Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe 12.04.2009 @ 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"x küfür edecek de y duracak mı" denmiş, evet, yoksa ikisi birden görecek kırmızıyı.

Küfür etmeyi, çaktırmadan kartlık hareket yapmayı, kavga etmeyi yüceltici provokatif mesajlara, dozuna ve içeriğine göre silinmekten banlanmaya kadar gidebilecek yaptırımlar itinayla uygulanır, bilginize.
Mesaj tarihi:
bülent korkmaz luganoya attı tüm suçu. fenerliler misilleme yapmalı hemen. olaylar çıkmalı.

ahaah emre aşık hem dayak yedi hemde kırmızı kart gördü dedi. bu lafların altında kalmaz fb yönetimi
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Bu arada "off şov yapacak yargılar yönetir uçar kaçar" dediğiniz Lincoln de bir nane yapamadı gördüğünüz gibi, çok büyütüyorsunuz gözünüzde, yeni bir Alex yaratma çabaları gibi duruyor.

bişey yapamadı cidden, bi de herkes itip kaktı adamı yazık lan ahah
Mesaj tarihi:
cidden emre aşığa yapılanlar büyük ayıp.

bütün maç adamı attırmak için üzerine oynadılar, sonunda kafa, dirsek vurarak dudak, burun patlattılar. bir de kırmızı gördü.

bütün olayları başlatan; SAVAŞÇI LUGANO
Mesaj tarihi:
26 yasındayım, aklım ermeye basladıgından berı tum derbileri izledim, stada gittim.

hayatımda bu kadar daha kotu kalitesiz bir derbi izlemedim.

mac sonundaki olaylara gelince, arda sen kimsin dunku boksun derler adama, arkadan kosup olayları kızıstırıcak fılan. semih abini ornek alacagına artislik yapiyorsun, allahın artizi.

iyi oldu gozunu morarttılar, aklı basına gelir biraz belki. bu arada luganonun yıkışını izlermisiniz tam bir ayı ahahah

omuzdan tutup yıkmıs adamı.
Mesaj tarihi:
Dirsek falan bir şey attı galiba Lugano ama göremedik bile, hakemin de gördüğünü sanmıyorum, Emre'nin sakatlığından durdurdu oyunu. Sonra kavga çıktı da kavgadaki hareketlerinden gördü kartı Lugano, ben böyle anladım yani ama maç bitince de sıkıldım kalktım geldim, yorum tekrar falan izlemedim hiç. Yanlışsa affola.

Bu işin kuralı bu işte, küfür edilince veya kartlık hareket yapılınca adaletini kendin sağlamaya çalışırsan sen de atılırsın, bu kadar basit. Sen dur hakem versin cezasını.
Mesaj tarihi:
hakkaten.düne kadar süper yedekti.şimdi örnek alıncak abi olmuş

ayrıca cıkan kavgada hasan şaştan kırmızı kart beklerdim :)
Mesaj tarihi:
Zegna said:
mac sonundaki olaylara gelince, arda sen kimsin dunku boksun derler adama, arkadan kosup olayları kızıstırıcak fılan. semih abini ornek alacagına artislik yapiyorsun, allahın artizi.

iyi oldu gozunu morarttılar, aklı basına gelir biraz belki. bu arada luganonun yıkışını izlermisiniz tam bir ayı ahahah

arda vurunca dünkü bok.

lugano yapınca helal

vay.

fsdf.

ben volkanda uçan kafa bekledim 80 metreden gelip uçaraktan bir tane. yapmadı ama. fsdgsd.

ayrıca emre de maçın gizli çirkefi. adamın belli bir fb taraftarı kitlesi ve Terim dışında seveni yok. yazık. :/
Mesaj tarihi:
maçten önce arda eski açıktaki taraftarına oley çekmeye giderken‚ Fenerbahçe taraftarına hareket çekiyor‚ sonra iki oleyi taraftarına çekerken‚ üçüncü de Fenerbahçe taraftarına dönüp‚ el hareketi çekiyor.

kadıköye geleceksin kocakafa.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
hakemler çok iyi de tansiyon yükselmesin ayağına 2 sarı kartı es geçildi fenerbahçenin

ayrıyeten her fırsatta hakeme oynayan ve tribünleri kışkırtmaya çalışan fenerli oyuncular aferin böyle devam etsinler. selçuk denen şahsiyetli adamın ne futbolu ne kişiliği beş para eder yani üst düzey bi takımda ne işi var anlamam, anca fenerde oynar böyleleri.

Masquerade said:
selçuk görevini layıkı ile yerine getirip yerini denize bıraktı.

bravo aydınus.

fb zaten futbol oynanmaması için her türlü çirkefliğe başvuruyor. ^^

Masquerade said:
ayrıca emre aşığa kırmızı görsün diye her türlü tahriği denediler.

en az 3 maç ceza alırız artık asfasdfsaf.

eee kaşınanı kaşırlar.

lugano, emre, semih her türlü çirkefliği yaptılar. olacağı buydu.

Masquerade said:
cidden emre aşığa yapılanlar büyük ayıp.

bütün maç adamı attırmak için üzerine oynadılar, sonunda kafa, dirsek vurarak dudak, burun patlattılar. bir de kırmızı gördü.

bütün olayları başlatan; SAVAŞÇI LUGANO

Allahın var olduğu tezine dayanıcak olursak herkese eşit iq dağıtmamış mahsur bıraktıklarını takip etmiyor.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Dirsek falan bir şey attı galiba Lugano ama göremedik bile, hakemin de gördüğünü sanmıyorum

hakem tvden izlemiyor aga. görsün diye orda.

selçuğu da görmedim dedi. neyi görecen yahu fıratcıgım? :(
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

ayrıca emre de maçın gizli çirkefi. adamın belli bir fb taraftarı kitlesi ve Terim dışında seveni yok. yazık. :/

emre size ne koymuş arkadaş.

alnı saçlı sabri varken başka provokatore gerek yok sahada merak etme.
Mesaj tarihi:
Zergling said:
Lincoln , Baros ve R.Carlosu olaylara karışmayıp örnek bir hareket sergiledikleri için ayakta alkışlıyorum.

adamlar 2 gün sora memleketine gidicek.türk işi kavgalara karışmazlar :)

ztn baros un bi tokatlık fiziği var.lincoln de öyle.roberto carlos hızlı kaçabilir
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
volkan ağır konuştu. dışarda abi diyenler sahada ağıza alınmicak küfürler ediyorlar dedi.

ya bende bu tarza karşıyım.ki volkan sölymesin bari bunu

emre belozoglu maç boyunca kufur etti.agzı gayet net okunuodu.tek başına yürürken bile kufur ediodu
Mesaj tarihi:
fenerli oyuncularda suçlu gs stadı oldu. her sene aynı şeyler küfürler yabancı maddeler filan diyorlar.

uğur da saha dışındaki dostluklar yalanmış dedi.

yani bu sezon bi şey yapamayan takımlar bu sefer gündemi bu şekilde mi belirlicekler. işimiz var :p
  • Yeni Oluştur...