Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pandora Hearts

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

"Oz Bezarus. Your sin is... Your very existance."
"My memories have been calling from inside this watch whole time. Finally, I've got one back."
"You will definitely regret it. Picking black rabbit over me..."

Bu sezon yeni başlayan serilerden biriside Pandora Hearts. Jun Mochizuki tarafından çizilen mangadan uyarlanan pandora hearts. Bilindik Alice hikayesini andıran ama daha karanlık olan dünyasını Xebec studiosu aracılığı ile bize ulaştırıyor.

Mangası her ne kadar 7. volume de de olsa şu ana kadar sadece 3. volume'ün ilk chapterı çevrilmiş durumda. Animede kısa zamanda onu yakalayacaktır zaten.

Konusuna gelir isek

Oz Bezarus, Her 15 yaşına giren soylu gibi reşit olma töreni için geldiği mansiyonda hizmetkarı Gilbert ve kız kardeşi Eida ile gezerken. Bulduğu mezar ve üzerindeki saatle hayatı rayından çıkacak. Sadece kitaplarda okuduğu "Emissary of Abyss" ve gizli yaratıklar "Chain"lerle savaşmak zorunda kalacak. Ve tabii ki diğer ana karakterimiz "Black Rabbit" Alice ve Pandoradan elemanlar Sharon ve Breakle ve bir süpriz kişi ile eskisinin gölgesindeki yeni yaşamına başlayacaktır.

Tabii herşey bu kadar basit olmayacaktır.
Alice ve olmayan hatıraları
Ne olduğunu bilmediği ama herkesin yüzüne vurduğu günahı
ve Tabii ki onu seçmediği için pişman olacağını söyleyip duran "White Rabbit"

Hikaye Alice harikalar diyarının karanlık ve değişik versiyonu denebilir. Pek çok kişi XEBEC firması dolayısı ile burun kıvırdı ama ilk bölümde çok göze çarpan kötü bir yan yoktu. En güzel tarafı ana karakter ver Alice görünrülerinin kişiliklerinden çok uzak olması. Mangası okuduğum yere kadar güzeldi. Seriyide herkese tavsiye ediyorum.

Manga kapakları

http://www.animekon.com/uploads/2008/11/Pandora-Hearts-manga.jpg

Not: bi yerden PVsini bulup izleyin baya sağlam parça vardı. Ama ne açılış nede kapanış yaptılar umarım insert song olur.

edik: imla resim vs.
Sosyal ağlarda paylaş

!11!!11

ilginç bir havası var animenin.Mangasına açıp bakmak istemedim bu havayı bozmamak için.Sahnelere çok hoş yerlerden girdiler işte ilk başta 2 adamın buna günahını söylemesi.O kızın buna seni bekliyordum deyip gebertecem diye dalması.Ne olup bittiğini pek anlayamadım ama olayı sunuş tarzını sevdim.Aslında openingde tavşanı görünce o ne laaan diye bağırasım geldi ama şans verilecek animelerden.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Epey iyi ya da çok kötü olma ihtimali var. Ama mükemmel denebilecek kadar iyi olabileceğini sanmıyorum.

Bu ilk bölümün teknik yanı sıradandı, Queen's Blade gibi korkunç değildi ama öyle pek bir ahım şahım da değildi. Karakterler şu an için aşırı müzik seti kafa görünüyorlar ama potansiyel var işte. Ama izletebilmesi için zayıf animasyonları elage edecek bir konu lazım ve Oz ve Alice isimlerinin çağrıştırdıkları şeylerin altından kalkmak kolay değil.

İki bölüm daha bakabilirim ama böyle giderse bırakırım.

Yanlış anlaşılma olmasın, animasyonlar kötü değil, sıradan - ki bu da kötü sayılabilir böyle bir sezonda.
Sosyal ağlarda paylaş

öeah karar veremedim devam etsemmi etmesemmi

- Karakter dizaynları aşırı basit ve kızlara yönelik (15 yaşında sarışın soylu zengin yaoibait hatunun seslendirdiği dizaltı çorap ve şort giyen ana kahraman ne ya)
- İlk bölümden kendini sevdiren veya orjinal kişiliği olan bir karakter yok
- Arka planlar zayıf
- 4:3
- leloş ile athrun
- açıklanmayan terimlerle verilmeye çalışılan gizem
- komik olmayan komik anlar

öte yandan kawasumi abla alice, yuki kajiura able müzikler ve potansiyel iyi konu

bir iki bölüm daha şans veririm düzgün kurguyla yedirirler belki diziyi yoksa OSTsini indiririm en fazla
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci bölüm çıktı.

2. bölüm

Black-rabbit tipi yeterince çirkin olmamış gibi.Mangada bildiğin canavardı kendileri. Kız hali de mangadaki kadar acımasız gözükmüyor. direk manganın aynısını yapmışlar sadece dövüş sahnesini uzatmışlar mangada olay 1-2 dk içersinde bitiyordu yok damdan dama sıçramalar falan yoktu.

Keşke çizimler daha iyi olsaydı.. püf...

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...