktaş fenerbahçe arasında final oynanacağı için 5. de uefa'ya gidecek
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Hayır esas olay şu; kavga çıkması gayet normal ama Arda "büyüğe el kaldırdığı için suçlu mu" onu tartışıyorsunuz şu anda, hani büyüğü değilse kavga etmek falan gayet normal. Helal yani.

Semih gibi mülayim adamı kızdırabildiyse vardır bir nanesi, doğruya doğru.

semih pozisyondan 2 dakika önce çift giriyor. normal semih o hareketi yapmaz.

fizban said:
adnan polat ın şu cümlesi çok doğru "iki takım sabaha kadar oynasa berabere bitirirlerdi bu hakem üçlüsü".

ben fener in hakkının yendiğini düşünüyorum, o gs nin, o ayrı mesele lol.

fenerin hakkı nerde yendi ayıp ya ayıp aynı maçı mı izledik anlamıyorum selçuk adamın boğazına tekme atıyor oyunda kalıyor emre ana bacı sayıyor sabriye oyunda kalıyor anlamıyorum bazen.

Zegna said:
lugano kadar kaliteli bir defans turkiyeyte geldigi icin siz fenerbahceye tesekkur edin bence.

bence adam geri kalan maçları oynamaya üşendiği için atıldı lol. ne işim var burda diyo artık. çok kaliteli oyuncu ama kalitesinin yanında her türlü çirkeflik konusunda bilgili.

RayCharles said:
olayı özetliyorum

1- adnan polat boş adam. bizi eziyolar abi tezine destek bulmak için fb yi kendi tarafına çekmeye çalışıyo evet herkes işi gücü bıraktı fb yi gs yi düşürmeye çalışıyo

2- lugano türkiye'nin en kaliteli defans oyuncusudur, aynı zamanda da dünyanın en çirkin adamıdır

3- arda boş konuşuyo pozisyonu izlerseniz semihin orda girişmek değil de ayırma amacını çok güzel görebilirsiniz

4- hakem güzel maç yönetti hiç bi taraflılığı yoktu

5- sabri gereksiz bi yaşam formu. ne futbolcu, ne düzgün bi adam ne işi var buralarda hiç anlamıyorum

6- maçın hakkı buydu

7- imkanınız varsa izleyin volkan'ın dediklerine harfi harfine katılıyorum

8- şu maçı izledim de hakkaten biz bu fb den gs den çok daha iyi top oynuyoruz, herkes beşiktaşın kötü top oynamasına alışmış şartlamış kendini oturun bi izleyin

edit: bi de 9- emre aşıka yazık oldu kaynadı arada :P

katılmadıklarımı yazıyım : bence diyaloglarda maç sonunda hata ardanın değil volkanındır çünkü ilk açıklamayı yapan odur. sahada abi kavramı yoktur orada herkes futbolcu. messi gitse abi mi dicek semihe? yok öyle bir dünya. volkan maçın ortasında tribüne dönüp orasını burasını kaşıyor heralde teknik direktöründen öğrendi bunlarıda..
hakem maçı güzel yönetmedi, bir taraflılığı yoktu ama ezikti, maçın kontrolden çıkmasının tek sebebi hakemin emre&sabri&lugano 3 lüsünden birisini atamamış olmasıdır. otorite yoktu.

Dip not: Semih maçın hırsıyla çok hırslandı bu maçta, tahminimce arda da semih in ayırmaya çalıştığını farketmemiştir, hakikaten çok gözü dönmüştü ardanın. sabri ve emre belözoğlunu bi odaya koyalım birbirlerini sevsinler bütün gün 2 sindende nefret ediyorum, emre zaten dünyada öz saygısı en az olan insanlardan birisidir kanımca.
2 takımda kondisyon yok, 70 ten sonra oyundan düştüler tekmelere sarıldılar. yapacak bişey yok. 2 takım içinde : şampiyonluk yarınlara kaldı...
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasarayın oyuncu değişikliklerinin saatine bakınca zaten teknik direktörün kalitesi belli oluyor. İyi adamdır Bülent büyük kaptandır severiz evet ama, z TD olamayacak karaktere sahip bir adamdı kimse kusura bakmasın. Yılın en mal hareketi, TD olarak Bülent'i getiren yönetime gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

RayCharles said:
harrykewell said:
ray charles,

futbol bilgin ve futbol seyirciliğin konusunda ciddi şüphelerim var

takma kafana şüpheleri bütün forum senin futboldan anlamadığından emin zaten :)

benim söylediğim herşeye forumda insanlar haftalarca isyan etti, sonra herkes benim dediklerime geldi

ben bundan 5 sene öncede farklı bir isimde burada fikirlerimi zikrettim, beni engelledirler, arkamdan yine insanlar benim fikirlerimi burada savundular

isimler gelir geçer, HAGİ forever, alex whevever

Mave gider ismi kalır, dostlar onu er geç anır
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell, allahaşkına, hayatında bir defa elle gol atmak vs. ile şu kavgalardaki anlamda çirkefliğin ne alakası var be, liste büyüsün diye uydurmuşsun da uydurmuşsun. Anelka, Alex, Önder'de ne zaman ne çirkeflik gördün? Kazım ve Nobre de her futbolcu kadar yapıyordur anca gaza gelirse, öyle ekstra pis çirkef bir durumu yok.

Lugano da gayet kaliteli bir defans, çok çirkin bir sporcu olduğunu zaten söylüyoruz da atılırsa bize zarar zaten, ee o zaman? İyi defans transfer etti ama karakterini analiz edemedi diye daha bunu en başta Türkiye'ye getiren Aziz suçlu yani, peki.

"Bu böcek ülkeye ilk defa Afrika'dan bir muzun içinde gelmişti" diyen fırıncı vardı bir zamanlar, onun gibisin. Daha maç başlamadan FB taraftarına hareket çeken oyuncuna, maçın 2. dakikasında hakemi ve taraftarı gaza getiren pis oyuncuna, ona kart yerine prim veren oyuncuna kız önce, belki 35. sırada Aziz gelir artık. Marjinal görünmek için amuda kalkıyorsunuz, komik oluyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan'ın ağır hareketi taraftarı çıldırttı!
Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı. Volkan'ın kapalı tribündeki taraftarlara dönerek edep yerini tutup göstermesi, sarı-kırmızılı tribünleri adeta çıldırttı. Öfkeli taraftarlar bu sırada sahaya yabancı maddeler attılar.

kaynak:sporx

arda oley çekmiş.tahrik etmiş bıdıbıdı

herkes masum gs taraftarı ve futbolcuları çirkef
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
harrykewell, allahaşkına, hayatında bir defa elle gol atmak vs. ile şu kavgalardaki anlamda çirkefliğin ne alakası var be, liste büyüsün diye uydurmuşsun da uydurmuşsun. Anelka, Alex, Önder'de ne zaman ne çirkeflik gördün? Kazım ve Nobre de her futbolcu kadar yapıyordur anca gaza gelirse, öyle ekstra pis çirkef bir durumu yok.

Lugano da gayet kaliteli bir defans, çok çirkin bir sporcu olduğunu zaten söylüyoruz da atılırsa bize zarar zaten, ee o zaman? İyi defans transfer etti ama karakterini analiz edemedi diye daha bunu en başta Türkiye'ye getiren Aziz suçlu yani, peki.

"Bu böcek ülkeye ilk defa Afrika'dan bir muzun içinde gelmişti" diyen fırıncı vardı bir zamanlar, onun gibisin. Daha maç başlamadan FB taraftarına hareket çeken oyuncuna, maçın 2. dakikasında hakemi ve taraftarı gaza getiren pis oyuncuna, ona kart yerine prim veren oyuncuna kız önce, belki 35. sırada Aziz gelir artık. Marjinal görünmek için amuda kalkıyorsunuz, komik oluyorsunuz.
ama o böcek harbiden afrikadan gelmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio, ben her zaman futboldan yanayım

en başında söyledim, sabriden, ardadan, ayhandan futbolcu olmaz diye

ama bunların yanında lugano, alex, volkan, gökhan gönül, önder turacı, nobre, yusuf şimşek, gökhan soyadını unuttum her neyse ondan da futbolcu olmaz diye

1. adam karakterli olacak

2. adam sahaya çıkınca tribüne değil önce kendine sonra takımına sonra taraftarına oynayacak

3. adam futbolun ne olduğunu iyi bilecek, topa vurmak, topu dürtmek, kendini yere atmak, sallamak, savurmak, küfretmek, ahlaksızlık yapmak, futbol işi değildir

4. ben futbolseverim herşeyden öte, asla takım fanatizmi savunmam
Sosyal ağlarda paylaş

hani tamam şu maç için iki takım da ölsün gebersin suçlular şerefsizler dersin ona karşı çıkan olmaz da, sen şimdi gelip gsliler efendi efendi top oynadılar fenerliler çirkef dersen yuh derler adama...

edit:kewell sen herkes benim dediklerime geliyo diyosun da aksine sen herkesin dediklerine gidiyosun yavaştan yavaştan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...