Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalDetay&Date=&ArticleID=929982 Yani namus cinayeti filan olaylarına alıştık sanırım yakında el ele tutuştular diye random infaz edildi haberlerine alışma sürecii geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bira içtiği için polis tarafından kalbine tekme atılıp öldürülen genç civarı başlamıştı bu çakma punisherlık furyası. Bir allahın kulu da çıkıp bunları vurmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ulan ne adammış. senelerini can vermeye bağışlamış herif gitmiş öldürmeye kalkmış. harbi inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fakirleşen ve cahilleşen toplumlar ahlaka ve dine sarılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalender Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 onun bunun evladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fakirleşen ve cahilleşen toplum; ama adam doktor. Yani teoride; ne cahil ne fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ne kadar üniversite bitirsen yine cahil kalıyorsun demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 tahsil seni kültürlü yapmaz.aç kitapı oku ezberle sınavlardan en yüksek başarı puanını al ama hiç kitap okuma, sanatla ilgilenme, sadece kendi fikrindeki gazeteleri oku,kendine yakın ortamlarda takıl.istersen profesör ol cahilsindir.cehalet tahsil hayatı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 cahillik geçici de eşeklik bâki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 demokrat bir seçim olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Eee yuh. Sana ne, elalemin derdi, seni mi gerdi doktor. küfür falan hoş şeyler değil bence /est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 BiTcH_oFBaT said: demokrat bir seçim olmuş hahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sparkcaster said: ne kadar üniversite bitirsen yine cahil kalıyorsun demek ki +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ben çok daha beter doktorlar tanıdım. Ne yaptığının farkında olan insan bu memlekette nadir bulunuyor. Bugün işin şirazesi kaçmış durumda. Benim anladığım kadarıyla gelecekte daha çok zorbalık ve kaos egemen olacak. Mevcut düzenden rahatsız olanlar işbirliği içersinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sallandirican bunlari taksimin ortasinda bak bakalim bir daha yapan cikiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Viktor said: sallandirican bunlari taksimin ortasinda bak bakalim bir daha yapan cikiyormu Manyak yine manyaktır. Taksimde sallandırsan ne olur bunu. Adamın kafası düzgün çalışsa zaten böyle birşey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sparkcaster said: ne kadar üniversite bitirsen yine cahil kalıyorsun demek ki üniversite ile cehaletin giderilmediğini yeni mi anladınız fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ben AK' nın, doktorun sevgilisiyle öpüştüğünü sandım ne var lan bunda dedim. Meğer alakası yokmuş, ayıp etmiş. Kırbaçlamak varken neden vurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 demekki neymiş okumakla adam olunmuyorumuş. okuyunca cahillik gitmiş ama eşeklik baki kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Dr: Neden sokak ortasında öpüşüyorsunuz? AK: Bunda ne var, sen niye karışıyorsun /* Dr çeker silahı vurur. bu diyaloğun bu kadar masum olabileceğine inanıyor musunuz? Bence biraz abartı da olsa şöyle bişey olabilir: 18+ Dr: Neden sokak ortasında öpüşüyorsunuz? AK: sana ne lan y...raam, istersem öpüşürüm istersem ...., sana mı soracam g.tlalesi. şimdi doktoru haklı çıkarmak gibi bi derdim yok, hakkında söylenen herşeye katılıyorum, ama AK'nın adamı tahrik etmesinin sadece öpüşmeyle sınırlı kalmamış olabileceğini söylüyorum. yanında kız arkadaşı olması genci biraz frenlemiştir belki, ama 18 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz, orada herşey olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 iyi her küfredeni vuralım? nasıl bir mantık abi bu. tahrik var tahrik var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToksiN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fazla tahrik tahriş eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 adam ne doktoruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 dişçiymiş adam doktor değilmiş dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 iyi de her küfredilen senin benim gibi olgun davranıp sineye çekebilecek değil ki, adam zaten sığ kafalılığını gençlerin öpüşmelerine karışarak göstermiş, üstüne bi de genç hakaret ettiyse çat çat çat. toplumda böyle sığ kafalı çok var, ama kaç cinayet işleniyor ki sırf gençler öpüştü diye (namus cinayetleri dışında)? demek istediğim, olay "öpüştükleri için öldürdü, işte yobazlar böyle" denecek kadar provokatif olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar