Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest gear yardım


Magnum

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Selamlar;

Karakterim Olan Malicè için Shadow spec gearları toplamak istiyorum ama neler kullansam bilmiyorum. Öncesinde holy specdim ve hemen hemen holy itemlerimi tamamlamıştım ama guildin beni shadow priest olarak gormek istemesiyle talentimi değiştirdim.

neyse, sizlerden isteğim nasıl bir yol izlemeli hangi raidlere sıklıkla katılmalı hangi enchantları ve hangi gemleri kullanmalıyım.

Mesela bu itemi gözüme kestirdim shadow spec helm olarak, shadow priest veyahut priest hakkında bilgisi olan git şu şu itemleri topla diye bir öneride bulunabilirmi?



teşekkürler.
/Malicè
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ordan kendime şöyle bir liste yaptım.

said:
Hood of Rationality - Malygos (Eye of Eternity 25)
Cosmic Lights - Cosmic Lights – Sapphiron (Naxx 25)
Mantle of Dissemination – Malygos (Eye of Eternity 25)
Pennant Cloak – Sartharion with Two Drakes (Obsidian Sanctum 25)
The Sanctums Flowing Vestements – Sartharion with One Drake (Obsidian Sanctum 25)
Robes of Mutation – Noth the Plaguebringer (Naxx 25)
Unsullied Cuffs – Sartharion with Two Drakes (Obsidian Sanctum 25)
Valorous Handwraps of Faith – Sartharion (Obsidian Eye 25)
Leash of Heedless Magic – Malygos (Eye of Eternity 25)
Leggings of Mortal Arrogance – Kel'Thuzad (Naxx 25
Arcanic Tramplers – Malygos
Signet of Manifested Pain – Kel'Thuzad (Naxx 25)
Lost Jewel – Noth/Patchwerk/Anub'Rekhan/Faerlina/Razuvious (Naxx 25)
Torch of Holy Fire – Kel'Thuzad (Naxx 25)
Accursed Spine – Noth/Gluth (Naxx 25)
Plague Igniter – Grobbulus (Naxx 25)
Illustration of the Dragon Soul - Sartharion (Obsidian Sanctum 25)
Sundial of the Exiled - 40 Emblem of Heroism


bu liste iyimi ve de hit ne i$ime yarar (bilmiyorum =)

edit : typo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herseyden once hit i 289 a cikarman gerekiyor . itemları ayarlarken onceligin soyle olsun . hit(289 olana kadar) > spellpower>crit=haste>int=spirit. item a gelince. oyunda topliyabilcegin en iyi gear kombinasyonu muhtemelen bu http://www.chardev.org/?template=125871 eger ally diilsen wand ı gemmed nerubian wand la degistir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hit ne işime yarar diyosan ya ciddi ciddi oynamaya gönüllü değilsin sp olarak, ya da wowdan anlamıyosun genel olarak. Hit caplemeden listenin başından item almak iş yapmaz. Hiti capleyeceksende minimum itemla yapmakta fayda var. Shadowpriest.com dan eğer item bakacaksanda pseudopower değerleri yanlarında yazılıdır hiti caplediğin itemlarınki ayrıyetten turuncuyla gösterilir hit dönüşümü. Bu şekilde bakacak olursan üstteki chardev linki yeterli olsada eksik kaldığı bikaç nokta vardır. Hiti caplemeden olmaz 270 hiti orda gösterilen itemlar üstünden caplemenin en kısa yoluda Bindings of the Expensive Mind. Ayrıca jc olduğun içinde ayağına Boots of Persuasion giyebilirsin. Prismatic gemleride necke cloaka ve bota takarsın gem avantajından best geara ulaşmış olursun. Üstteki mesaja yapacağım başka bi düzeltmede Crit>Haste>Spirit>int olmalıdır. Critin efektif dps etkisi hasteten daha yüksektir gerçi aşşa yukarı oluşturduğumuz geara sahipsen hiçbi sıkıntı yaşamazsın. Ama gear toplama sırasında daha iyi anlarsınki yüksek haste düşük critle yapacağından çok daha fazla dpsi yüksek crit düşük hastele yaparsın.

Talentların çok yanlış buarada, böyle olmalı Şimdi sen hit en işe yarar diye soruyoken prioritiy bilmediğinden rotationda yapamazsın en iyisi takıl biraz elitist jerks'ün priest forumlarında veya shadowpriest.com un forumlarında. Benden buraya kadar oku bak biraz madem oynamaya bu kadar heveslisin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaede nin tavsiyesi üzerine talent tree mi şu hale getirmiştim; dps ve mana kullanımı FECİ arttı diyebilirim: http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priest/talents.html?tal=050320113050000000000000000000000000000000000000000000320023051023010325150301351

yalnız hit cap e bazen ulaşmıyorum mesela 289 değil de 250 de bırakıyorum hit'i, sp ÇOK fazla değiştiriyorsa dps artıyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fizban bu talentin nesi dpm/dps arttırdı?

Mental agility raider priest (shadow) için yalan ötesidir.
Standart bir boss fightta swp 2 kere cast edilir biri sw stack diğeride max dmg için. (3 drake farklı bunu ele alacaksınız imp shadow formda dps arttırır)Bir diğeri DP oda spam edilemediği ve 24 sn cd bulunduğu için bu talentin etkisi önemsiz.

Bu talent standart olarak kabul edilir.
Imp Ve/sf/veiled shadow gereksiz geliyorsa kalan tpleri yine shadowda silence falan dağıt yani discde aşşağılara inecek güzellikte hiçbir şey yok.

Son olarak mana sıkıntısı çekiyorsanız genel olarak hit yoksunusunuzdur yada raidinizin genel dpsi bayağı bir düşüktür.Bunun dışında mana pot yada dispersion kullandığımı hatırlamıyorum xtreme durumlar harici.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mana sıkıntısı olmaz diyip veiled shadows da enteresanmış adem :p

Encounter başına ortalama zaten 1 kere atıyorsun sf. Hani çok nadir bir iki encounterda 2 kere atıcağını varsayalım 3dk cd ye düşürünce. O zaman da daha manan 80% deyken falan atman lazım ilkini ki bu da 25-30% luk mana return çöpe atmak demek. En azından mental agilitynin fix bir faydasını görüyorsun. 2 kere swp (ki refreshlemen gereken encounterlar olur, kaçırabilirsin, dünya hali herşey olabilir), cd aralarında swd, dp her 24 snyde bir ki absürd manacostu var. Ha mana sorunu zaten çekmiyorsun tek sf ile hiçbir şekilde. Farketmiyor yani öyle boşa konuşuyoruz.

imp VE nin hiçbir faydası yok pvp ve lvling dışında (lvling de bile çok az. Fear süresinde öldürdüğün için mobları, belki mf/fear arası bir kere vururlarsa diye ki onda bile normal hali yetiyor)

imp shadowform keza çok gereksiz. trashte ms channel bozulucak desen zaten agroyu aldığın anda ya fade ile kendin bozuyorsun yada bop atmıyorlar ölüyorsun gene bozuluyor. ha 3d sarth desen her türlü uzun süre tanklıyamazsın onun yerine direk 3.5 saniye sonra manual refresh çek daha iyi

mental agility ile en azından NET bir fayda görüyorsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle cevaplariniz için teşekkürler.

evet hit rate'i bilmiyordum sağolsun hozceri arkadas acıkladı. hoş oyuna wotlk ile başlamış birinin bazı şeyleri bilmemesi doğal sanırım.

talent olayına gelince ben orda spirit tap'a vermememin sebebi nasıl olsa level 80 oldum daha quest, mob kesme, ıvır zıvırla uğraşmayacağım ne gerek var ki combat sonrası manamın regenere olmasına. zaten 2 3 dakka süren bi boss fightan sonra diğer bosslara gidene kadar manam regenere olur(oluyoda) diye düşündüm.

mental agilty de güzel ama şunu anlayamadım, zaten 3 tane instant cast'im var, shadow word: pain, shadow word: death ve devouring plague (ismide tam aklımda değil doğrusu). Hadi pain neyse bitince tekrar atarsın manan az gider, plague desen uzun bi cd süresi var o surede 3 tane pain eskitiyorum. death desen combatta bku bkuna hp götürmek mantıklımı? (hem healerlara mana masrafı hemde ne olur ne olmaz =P)

yani demek istediğim 1 instant spell icin vermek mantıklımı?

yanlış düşünüyor isemde kusura bakmayın, o oyle olaz boyle olur deyu verin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mana sorunu yaşanmıyor derken sf kullanmıyorum hiç birşey yapmadan boss fight bitiriyorum değil dpsimi etkileyen mana pot ve Dispersion kullanmıyorum demişim değil mi?
Ayrıca swd nedir abi?
Dps arasına sokulmaz dahi bu spell outdated olmuş bir pve spell.
Amaç sidik yarışı değil fakat mental agility çok komik bir talent 2 tane sabit kullanılan instant cast var swp ve dp bunun için extra 5x tp harcamak inanılmaz gereksiz.
Onun yerine blackout alıp trash temizliğinde aoe stun daha faydalı olur yani :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orada demem oki o kadar gereksiz bir talentki mental agi git blackout al en azından mindsear aoe stun atar falan =P

Swp : Standart boss fightta 2 kere atılır.1. si sw stack 2.si bütün debuff/bufflar aktifken max dmg için atılan swp gerisini mf refreshliyor zaten.
DP : 24 sn cd 24 sn duration.
SWD : Belki başta sw stack için kullanılabilir fakat kesinlikle sürekli kullanılmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spirit Tap gereksiz değil. Glyph of Shadow diye bir güzellik var. Bunun yanında Improved Spirit Tap çok şükela oluyor.

SWP yi açılışta iki kere atıyorsun. Birincisi hareket halinde yerini alırken. İkincisi boss üstündeki bütün debufflar varken ve 5 shadowweavinge ulaşınca maximum dmg yapması için. Daha sonra mind flay zaten senin birşey yapmana gerek kalmadan yeniliyor SWP yi. DP nin süresi uzun ama manacostu çok absürd (1k?). SWD gereksiz değil. Crit ihtimali yüksek olduğu için Glyph of Shadowu açık tutmada çok yardımcı oluyor. Ama esas espirisi nerdeyse bütün büyülerinin cd leri farklı olduğu için fix bir rotasyonun olmuyor. cd aralarında tek ticklik MF atıcağına bir SWD atıyorsun büyü önceliklerini bozmadan dps ni max tutmak için.

edit: ve evet yani dediğin gibi sidik yarışı değil tabi ki. Benim dediğim her türlü geriye kalan talentlar gereksiz. Hani hiçbiri ŞART değil ama ufak tefek farklı durumlarda faydaları oluyor. Hangisi işine gelirse onu specle gitsin. Üzmeye değmez birbirimizi :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, zaten refreshlemeye vermemişim, nerede hata yaptım diye bakınıyordum. neyse bahane oldu respec yapamk icin :P

şöyle bir talent dizilimi yaptım, sizce eksiğim yada fazlam varmı? mesela spell range'i arttıran talent'e vermedim, vermelimiydim?

birde şey sormak istiyorum, level kastığım süreçte mind flay için glyph kullanmıştım, artık mf mobları yavaşlatmadığı icin sevmemiş ve silmiştim. şimdi raidlerde bossları slowlaştıramadığıma göre, tekrar onu kullanmalımıyım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...