Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 dory veya ema gelse aval aval bakarsın yani
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bakmaya değer bence de bakmam sadece, gider bi selam verir iki kelime konuşurum
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 harbi kıvanç çok zevksiz abuk subuk kızları buluyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gün gelecek kzılarımız starbucks da kıvanç tatlıtuğ yu görünce o heyecanla "kıvanç içimde gezdir!" diye bağıracaklar.. ve olaylar gelişecek..
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kıvanç tatlıtuğla aynı spor salonuna gidiyorum, onun geldiği günler kız dolup taşıyo salon.
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kivanc tatlitug'u gorsem ben bile veririm ayrica o dunya guzeli olcak hatunu dunya guzeni secenin aklina cakiim ben
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o sene kıtlık vardı aga hatırlıorm çok fenaydı :(
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ortalamaya vurursak 2-3 haftada bir görüyorum kıvanc'ı Kültür üniversitesinde. İşe bak ki okulun içinde starbucks var . Öyle agzının suyu aka aka bakanda görmedim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Onlar görmeye alışıklar ondandır :P
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: sizi anlamıyorum. Ne var yani? :D Adriana Lima gelse mesela öyle seksi bi kıyafet giymemişse bakmam. Benden zeki veya iyi bi insan olduğunu düşünmüyorum, sadece vücudu umrumda. E o da belli olmuyosa bakmaya gerek yok yani. O beni tanısın be hıh! Evet böyle saçmalamak istedim (:P) ağzını açmadığı sürece bakarım adrianaya, ha bi de makyajlı olcak
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İşte abi ağzını açsa bakmıyosan zaten bi sorun vardır hatunda yani :D
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kıvançlar yaşadığınız anılarınızı paylaşın hadi. Ben staj yaparken her sabah karafırın da karşılaşıyorduk allahsız hep başka karıylaydı azra ile çıkıodu o sıralar.Bi limonata bi zeytinli açma ısmarla söylemeyeyim dedim ama yok.Lanet ettim sonra zaten ayrıldılar.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 elesso said: bakırköy karafırınmı hayır maçka vişnezade caddesinde ki karafırın orda oturuyordu bi ara.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu arada bu adamı aşk-ı memnu dizisinde kim giydiriyorsa beni de giydirsin. Süper giyiniyor adam ya. herşeyi tarz nısnıssattım :(
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kıvanç abiyle geçen gün kırıntıya gittik adama bi rahat yemek yedirtmediler ya olmaz böyle şey
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sinad said: bu arada bu adamı aşk-ı memnu dizisinde kim giydiriyorsa beni de giydirsin. Süper giyiniyor adam ya. herşeyi tarz nısnıssattım :( fred perry'den giydiriyolar genelde, git bak sdfs
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 napae said: sinad said: bu arada bu adamı aşk-ı memnu dizisinde kim giydiriyorsa beni de giydirsin. Süper giyiniyor adam ya. herşeyi tarz nısnıssattım :( fred perry'den giydiriyolar genelde, git bak sdfs diziye bütün lüks giyim firmaları sponsor zaten.Dizi bitince çıkan bannerlar süper =)
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 OogahBoogah said: sarisin erkek yakisikli olmaz;/
Öne çıkan mesajlar