draedan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://vimeo.com/4022128 el kamerasiyla 93 yilinda doom un tanitimi yapilacak olan ID Software ofisinden video. Kimler yok ki video da , oyun tarihini takip edenler, o zamanlardan kalmalar icin cok cok degerli bir kesit, birinin dedigi gibi It's gold, Larry.. GOLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Epic belgesel olmuş. Bu arada 18 sene geçmiş olmasıda korkunç. Off off. Hatta düşününce 8 yaşında falanım o devir. Yanlız çalışma ortamını sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 vay be, adım gibi hatırlıyomuşum bazı yerleri. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben yaklaşık 3dakikadır apis in yaşını hesaplamaya çalışıyorum.18 sene geçmiş adam o zaman 8 yaşında şimdi kaç yaşında diye. 93ten 2009 a 16 sene geçtiği aklıma gelince bi problem kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hahaha saka gibi ya muzikler falan korkuncmus yalniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 cidden harika ya ömür geçiyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 zamanında bu oyun grafiklerine "oha" dioduk dimi yaşlandım be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 o baştaki alaadin'i ne oynardım var ya zamanında sabah akşam. güzel oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hey babam heyy nerden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Dworgian said: zamanında bu oyun grafiklerine "oha" dioduk dimi yaşlandım be :( şimdi ki tayfayanın önüne koysan onlarda oha der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 romero... ne fıs adam çıktı lan bu da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 doom tanitilirken , nelere oha cekiyorlar ona da dikkat ettiniz mi? merdivenden yuvarlanmasi, launcher in kullanimi, cam deliginden adamlari oldurmek vs. Millete cok yeni geliyor onlar. innovation 'in , gelirin onunde oldugu zamanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 You got to eat your vegetables 10 numara. Ama yazık ya adamlar koyamamış disketlere sığmıyor diye. Şeyi hatırlıyorum bak duke nukem in reklamı yapılırken TAM 1MB IN ÜSTÜNDE GRAFİK DOSYASI VAR diyorlardı lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aaabiii videoda arcane de var. 00:50 civari aladdin oynanirken izleyenler arasinda dikkatlice bakarken gordum. sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 lol romero arcane. hala izliyorum da evet günümüz oyun piyasasının büyük bölümünün doğuşunun bu oyun olduğu düşünülürse cidden görülmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Romero değil arkasındaki elemanı diyor. Keşke öyle saçım olsa.. sattım davayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ofis cok guzel lan bu arada. harbi cennet gibi ya. 1992-96 harika yillardi, dunyada ne savas vardi, ne sikinti vardi, daha 10-12 yasinda bebeydim, isimiz gucumuz oyundu suydu buydu, butun derdimiz quest serilerini bitirip lucasarts adventurelarini cozup doom falan oynamakti. AH AH ULAN... NE GUZELDI O YILLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 savaşmı yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 adam 92-96 yılları arasında 10-12 yaşında olduğunu idia etti. ona şaşırmadın savaş kısmına mı takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 neden iddia edemesin ki, takıldım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 körfez savaşı 91'de, bosna savaşı 92-95 arası. aynı dönemde afirkada vardı bişiler, bi de cezayir karşmaşıktı.. aslında dünya düzgün durmuyor ki! yine de eğlenceli bi dönemdi. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 O adam arap ya, dünyada savaş yoktu dediği arabistanda savaş yoktu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ofis (tu) Doom X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 pronoit said: adam 92-96 yılları arasında 10-12 yaşında olduğunu idia etti. ona şaşırmadın savaş kısmına mı takıldın? Sen de beni donem donem sasirtiyorsun acikcasi... senin icin bazen uzuluyorum ama sonra hemen geciyor. :( cenx said: savaşmı yoktu? korfez savasi yeni bitmisti o aralar, etrafta bir heycan bir panik yoktu yasadigim yerde evet. :/ amma detaycisiniz ulan, iki nostalji yapalim dedik hemen cimbizla ayiklamalar... zaten doom ciktiginda yas 9, hersey guzeldi, bir derdimiz yoktu kucuktuk anlaminda da konusmus oldum biraz. Anlamadiysaniz bidaha anlatacam, belirtin plx. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar