BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 arkadaşlar caine in odunu gördüğü ilk andaki tepkisini anlatabilecek olan varmı? nasıl karşıladı? *!yavuz hırsız ev sahibini bastırır...* dralnu bayaa bi şaşkın karşılamışdı olayı hatta olayın şokundan anca çıktı ;)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Çünkü kimse böyle bir buluşmaya "odunluk" yapıpta odun getirileceğini tahmin etmiyordu Oyuncak ışın kılıcı yada Türk, her yerde Türk diyeceğim (gelenlerin hepsi alınmasın) izninizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 yok aslında babacum dan beklenmicek bi davranış diildi de garipsememizin nedeni sizin onu daa tanımıyo olmanız, benim de 3 aydır görmemem heralde ;)[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 babacum senin fotolar ne zaman cıkar? Ehueh kadıköydeki herkez dönüp bize baktı Pepelek Toplu Vesikalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 ıuşın kılıcını sly için getirdim odunu da cain in yüz ifadesini merak erttiğim için getirdim :) ewt beni iyicene tanıyacaksınız... ben bayaa değişik biriyim iz bırakıyorum bi de fotoları yrn verecem tab için akşama alabilirim sanırım[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Açıkçası iz bırakan biri olmak farklı şey, nasıl iz bıraktığın farklı şey.. Ondan dolayıdırki ben tanımak istemiyorum fazla :) Teşekkür ederim bu kadarı içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 yok ben tanıtmıyorum... zaten kendiliğinden oluyor... yani bende istemem ama oluyor işte[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 said: demon of hell alien ant farm'da çalışıyormuş o farkedildi.. Yakında Konsere Geleceğiz :P Herkez Benzetiyor zatiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Hişt. Fizime laf etmeyin nicki de kendisi de düzgün insandır. Seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Karizma baba Gunn konuştu, kül tablasını dinleyin deirm ben, feci bakar yoksa :P Sahi siz soora Caine le naaptınız arabada? *!saklanır*[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 ay bu fotoların her biri yedi buçuk saatte açılıyo be, sinir sahibi oldum durup dururken. velhasıl, hiçbirine bakamadım hala, ama çalışmalarım devam ediyo, hepinizi fişliycem. bu arada, buluşma sırasında size aslında 14 f ist olmadığımı söyleyen olduysa, kendisi kesinlikle yalancıın önde gideni, bayrak sallayanıdır. ben 14 yaşındayım, gurur duyuyorum :P bu sefer gelemedik, belki fotoları görmeyi başarınca kıskanırım da bi dahakine gelirim. bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 babası izin vermedi dedi Zeth Norr zaten ehehehe[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 hah işte süper söylemiş. aynen öyle oldu. çok genç olduğum için izinsiz evden çıkamıyorum :P bu arada resimleri açmayı başardım sonunda, ve evet kıskandım. bi dahakine gelicem. budur! *!genç göstermek için çeşitli yollar düşünmeye başlar, saçını iki yandan toplar, göz kalemiyle yüzüne çiller yapar, filan falan...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeFF Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Kaskları koymuşsunuz masalara hll olsun.. Mobilete binmek zevklimi yaw? saads :P[hline]I love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 said: JeFF, 02 Eylül 2002 15:39 tarihinde demiş ki: saads *bunu bi gülme efekti olarak algılar* karıjım 9. sayfada hastası olduğumuz fizban adlı arkadaşımızın "buyrun burdan yakın" isimli çok başarılı bi çalışması var. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 hıı ben de ona baktıydım zaten kocacım valla. lol, herif herife (ki bunun burda kullanılması uygun olmayan bi ifadesi daha var aslen :P) oturmuşsunuz öyle. bi dahaki sefere geliym de ortam biraz rafine olsun :PP *!elinde nüfus kağıdıyla mahkemeye koşar, zira daha genç görünmenin mümkün olmadığnı, olayın ancak belgelerde oynama ile mümkün olacağını kavramıştır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Zaten millet önce bizi gördü tip tip baktı, e malum birinin elinde lightsabre birinde odun soora bu 3 lü motosikletle geldi aha başlar geldiler dediler ve korktular :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Zaten millet önce bizi gördü tip tip baktı, e malum birinin elinde lightsabre birinde odun soora bu 3 lü motosikletle geldi aha başlar geldiler dediler ve korktular :P[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 abi şimdi bi r arkadaş resimlere baktı da birini mi dövmeye gitmişdin ne bu asabiyet die sordu :lol: hakkaten de biraz.. eee ne diyim korkunç çıkmışım...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 abi biriniz isimLeride yazsaydiniz ii oLurdu tanidiim tek insan (kendini Vampir sanio ama nese) bu ... nese bi daakine i$aLLah...[hline]Imzam = Jackson Bass IcQ UiN = 107527115 E - MaiL = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 said: fizban, 01 Eylül 2002 13:11 tarihinde demiş ki: aciklamali resimler resim 1 resim 2 resim 3 resim 4 [Bu mesaj fizban tarafından 01 Eylül 2002 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Bu LinkLer bende aciLmio...[hline]Imzam = Jackson Bass IcQ UiN = 107527115 E - MaiL = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2002 9. sayfada fizbanın "buyrun burdan yakın" linkini kullanınız, kullandırınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 Fİzban ın koduu o nikleri alın copy paste yapın copy shortcut ile yeni window da açın, geocities gibin[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 Benim arkamdan neler neler dönmüş haberimiz yok =) Bir dahakine ben ve feridun kılıçları kuşanıp geleceğiz. Bu arada garsonun suratındaki bu tipler de nerden geldi ifadesi süper =)[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 birde Akmarın önünde Toplu Vesikalık çektirirken çok güseldi herkez geçerken tip tip bakıyordu böle bunlar nereye bakıyorlar der gibi :P bide babacumdaki odunu görünce zaten dumurlukları 2x oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar