BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Eski adı Mydonose Showland olan İstanbul Gösteri Merkezi'nde yangın çıktı. Atatürk Havalimanı karşısındaki CNR Fuar Alanı'nda bulunan gösteri merkezinin çatısından alevler yükseliyor. Siyah dumanlar etrafı sarmış durumda. Büyük bir çadır şeklinde olan merkezin çatısı branda olduğu için yangın çabuk yayıldı. İtafiye ekipleri olay yerinde. Yangın henüz kontrol altına alınamadı. Gösteri merkezinin içinde çok sayıda elektrikli araç olduğu için merkezden ara ara patlama sesleri duyuluyor. İçeride görevliler olduğu sanılıyor. Görevlilerin akıbeti ise henüz bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Haber kanalı değiliz yav, her haberi yetiştirmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paticik nezaman muhabir alacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 üzerinde pati logosu olan yaka kartına insanların tepki vermeyeceği bir zamanda alınır. gerçi basın kartı öyle bişi değildi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Pati kartiyla konserlere filan beles girebilcek miyiz? Olu filan var miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ergenekon işi değilse pastelemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ergenekon yakmıştır; ülkenin kültür sanat açısından geri bırakılarak darbeye zemin hazırlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bünyesinde gerçekleşen etkinlikler gereksiz ve aşırı pahalıydı. kar payının birazını yeniden inşaaya harcasınlar hayırlısıyla diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sigorta firmasi zarari oder artik :) nasil olsa pek showda yok maliyetlerden kurtulurlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 toplam değeri 22milyon dolarmış, sadece 3 milyon dolarlık sigorta varmış mustafa erdoğan'ın anadolu ateşi hede hödösünün kostümleri de yanmış :( belediye ile sorunlar varmış arsa paylaşım hede hödösü hakkında belediye yaktı diyorlar :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 başlığı "istanbul göztepe merkezi" diye okudum da girdim, keza göztepenin merkezinde oturuyorum böyle bir yangın en gödüm ne dydum alla alla diye şaşırı verdim kendimcene İ KİSS YOU!! bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 TOPBAŞ RANTI indiregandi yaptı mekanı.Orayı almak istiyormuş zaten vermiyorlarmış. Şimdi residencelar yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Ben de yeri gelmişken moderatörlere bir soru sorayım, günlük iftira kotası var mı yoksa istediğimiz kadar atabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 günlük iftira kotası diye birşey yok. ama tribünlere oynamak, birbirimize taunt atmak önce sarı kart ondan sonra kırmızı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Dennis said: Ben de yeri gelmişken moderatörlere bir soru sorayım, günlük iftira kotası var mı yoksa istediğimiz kadar atabiliyor muyuz? topbaş baban mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 peki komplo teorisi yapmak yasak mı? adama hakarette falan bulunulmamış. ayrıca kadir topbaş cok mu sutten cıkmıs ak kaşık. eger ortada ole bi husumet varsa insanın aklına gelmiyo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 komplo teorisi de yasak değil. arkadaşlarınızla yaptığınız sohbeti, tanımadığınız insanların da dinlediğini düşünerek hareket ediniz. dışarıya kötü bir izlenim çizmemeye gayret ediniz + karşıdaki insanların duyguları düşünceleri + kanunen bazı mesajların içerebileceği sorumluluklar + azıcık bilinç = ideal pati postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sayın topbaş yapmaz öyle birşey asla ama insanın aklına da gelmiyor değil. Sayın Topbaş ve müritlerinden pek özür diliyorum.Densizlik ettim bir an. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sinad said: Dennis said: Ben de yeri gelmişken moderatörlere bir soru sorayım, günlük iftira kotası var mı yoksa istediğimiz kadar atabiliyor muyuz? topbaş baban mı ? Bir insanı savunmak için baban olması mı gerekiyor illa? Mesajım fazla agresif olduysa özür dilerim patilerden ama bazen de çok saçmalanıyor. Melih Gökçek söz konusu olsa tamam olabilir diye düşünelim de Topbaş akp içindeki en temiz adamlardan biri bana göre. Komplo teorisi iyi, güzel de o komplo teorisi x-files sınırlarını aştığı zaman pek hoş olmuyor. İşin komik yanı da hayatım boyunca hiçbir partiyi tutmadım, desteklemedim, elimden geldiğince objektif olayım diyorum ama direk akpci ilan ediliyorum(Bu konuda değil de genel olarak). Son olarak bir kez daha istemeden tribünlere oynadıysam özür, ama zaten amacım o olsa dolu olan tribünlere oynarım, burada da dolu olan tarafın sol taraftaki tribünler olduğunu herkes biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Komplo teorileri pek te mantıksız gelmedi açıkçası, ama zamanla görülebilecek bir şey tabi doğru olup olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Popüler tribün soldaki değil. akpnin karşısındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Topbas'in boyle bir seye kalkisacagini dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar