Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DK icin yardim ..


Uzun

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?43,3708596

Dostum şu radaki mesajları(orta sayfalardan başlayarak) incelersen istediğin her türlü cevabı bulabilrisin.

Ben kasarken unholy gittim. Herhangi bir sorun yaşamadım, bana göre de son derece hızlıydı. Aynı anda birden fazla mob kesmek unholyde daha kolay. Bloodda da tek tek hiç durmaksızın kesebilirsin. İkisinin de survivel kısmı bana göre eşit. Frost daha çok 80den sonra tanklık için. Tavsiyem iki buildi de dene en sonunda hangisini daha çok beğendiğine göre karar ver. Sana verdiğim adresten buildleri bulup inceleyebilrisin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok unholy lvllanması tavsiye edilir

Frostla 30+ mobu 20 sn de kesebilirsin, 2 desiase + pestilence + HB + Hungering Cold + 10 sn bekle//desiaseler bitmeden hemen once bi HB daha.

Kac mob oldugu onemli degil 10 30 50 300 hepsi oldü, Hp leri 20k+ gibi degilse

Unholy gidersende Pet/Gargo/pet sacrefice/army of the death/death Strike ile Tanking gear+death strike Spam edip moblarınla butun 5 men party questlerini (lvl 80 dahil) (hemen hemen hepsini gear dependent) yapabilirsin ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar lütfen kendi classınız piç edildi diye dengeli bir claasa sövüp saymayı bırakın. Oyudna paladin gibi bir class varken DK'ya bukadar laf atmak komik kaçıyor.


Edit: Eklemeyi unutmuşum. 3.1'de itibaren bizim talent treemiz piç olacağıdna sizin aranıza katılacağız. 1-2 hafta daha sabredin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinde ne varki? gayet normal şuan paladinlerin durumu. Ne healer ne dps olarak karşı takımda paladin görünce irkilmiyorum bir healer olarak.

Ama DK görünce derin bir nefes alma ihtiyacı duyuyorum. DK olarak paladinlerden çekinmeniz onları imba yapmıyor. Gayet mantıklı seviyede heal edilebiliyor paladin dps'i.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@FreEmoon

Yaptı healın normal olduğuna katılıyorum. Problem bunu dps'le beraber aynı anda yapabilmesi. Ben 2-3 adamın oratasında tek başıma kaldığımda adamlar çok kötü gearlı veya salak değilse kısa sürede ölüyorum. Paladinse canı azaldığı zaman balon açıp kendine heal basıp 0dan oyuna dönebiliyor.


@ombakkombak

Kendini(playerı) mobla bir tutuyorsan sana diyebielceğim birşey yok zaten. Bir mob canı azaldığında balon açıp kendine heal basmaz yada fear atıp üstüne milyontane curse saydırmaz, örnekler diğer classlar için çoğaltılabilir.


Çok hızlı şekilde farm yapabildiğimizi kabul ediyorum. Belki gerektiğinden de hızlı. Sadece yaptığımız dps nerflenip düşürülseydi ses çıkarmazdım. Asıl sorun olan ve dengemizi bozacak olan talent treelerde yapılan saçma sapan değişiklikler. PvP veya PvE için kullanacağın buildlerde almayacağın talentları almak zorunda kalıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptı healın normal olduğuna katılıyorum. Problem bunu dps'le beraber aynı anda yapabilmesi. Ben 2-3 adamın oratasında tek başıma kaldığımda adamlar çok kötü gearlı veya salak değilse kısa sürede ölüyorum. Paladinse canı azaldığı zaman balon açıp kendine heal basıp 0dan oyuna dönebiliyor. said:


bu mu paladin Op tezinin dayanağı? 2-3 adamın ortasına girdiğinde tabiki ölüceksin ya ne demek kısa sürede ölüyorum? İki dps'in arasına girdiğinde bile ölmen gerekir.Ölmemenin tek şartı adamların yeni 80 olmuş yeşillerle geziyor olması olabilir.Ama sen "iyi gearlı ve salak olmayan" 2-3 adamın arasına giripte sağ çıkamayınca şaşırıyorsun.
Paladin bubble açıyorsa nooluyor?Hp'yi fulledin tamam sonra?Bedavayamı atılıyor o heallar?
Allah aşkına az arena yapın sonra gelip şikayet edin.Dk QQ'su görünce kan beynime sıçrıyor pardon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@ses

Söylediklerimi çarpıtma. DK'nın şuanki halinde şikayetçi değilim. Hatta farm konusunda gereğinden fazla hızlı olduğunu da kabul ettim. Beni asıl uyuz eden paladin gibi bir class varken dk'nın bukadar daha op olduğunun idaa edilmesi. Benim 2-3 adamın ortasında kalınca niye ölüyorum gibi bir derdim yok. Dediğim tek şey paladinin etrafında hala adam varken kendini fulleyip tekrar oyuna geri dönebildiği. Sen de zaten bunu itiraf etmişsin.

Bence burada asıl komik olanlar paladinden önce DKlara kafayı takmış sizlersiniz. Bize 3.1le beraber salam nerfler geliyor. Bakalım biz zayıfladıktan sonra paladinlerle ne yapacaksınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla sıkıntın retribution paladin üzerine.O zaman çok basit bişey istiyeyim senden.Aç herhangi bir battlegroup'un her hangi bir sıralamasında(2v2,3v3,5v5) kaç retri paladin kaç dk görüceğine bi bak.Ha diyorsan ki benim sıkıntım Battlegroundlar ona diyecek bi lafım yok.Bgleri pvpden saymayı bırakalı baya oluyor çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Problemim genel olarak paladinlerle. Adam ne olursa olsun(2-3 kişinin ortasında da olsa) birşekilde canlı kalmayı beceriyor. healırıda, dpsi de. Bence bu bir dk nın yaptığı yüksek dps'ten(3.1 le düşürülüyor) daha can sıkıcı ve tehlikeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar ve istemeyerek olsada söylemek durumundayım ama hala Bglerden bahsediyorsun.Retri paladinler ki konuştuğumuz mevzu başında buydu holy değil.(ki holy olsa bile adamın seni heallaya heallaya öldürücek hali yok yanındaki classlar yine Dk ve survival hunter)Retri pala şu an hiç bir şekilde Dk'nın survivability ve dmg output olarak yanına yaklaşamaz.Aksini ispatlayacak bişeyde yok(arena takımları ve setupları ortada) Paladin için bubble'ı var ama diyorsun.Dkda ise saniyelerce süren stun immunity , spell immunity , bone shild , hem spell dmg hem phycical dmg burst yeteneği , 2 tane pet(patchten sonra 0/21/50 herhalde 0/20/51 olur)Ve bu saydığım şeylerin hiçbirinin negatif etkisi yok ve şaka gibi Cdleri var(buda 1 dakkadan 2 dakkaya çıkıyor).(nedeni belli tanklık için , zaten blizzin en büyük hatası her tree'yi tanklık yapsın diye kotarmaya çalışmasında).
Şu an Dklarıyla 1900 rating görebilenler pre-wotlk'ta hiç bir karakter sınıfıyla o ratingin yanına yaklaşamıycak adamlardır(istisnalar kaideyi bozmaz,o istisnalarda şu an 2300 rating yapıyor zaten)...FOTM denilen olay her sezon vardı. Ama Arena hiç bir zaman setup'ta bu kadar çeşitlilik sıkıntısı çekmedi.Arena turnuvalarının ilk 10 listelerine bi bak.RPM hariç( ki yeteneğin ve koordinasyonun konuştuğu setup budur bence) ne kadar kısır bir döngü olduğunu sende görüceksin. Ve bu kadar gerçek istatistlikleriyle beraber ortadayken hala Dk dengeli bi classtır diyebiliyorsan üstüne dicek bişey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...