Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Gösteri Merkezi'nde yangın çıktı

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Eski adı Mydonose Showland olan İstanbul Gösteri Merkezi'nde yangın çıktı.

Atatürk Havalimanı karşısındaki CNR Fuar Alanı'nda bulunan gösteri merkezinin çatısından alevler yükseliyor. Siyah dumanlar etrafı sarmış durumda. Büyük bir çadır şeklinde olan merkezin çatısı branda olduğu için yangın çabuk yayıldı. İtafiye ekipleri olay yerinde. Yangın henüz kontrol altına alınamadı.
Gösteri merkezinin içinde çok sayıda elektrikli araç olduğu için merkezden ara ara patlama sesleri duyuluyor.
İçeride görevliler olduğu sanılıyor. Görevlilerin akıbeti ise henüz bilinmiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

komplo teorisi de yasak değil. arkadaşlarınızla yaptığınız sohbeti, tanımadığınız insanların da dinlediğini düşünerek hareket ediniz. dışarıya kötü bir izlenim çizmemeye gayret ediniz

+ karşıdaki insanların duyguları düşünceleri + kanunen bazı mesajların içerebileceği sorumluluklar + azıcık bilinç

=

ideal pati postu.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:
Dennis said:
Ben de yeri gelmişken moderatörlere bir soru sorayım, günlük iftira kotası var mı yoksa istediğimiz kadar atabiliyor muyuz?

topbaş baban mı ?

Bir insanı savunmak için baban olması mı gerekiyor illa? Mesajım fazla agresif olduysa özür dilerim patilerden ama bazen de çok saçmalanıyor. Melih Gökçek söz konusu olsa tamam olabilir diye düşünelim de Topbaş akp içindeki en temiz adamlardan biri bana göre. Komplo teorisi iyi, güzel de o komplo teorisi x-files sınırlarını aştığı zaman pek hoş olmuyor. İşin komik yanı da hayatım boyunca hiçbir partiyi tutmadım, desteklemedim, elimden geldiğince objektif olayım diyorum ama direk akpci ilan ediliyorum(Bu konuda değil de genel olarak). Son olarak bir kez daha istemeden tribünlere oynadıysam özür, ama zaten amacım o olsa dolu olan tribünlere oynarım, burada da dolu olan tarafın sol taraftaki tribünler olduğunu herkes biliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...