DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ehe olm ben gidiom ewe bi baktım agacla aynı boyda bi adam bakıom bakıom bi yerden tanıom dedim bunu sonra yaklastım biraz yandan bi ses emreeeee die kim olacak kamermiş o da hemen iliştim yannarına annadımki o agac boylu adam fizban kafamı olabildigince kaldırdım we meraba dedim o da yere baktı..bikaç saniyelik tanışma sürecinden sonra bi akadas daha kim oldugumu sordu ben soledim ona sormadım arada beremi gordum..aralarından sıyrılıp ona da bi meraba dedikten sonra dige karizma arkadasları süzdüm we direk dolmusa dogru rush yaptım...arada slipknot tshirt lü arkadas gozume carptı sunna bi kanka oluyum dedim sonra saate baktım we ew gitmeye karar werdim....böylelikle arcane le tanısamamıs oldum =)[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR[yeniden satılık] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Megiçe bakmaktan boynum ağrıdı fizbozla slyda abarttıkları kadar varmış :P ama lsy kısa gene fallenda nightmareini sarıya boyatmış bütün havası kaçmış ama gende gitmeden bize bi gaz verdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 SLY cıvıkda dediim kadar cıvık çıktı yani %80 sıvı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 puah. kısaymışım. ulan dedik ya zaten magic>fiz=blade(yoh)>sly dedik. olsun mutluyum ben. uzucam daha. cıvık fln deildim. asıl cıvık kimdi sölesem kafa yicem sölemiorum o yüzden :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ewt ehe çok karizma oturdu hatta dedim kesin sarmadınız beyler diyip gidicek fln :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Buarada ben vapurla dönerkenki ilk defa görüyorum kaç kere bindim vapura heralde bu sefer ortada durduğum için yada belki yeni koymuşlar 3 tane yazı - Emercensi Çıkış - Halat Mahaline Girmeyiniz Tehlikeli ve Yasaktır - İskele verilemden atlamak yasak ve tehlikelidir Bu üst üste geçirdiğim 3 şokdan sonra inince kendimi toparlamak biraz zaman aldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: Sly-One, 31 Ağustos 2002 21:02 tarihinde demiş ki: ewt ehe çok karizma oturdu hatta dedim kesin sarmadınız beyler diyip gidicek fln :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar dedi sahidim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of godBlind Guardian - Age of False Innocence ---Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 gunn sufer karizma yaw euhaue full trothle dan ben e benzio(ben miydi adı ehaue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Ben ilk resimdeki düşünen adam onun dışında sly cıvıkın fotoğraf makinasında karimaz bi resim var :p ama birinci dünya savaşından kaldığı için ancak bidai yaza görürsünüz o resmi eheh Cıvık adam madem adam gibi diil söle başkası çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Buarada burdan herkes duysun qwehophop tavla oynamadı benle tırstı :P Zedle Cainede tenis masasında maç yaptılar sonuçları söylemek istemiyorum sigortam yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Ben dayanamıycam itiraf ediyorum. Sırf karizma yapmak için kendim gelmek yerine bi ajanstan yerime adam kiraladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Tırstım k4nk b@b pls :P pls b@b ahah ay sustum tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Geçen buluşmada gelen Vasmussen idolümüzün hikaye anlatma görevini fallen üslendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hehha arkek işte..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: fizban, 31 Ağustos 2002 21:26 tarihinde demiş ki: zed değil, zeth norr la caine yaptılar maç .. zed bomonti oto yıkamaya gelmek için ankaradan gelmiş falan değli yani :)[hline]Scientia non est potentia, quae prologum potentia solidum est. Hayda nası ozaman bana Zeth dedi ben onu Zed anladım :) sonra onun yerine oturanı Zeth-norr sandım cahillik işte napalım wastiyi çok merak ediodum gelmedi :P nası kasınç bi insan oldunu göremedim :P [Bu mesaj Ardeth tarafından 31 Ağustos 2002 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parseus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 İlk resimde Dralnu yönetmiş o kadar,sizeını konuşturmuş masayı parsellemiş keşke bende gelseydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: fizban, 31 Ağustos 2002 21:30 tarihinde demiş ki: eha wastiee mi kasınç be ? wastiee çok doğal bi insan bi kerem. [ehe nası bağladım ama][hline]Scientia non est potentia, quae prologum potentia solidum est. Kasınç derken yani kasan bi insan öle karizma taslayan demek istemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 birincisi o kalas değil odun ikikncisi welinde paraları sayan amca tam sayarken "evet kim para ödemek istiyor" gibi bomba bir cümle sarfetti o na yarılmışdım :) o kalasa hala bir isim bulamadım haydar diuyecekdim çok böle klasik kaldı siz bi isim bulun odunuma... *!hemen yanında duran odununu sım sıkı kavrar* bi de son karede dünyaya paralel olarak poz verme becerisini uygulayan (:-p) benimdir... ama bayaa bi asabi çıkmışım wallaha birine kızmadım o sırada öle olmuş... bi de keşke odunun resmini çerkerken klanlı tarafını çekseytdin be hoca... nese ben şimdi kanlı tarafından bi resim çekiim pzt tab ettirip koyiim ortama... son olarak... eğer yanınızda odun taşımanız gerekirse bi poşete koyun... belinize asma olayına girmeyimn bayaa acaip oluyor otobüsde biri sordu -evlat ne yapacaksın bununla? -oyacam amca oymacıyım ben oyma sanatları sınavına hazırlanıyoprum -haaa bizim zamanımızdada böyle oyma işleri yapılırsdı esasında benim de böle.... bla bla bla bla[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Geçen buluştuğumuz bir zamanda wastiee yi güzel bir kızın yanına oturttuk; adam kızarmaktan 2 saat konuşamadı. Soona karakedi oturdu yanına, çenesi açıldı. Kısacası kasıncı bilmem ama tutuk acık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 3 cü resimde geyik bopynuzu yapmışdım onuy kaçırmış :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Babacum yardın beni, o nasıl pozdur lol.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 hangisi?[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 tabii ki son resim o odunla çekildiin[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 ehuhe onu sende rotate varsa bi rotate leyip koy yaw... bi de küçült eğer uğraşamma diyorsan ben resimleri küçülttüm bi de öle koyalım?[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar