Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sözün bittiği yer...

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Ben çok daha beter doktorlar tanıdım. Ne yaptığının farkında olan insan bu memlekette nadir bulunuyor. Bugün işin şirazesi kaçmış durumda. Benim anladığım kadarıyla gelecekte daha çok zorbalık ve kaos egemen olacak. Mevcut düzenden rahatsız olanlar işbirliği içersinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Dr: Neden sokak ortasında öpüşüyorsunuz?
AK: Bunda ne var, sen niye karışıyorsun
/* Dr çeker silahı vurur.

bu diyaloğun bu kadar masum olabileceğine inanıyor musunuz? Bence biraz abartı da olsa şöyle bişey olabilir:

18+

Dr: Neden sokak ortasında öpüşüyorsunuz?
AK: sana ne lan y...raam, istersem öpüşürüm istersem ...., sana mı soracam g.tlalesi.

şimdi doktoru haklı çıkarmak gibi bi derdim yok, hakkında söylenen herşeye katılıyorum, ama AK'nın adamı tahrik etmesinin sadece öpüşmeyle sınırlı kalmamış olabileceğini söylüyorum. yanında kız arkadaşı olması genci biraz frenlemiştir belki, ama 18 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz, orada herşey olmuş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de her küfredilen senin benim gibi olgun davranıp sineye çekebilecek değil ki, adam zaten sığ kafalılığını gençlerin öpüşmelerine karışarak göstermiş, üstüne bi de genç hakaret ettiyse çat çat çat. toplumda böyle sığ kafalı çok var, ama kaç cinayet işleniyor ki sırf gençler öpüştü diye (namus cinayetleri dışında)?

demek istediğim, olay "öpüştükleri için öldürdü, işte yobazlar böyle" denecek kadar provokatif olmayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...