Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 dory veya ema gelse aval aval bakarsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bakmaya değer bence de bakmam sadece, gider bi selam verir iki kelime konuşurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 harbi kıvanç çok zevksiz abuk subuk kızları buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gün gelecek kzılarımız starbucks da kıvanç tatlıtuğ yu görünce o heyecanla "kıvanç içimde gezdir!" diye bağıracaklar.. ve olaylar gelişecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kıvanç tatlıtuğla aynı spor salonuna gidiyorum, onun geldiği günler kız dolup taşıyo salon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kivanc tatlitug'u gorsem ben bile veririm ayrica o dunya guzeli olcak hatunu dunya guzeni secenin aklina cakiim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 o sene kıtlık vardı aga hatırlıorm çok fenaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ortalamaya vurursak 2-3 haftada bir görüyorum kıvanc'ı Kültür üniversitesinde. İşe bak ki okulun içinde starbucks var . Öyle agzının suyu aka aka bakanda görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Onlar görmeye alışıklar ondandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: sizi anlamıyorum. Ne var yani? :D Adriana Lima gelse mesela öyle seksi bi kıyafet giymemişse bakmam. Benden zeki veya iyi bi insan olduğunu düşünmüyorum, sadece vücudu umrumda. E o da belli olmuyosa bakmaya gerek yok yani. O beni tanısın be hıh! Evet böyle saçmalamak istedim (:P) ağzını açmadığı sürece bakarım adrianaya, ha bi de makyajlı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 İşte abi ağzını açsa bakmıyosan zaten bi sorun vardır hatunda yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ağzında tükmük falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ulan! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Kıvançlar yaşadığınız anılarınızı paylaşın hadi. Ben staj yaparken her sabah karafırın da karşılaşıyorduk allahsız hep başka karıylaydı azra ile çıkıodu o sıralar.Bi limonata bi zeytinli açma ısmarla söylemeyeyim dedim ama yok.Lanet ettim sonra zaten ayrıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bakırköy karafırınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 KIVAAAAAAAAAAAANÇÇ!!1!!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 iyk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 elesso said: bakırköy karafırınmı hayır maçka vişnezade caddesinde ki karafırın orda oturuyordu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu arada bu adamı aşk-ı memnu dizisinde kim giydiriyorsa beni de giydirsin. Süper giyiniyor adam ya. herşeyi tarz nısnıssattım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kıvanç abiyle geçen gün kırıntıya gittik adama bi rahat yemek yedirtmediler ya olmaz böyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sinad said: bu arada bu adamı aşk-ı memnu dizisinde kim giydiriyorsa beni de giydirsin. Süper giyiniyor adam ya. herşeyi tarz nısnıssattım :( fred perry'den giydiriyolar genelde, git bak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sarisin erkek yakisikli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 napae said: sinad said: bu arada bu adamı aşk-ı memnu dizisinde kim giydiriyorsa beni de giydirsin. Süper giyiniyor adam ya. herşeyi tarz nısnıssattım :( fred perry'den giydiriyolar genelde, git bak sdfs diziye bütün lüks giyim firmaları sponsor zaten.Dizi bitince çıkan bannerlar süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 OogahBoogah said: sarisin erkek yakisikli olmaz;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar