rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 benim takimi tutan gayet medenidir, guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bir galatasaraylının bağdat caddesi gibi Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin ana caddesinde kutlama yapması ne derece doğru bilemem... hiçbir fenerbahçeli taksimde dolmabahçede beşiktaşta mecidiyeköyde kutlama yapmaya kalkmaz. havada kalan savunmalarınızla beşiktaş taraftarının sahip olduğu şiddet meyilini inkar edemezsiniz. beşiktaş taraftarı da değil bir tek. discovery'nin uluslar arası holiganlar programında galatasaray taraftarı spiker ve kameramana şişelerle sopalarla saldırıp adamları korkutup kaçırtırken Fenerbahçe taraftarı rakılarla biralarla atkılarla polarlarla karşılamıştı. bir yerde sosyolojik tespitte bulunmak gerekir. zenginlik birey olma bilincini ve medeniyeti beraberinde taşır. beşiktaş ve galatasaray gibi varoş kültürüne hitabeden taraftar profilinden medeni bir hal beklenemez zaten. Fenerbahçeli olmak kafa dengidir. hemen her Fenerbahçeli de bunu gözlemleyebilirsiniz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 besiktas taraftari istiklal marsi okunurkenkufur edip saldirmisti bize, kafama mesale ve su sisesi yemistim fener-bjk macinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Futbol mutbol boş iş, ben yalnızca kendi takımımı tutarım, siz de öyle yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 çarşı denilen adamlar yönetimden mamalanan karaborsa bilet satıp çok ciddi gelir sağlayan ve bu gelir üzerine birbirini öldüren bir grup şerefsiz ve onları matah birşey sana yeni yetmeler topluluğundan ibaret bunları bir kenara bırakırsak beşiktaş tribünleri gayet derli toplu yerlerdir. Fenerbahçe stadı bence bugün maç seyretmek için en uygun yer aziz yıldırımdan haz etmesemde adam gecekondu vs ama güzel stad yaptı gittim gördüm maç seyrettim keyif aldım.Bu çapulcu tayfasınında önünü kesti gördüğüm kadarıyla maça maç seyretmek için giden insanlar tribünleri doldurur oldu. ama sonuçta polisin yaptığı haraketi haklı çıkarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 birkaç insanın yaptığını bütün bir gruba mal etmeyin. holiganizm kötüdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 tabii ki haklisin ama ben hic dogru duzgun mac izleyen besiktasli tanimadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Beşiktaşlılar fena üzmüş seni gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Yalnız dolaylı yoldan iyi giydiriyorlar millete. Saygılar modlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Galatasaray varoş kesime hitap ediyor diyen kişi bi zahmet boynunu beyaz şahinin otomatik camına sıkıştırıp boğulsun. Bir insanın bilgisi 0 (sıfır) olmamalı, hele de o konu hakkında yorum yapıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 gs taraftarının hepsi gs lisesi mezunu sağ elde viski sol elde puro üstte frak geziyorlar ortada. fb taraftarı zaten çok zengin gemilerle stada geliyor bi bjk taraftarı hayvan,öküz,çapulcu kalmış hepsi akli dengesini yitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 sinad sen savunuyorsun bjkli oldugun icin eyvallah, sanmiyorum ki sen millete sise, mesale atiyorsun fakat bjk taraftarinin cogunlugu boyle davraniyor. Hatta bi cocuk bicaklanip oldurulmustu yanlis hatirlamiyorsam bjk taraftariydi ama yamuluyorsam affola. yani laflar edilirken normal taraftara degil gercekten o okuzlugu yapanlara edilen laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 daha ceza için kullanmalık bi video olamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sizin yanlışınız şurada başlıyor. Türkiye de futbol terörü olduğu bir gerçek.Başı çekenler arasında Çarşı grubuda var.GFB Ultraaslan neyse Çarşı da o. Şimdi burda Çarşı derken de grubu bir araştırmanızı öneririm.Türkiye de kurulan ilk taraftar grubu ve gerçek Çarşı üyeleri o kadar temiz efendi insanlardır ki inanamazsınız.Beşiktaş çarşısı esnafıdır zaten çoğu. Durumu bu kadar vahim kılan çarşı adı altına sığınan yeni yetmelerdir. Çarşı polarını giyen çarşıyım diye geziyor. Çarşı lı olmak cidden çok büyük avantajlar sağlar eğer Beşiktaş tarafında oturan kavgacı bir veletseniz. Bu yüzden herkes çarşılı oldu. Çarşı grubu köyiçin de içkisini içer cigarasını çeker maça gider.Herkesin kafa güzeldir taşkınlığın nedeni budur.Çarşı grubunun bir kısmı dışında -ki bunlar karagümrüklüler olarak geçer grup içersinde- taşkınlık yapan kimse yoktur. Yıllarca beşiktaş tribününde maç izledim.Ali Samiyende de izledim Kadıköy de de. Sizin yanlışınız genelleme yapmaktır.3-5 çapulcu için beşiktaş taraftarına hakaret edemezsiniz. Yok muydu fenerbahçe taraftarında vurulan adam ? Silahla tribünlerde ateş edildi.Tüm Fenerbahçe taraftarına şerefsiz damgası vurabilir miyiz o zaman? Stadda hep bir ağızdan yardımcı antrenörün karısına kızına küfür edildi.Şerefsiz ilan edebilir miyiz? Öküz,Hayvan diyebilir miyiz? Sefaköy de GFB derneği önünde gslı diye çocuğun kulağını kestiler.Ne gibi bir hakaret addedebiliriz fb taraftarının tümüne? Yanlışınız burda.Bu yüzden yaptığınız yakıştırmalar sizleri eleştirdiğiniz kişilerle aynı rafa koymaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Beşiktaş taraftarının %65,7 si ruh hastasıymış, Fenerbahce taraftarının %59 u ise migros tribününden kale diregine kadar iseyebilirken Galatasaray taraftarı mecidiyeköyde cenneti yaşıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 DoruK said: Galatasaray varoş kesime hitap ediyor diyen kişi Yüzdeye vurursak doğru malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Arkasokak said: kadıköye derbiye gelip, altıyol yokuşunda polis kordonuyla yukarı koşup yoldai arabaların aynalarını camlarını kırdıklarını, esnafa çevredeki insanlara saldırdıklarını az mı gördük. dayımların evi saraçoğlunun ordaydı ve fener her maç kaybettimi arabaların yan aynalarını sabah göremezdik. ayrıca bjk kapalıda maçın öyle izlendiğini dünya biliyor artık. oraya bağırmaya eğlenmeye gidicen. maç izlemek istiyosan çekirdeğinle buyur açık tribüne. bunu dünya alem anlamış burdaki bir kaç arkadaş hala idrak edememiş. bende o yüzden maç izlemeye açık'a gidiyorum. yani tüm stada su fırlatıp suçu fenerliler yaptı diyenlerde var yani bu ülkede. birbirini suçlamak moda ülkede. burda da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Baggio said: DoruK said: Galatasaray varoş kesime hitap ediyor diyen kişi Yüzdeye vurursak doğru malesef.yanlış anlama da yüzdeye vurursak varoş kesime hitap etmeyen tek şey hav-a tampa marka purolar oluyor. fenerbahçenin daha büyük oranı olduğuna eminim. paticiğin varoşları bile fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ben daha FB kaşkolu takal tinerci görmedim abi mesela, gayet nötr söylüyorum bunu da yani, Şirinevler'e komşu evimiz. Sen istersen azıp köpürmeye devam et farketmez, gördüğümü söylüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 tribün teröründe son noktaydı heralde.. http://www.radikal.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yani tartıştığımız konu o kadar saçma bişeyki. her takımın ki 3. ligdeki takımın bile leş taraftarı var. seninki fazla benimki fazla sidik yarışından ileri gidemeyiz yani. bu kimin daha çok taraftarı vardan farklı bişey değil. bugün fenerbahçe stadında o tipleri görmemenin sebebi stadın o halde olmasıdır. amaç buydu zaten. hem fenerbahçeye adam gibi stad yaptırmak hemde leş taraftarı arındırmak. ama ne oluyor; bu sefer derbiler ve avrupa maçları dışında taraftarlık (tezaruhat anlamında) ölüyor. yarın aynısı seyrantepede gs nin başına gelicek. Beşiktaşta bundan çok etkilenicek. semt takımı olması belki daha az etkiler diğer takımlara göre ama şu anki durumu olmicağı kesin. yeni stadlardan sonra gs ninde bjk ninde o leş taraftar kitlesi azalıcak. neden fb li taraftar görmüosn, çünkü yanlış yerde arıosn. kadıköyün arka mahallerinde ben çok gördüm. tabiki de olcak yani bundan doğal bişey de olamaz. ama çıkıpta o tinercinin üstünde hangi takımın forması varsa, işte bunlarda böyle leş diyip genelleme yapılması onu diyen kişinin cahilliği, ayıbı ve hayattan bi haber bir insan davranışıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 onthere said: tribün teröründe son noktaydı heralde.. http://www.radikal.com.tr ayrıca bu olay yüzünden normalde klübe ceza gelmezmiş. saha kapatma gibi filan. daha dün radyoda dendi. ama emniyet bize neden bunu yapmak istediğini söyleyince bizimkilerde tamam demiş. zaten cezayada itiraz etmemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sinad said: gs taraftarının hepsi gs lisesi mezunu sağ elde viski sol elde puro üstte frak geziyorlar ortada. fb taraftarı zaten çok zengin gemilerle stada geliyor bi bjk taraftarı hayvan,öküz,çapulcu kalmış hepsi akli dengesini yitirmiş la elinize ne kadar güzel koz geçti verin veriştirin verin veriştirin devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 BiTcH_oFBaT said: neden fb li taraftar görmüosn, çünkü yanlış yerde arıosn. kadıköyün arka mahallerinde ben çok gördüm. tabiki de olcak yani bundan doğal bişey de olamaz. ama çıkıpta o tinercinin üstünde hangi takımın forması varsa, işte bunlarda böyle leş diyip genelleme yapılması onu diyen kişinin cahilliği, ayıbı ve hayattan bi haber bir insan davranışıdır. Ben angut taraftar profilinden çok, varoş yoğunluğundan bahsediyordum. Mecidiyeköy'de FB'li, Kadıköy'de BJK'li tinerci görecek halin yok tabii ki, direk 1'e 20 kavga sebebi. Tarafsız yerlerde gördüğüm cam silici vs'lerden bahsediyorum ben, amacım da aşağılama değil, tespitti. Llama sen de gaza gelmişsin de, adam zaten BJK'li ve sarcasm mesajı atmış. Altı çizili olmayan yerleri de oku önce mesajlarda, sonra çemkir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ultraslandan bir arkadaşım bişey anlatmıştı bana. bir gün mecidiyeköyde maça girerlerken bi bjk atkılı tip caddenin karşısında yürürken, atkısını ellerine alıp havada tutmuş. o halde yürümeye başlamış yani. tabi gs liler gidip adamı dövmüş. ama dedi ki eğer o atkıyı kaldırmasaydı kimse bişey yapmazdı. artislik yaptı diye dövdük demişti. yoksa atkı takıodu diye kimseye saldırmayız. eğer karşında alkollü filan değilse kimse kimseye durduk yere saldırmaz yani. şu kezmanın golüyle yenildiğimi maçta yeni açıkta 2 fenerli vardı aramızda. arkaadaşlarda baya yüksek sesle dalga geçmişti (onun arkadaşlarıydı çünkü). kimsede dönüp lan fenerli dalın tarzı bi harekette bulunmadı. aklı başındaki insan zaten bu tip şeyler yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar