Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepelek Buluşması aile fotoorafları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çünkü kimse böyle bir buluşmaya "odunluk" yapıpta odun getirileceğini tahmin etmiyordu

Oyuncak ışın kılıcı yada

Türk, her yerde Türk diyeceğim (gelenlerin hepsi alınmasın) izninizle
Mesaj tarihi:
yok aslında babacum dan beklenmicek bi davranış diildi de garipsememizin nedeni sizin onu daa tanımıyo olmanız, benim de 3 aydır görmemem heralde ;)[hline]SBGG!
Mesaj tarihi:
Açıkçası iz bırakan biri olmak farklı şey, nasıl iz bıraktığın farklı şey..

Ondan dolayıdırki ben tanımak istemiyorum fazla :)

Teşekkür ederim bu kadarı içinde..
Mesaj tarihi:
ay bu fotoların her biri yedi buçuk saatte açılıyo be, sinir sahibi oldum durup dururken.

velhasıl, hiçbirine bakamadım hala, ama çalışmalarım devam ediyo, hepinizi fişliycem.

bu arada, buluşma sırasında size aslında 14 f ist olmadığımı söyleyen olduysa, kendisi kesinlikle yalancıın önde gideni, bayrak sallayanıdır. ben 14 yaşındayım, gurur duyuyorum :P

bu sefer gelemedik, belki fotoları görmeyi başarınca kıskanırım da bi dahakine gelirim. bilemem.
Mesaj tarihi:
hah işte süper söylemiş.
aynen öyle oldu.
çok genç olduğum için izinsiz evden çıkamıyorum :P

bu arada resimleri açmayı başardım sonunda, ve evet kıskandım. bi dahakine gelicem.
budur!
*!genç göstermek için çeşitli yollar düşünmeye başlar, saçını iki yandan toplar, göz kalemiyle yüzüne çiller yapar, filan falan...*
Mesaj tarihi:
said:
JeFF, 02 Eylül 2002 15:39 tarihinde demiş ki:
saads

*bunu bi gülme efekti olarak algılar*

karıjım 9. sayfada hastası olduğumuz fizban adlı arkadaşımızın "buyrun burdan yakın" isimli çok başarılı bi çalışması var. Tavsiye edilir.
Mesaj tarihi:
hıı ben de ona baktıydım zaten kocacım valla.
lol, herif herife (ki bunun burda kullanılması uygun olmayan bi ifadesi daha var aslen :P) oturmuşsunuz öyle.
bi dahaki sefere geliym de ortam biraz rafine olsun :PP
*!elinde nüfus kağıdıyla mahkemeye koşar, zira daha genç görünmenin mümkün olmadığnı, olayın ancak belgelerde oynama ile mümkün olacağını kavramıştır*
Mesaj tarihi:
Zaten millet önce bizi gördü tip tip baktı, e malum birinin elinde lightsabre
birinde odun

soora bu 3 lü motosikletle geldi aha başlar geldiler dediler ve korktular :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
Zaten millet önce bizi gördü tip tip baktı, e malum birinin elinde lightsabre
birinde odun

soora bu 3 lü motosikletle geldi aha başlar geldiler dediler ve korktular :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b]
[b]I'm sleepless!
Mesaj tarihi:
Benim arkamdan neler neler dönmüş haberimiz yok =)
Bir dahakine ben ve feridun kılıçları kuşanıp geleceğiz.
Bu arada garsonun suratındaki bu tipler de nerden geldi ifadesi süper =)[hline]I don't want to be tied
To anyone's strings
I'm carefully trying to steer clear
Of those things
But when I'm asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
  • Yeni Oluştur...