nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sizi anlamıyorum. Ne var yani? :D Adriana Lima gelse mesela öyle seksi bi kıyafet giymemişse bakmam. Benden zeki veya iyi bi insan olduğunu düşünmüyorum, sadece vücudu umrumda. E o da belli olmuyosa bakmaya gerek yok yani. O beni tanısın be hıh! Evet böyle saçmalamak istedim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 işte kıvanç tatlıtuğu gerçekten kıskanan bir erkek daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 haklılar ki sen kimsin olm adam ünlü yakışıklı şu bu sen kimsin seni mi konuşcak kızlar ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Oha hiç kıskançlık açısından düşünmemiştim :D @Sly: Abi adam bere takmış güneş gözlüğü var tipi zar zor belli oluyo yakışıklılığı da belli olmuyo ki.. Nasıl bi insandır bilmiyolar, bence umurlarında olmamalı bu kadar. Ne biliim "aaaa Kıvaaaaaanç!" olayı yada "Ohaa Angelina Jolie laan!" olayı bana çok zavallıca geliyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 yav bırak. afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kivanc tatlitug kim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hayatın gerçekleri. bizim okulun ödül törenimsisinde millet ne biçim süslenip gelmişti adam gelecek diye. terbiyesiz bir giriş yaptı, kızlar [large]AEEY KIVAAAANÇÇÇÇÇÇ[/large] diye komaya girdi falan. bir sürü yakışıklı ünlü varken bunun artısı ne bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahaha tipik kıskançlık tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kıvanç tatlıtuğ bence yakışıklı filan değil. çiyan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Valla kıskançlıktan diil lan anlamadığımdan. O kadar yakışıklı biri gerçekten aşk yaşayamaz zaten bence, iyi ki yakışıklı diilim lan. Her kız arkamdan koşsa gerçekten ben olduum için seveni bulmam imkansız gibi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 öldürdü bu topic beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sly-One said: yav bırak. afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: Valla kıskançlıktan diil lan anlamadığımdan. O kadar yakışıklı biri gerçekten aşk yaşayamaz zaten bence, iyi ki yakışıklı diilim lan. Her kız arkamdan koşsa gerçekten ben olduum için seveni bulmam imkansız gibi olurdu lan bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adrianayı falan gec.. dun etilar sto da oturuyoruz.. bi mercedes vito dan 6 manken abla 4 manken abi indi.. adriana inse bu kadar uzulmezdim.. abiler agır yakısıklı ablalar fazladan guzel ve harika giyinmislerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Abi Dory'yi yada Ema'yı görsem bakarım mesela onların en azından nasıl kişiler olduğunu az çok biliyorum saygı duyuyorum da, Adriana Lima kim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hadi tamam, Kıvanç Tatlıtuğ'un Meltem Cumbul'la beraber olmasını konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bence çok uyumlu bir çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 oha! Kıvanç Tatlıtuğmu ? nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 O en son Azra Akın'la diil miydi ya? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 azra boynuzlamis bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ayrıldılar işte. hep de patates suratlı kadınlarla birlikte oluyo Kıvanç Talıtuğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 nileppezdel said: Abi Dory'yi yada Ema'yı görsem bakarım mesela onların en azından nasıl kişiler olduğunu az çok biliyorum saygı duyuyorum da, Adriana Lima kim yani :D hiçbi şey anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Abi karaktere önem veririm kısaca, sadece ünlü yada taş diye aval aval bakmak saçma bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar