SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 "Oz Bezarus. Your sin is... Your very existance." "My memories have been calling from inside this watch whole time. Finally, I've got one back." "You will definitely regret it. Picking black rabbit over me..." Bu sezon yeni başlayan serilerden biriside Pandora Hearts. Jun Mochizuki tarafından çizilen mangadan uyarlanan pandora hearts. Bilindik Alice hikayesini andıran ama daha karanlık olan dünyasını Xebec studiosu aracılığı ile bize ulaştırıyor. Mangası her ne kadar 7. volume de de olsa şu ana kadar sadece 3. volume'ün ilk chapterı çevrilmiş durumda. Animede kısa zamanda onu yakalayacaktır zaten. Konusuna gelir isek Oz Bezarus, Her 15 yaşına giren soylu gibi reşit olma töreni için geldiği mansiyonda hizmetkarı Gilbert ve kız kardeşi Eida ile gezerken. Bulduğu mezar ve üzerindeki saatle hayatı rayından çıkacak. Sadece kitaplarda okuduğu "Emissary of Abyss" ve gizli yaratıklar "Chain"lerle savaşmak zorunda kalacak. Ve tabii ki diğer ana karakterimiz "Black Rabbit" Alice ve Pandoradan elemanlar Sharon ve Breakle ve bir süpriz kişi ile eskisinin gölgesindeki yeni yaşamına başlayacaktır. Tabii herşey bu kadar basit olmayacaktır. Alice ve olmayan hatıraları Ne olduğunu bilmediği ama herkesin yüzüne vurduğu günahı ve Tabii ki onu seçmediği için pişman olacağını söyleyip duran "White Rabbit" Hikaye Alice harikalar diyarının karanlık ve değişik versiyonu denebilir. Pek çok kişi XEBEC firması dolayısı ile burun kıvırdı ama ilk bölümde çok göze çarpan kötü bir yan yoktu. En güzel tarafı ana karakter ver Alice görünrülerinin kişiliklerinden çok uzak olması. Mangası okuduğum yere kadar güzeldi. Seriyide herkese tavsiye ediyorum. Manga kapakları http://www.animekon.com/uploads/2008/11/Pandora-Hearts-manga.jpg Not: bi yerden PVsini bulup izleyin baya sağlam parça vardı. Ama ne açılış nede kapanış yaptılar umarım insert song olur. edik: imla resim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 !11!!11 ilginç bir havası var animenin.Mangasına açıp bakmak istemedim bu havayı bozmamak için.Sahnelere çok hoş yerlerden girdiler işte ilk başta 2 adamın buna günahını söylemesi.O kızın buna seni bekliyordum deyip gebertecem diye dalması.Ne olup bittiğini pek anlayamadım ama olayı sunuş tarzını sevdim.Aslında openingde tavşanı görünce o ne laaan diye bağırasım geldi ama şans verilecek animelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Zamanla açılır ilk baştan hooria deyip dram kusmazlar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 dram yok gibi Oz gözüktüğünden baya güçlü bir çocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kingdom hearts ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Fly said: kingdom hearts ? is light ? yok sora ile Oz karşılaştırmazsın. sora'nın yanında Oz biraz daha karanlık ve kötü biri gibi kalıyor. Ya izleyin güzel seri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 parmağını kağıt kesince on galon kan sıçramıyorsa bakayım, izleyecek şey arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 baya güzel başladı, potansiyel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 paticigi protesto ettiginden tavsiye yazmiyicagina yemin eden bu seneryuz bile yemini bozup yazdiysa iyidir heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Epey iyi ya da çok kötü olma ihtimali var. Ama mükemmel denebilecek kadar iyi olabileceğini sanmıyorum. Bu ilk bölümün teknik yanı sıradandı, Queen's Blade gibi korkunç değildi ama öyle pek bir ahım şahım da değildi. Karakterler şu an için aşırı müzik seti kafa görünüyorlar ama potansiyel var işte. Ama izletebilmesi için zayıf animasyonları elage edecek bir konu lazım ve Oz ve Alice isimlerinin çağrıştırdıkları şeylerin altından kalkmak kolay değil. İki bölüm daha bakabilirim ama böyle giderse bırakırım. Yanlış anlaşılma olmasın, animasyonlar kötü değil, sıradan - ki bu da kötü sayılabilir böyle bir sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 öeah karar veremedim devam etsemmi etmesemmi - Karakter dizaynları aşırı basit ve kızlara yönelik (15 yaşında sarışın soylu zengin yaoibait hatunun seslendirdiği dizaltı çorap ve şort giyen ana kahraman ne ya) - İlk bölümden kendini sevdiren veya orjinal kişiliği olan bir karakter yok - Arka planlar zayıf - 4:3 - leloş ile athrun - açıklanmayan terimlerle verilmeye çalışılan gizem - komik olmayan komik anlar öte yandan kawasumi abla alice, yuki kajiura able müzikler ve potansiyel iyi konu bir iki bölüm daha şans veririm düzgün kurguyla yedirirler belki diziyi yoksa OSTsini indiririm en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Viktor said: paticigi protesto ettiginden tavsiye yazmiyicagina yemin eden bu seneryuz bile yemini bozup yazdiysa iyidir heralde :p onu druaga no to da bozdum abisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 İkinci bölüm çıktı. 2. bölüm Black-rabbit tipi yeterince çirkin olmamış gibi.Mangada bildiğin canavardı kendileri. Kız hali de mangadaki kadar acımasız gözükmüyor. direk manganın aynısını yapmışlar sadece dövüş sahnesini uzatmışlar mangada olay 1-2 dk içersinde bitiyordu yok damdan dama sıçramalar falan yoktu. Keşke çizimler daha iyi olsaydı.. püf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ilk izlenimde biraz zayıf kalsada yavaş yavaş palazlanıyor gibi 3. bölümü izledim şimdi gideri var gibi duruyo hoşuma gitti potansiyeli yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 3. bölüm de gayet güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 20.bölümdeyim,değişik bi anime,her bölüm daha ilginç oluyo yeni karakterlerle,birde speciallar varki öldüm gülmekten(9 tane toplam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bu anime toplam 25 bölüm mü, yoksa devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 25 bölüm şimdilik,devamı çıkarsa süper olur tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 25 e kadar izledim de... sonu çok açık bi şekilde bitirdiler ya. afalladım biraz. e bunun devamı yokmuaa?? filan diye kurcalıyodum sağı solu^^ hikaye böyle mi bitiyo, yoksa mangası filan devam ediyo mu hala? eğer manga devam ediyosa, animenin devam edip etmeyeceği konusunda bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Manga'yı okumaya başladım, kurgu süper. Epey, epey üstünde standartın. Anime nasıl, ne kadar bağlı öykü anlatımı açısından manga'ya? Ona göre izleyeceğim ya da izlemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 anime her anlamda kötü izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar