mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Griswold said: BloodyBeast said: /*spidee ne gereksiz adamsin */ Hayrola? Diyene bak desem bir de ayıp olur mu? Piramit yapan herkes uçuyor gençler. Kitlemiyorum ki yapmaya devam edip banlanın. kesin komisyon alıyo modlar bölümden banlanan kişiler için dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 kaçın kaçın! Griswold'u tanıdılar Canımızı kurtaralım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ekşi sözlüğe göre, "*" karakterine verilen asteriks ismiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/2207/pire.jpg legal piramit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 quote piramidi lanetliymiş içine giren yok oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 GwindonSurion said: umrumda mı? evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 gireyim mi piramide? Ders calisirim belki yorungede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bir kişi yap dememiş. deseniz uplıcaktım, mass ban gelecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 içinde ben olmasam sölerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 GwindonSurion said: Archangel_ said: eregorn2 said: deil... altın oran 1,168.... die gidio takdir ettim yok nan geri aldım.notlarıma baktım da 1,618 miş kendi de bilmiyor ki google'dan bakmış p.s: eski accountum piramit yüzünden banlanmıştı sdasds google dan daha yakındı baktığım kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 "nan" ne ya offf şirinlik ifadesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 lan ban sebebi olabilir diye düşündüm, tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 lan dan seni banlayan olursa bana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tamam lan! uzatma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 !!!!... bu sana son uyarım bidahkine adres isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 adres imzada :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 oha naptiniz lan konuya, tecavuz etmissiniz :D numarayi sallamadim yalniz, hepinizin yakindan bildigi bir seyle alakali olarak yazdim, cevabi soleyince, oha cus nasi aklimiza gelmedi falan diceksiniz benden solemesi. Bu arada degisken bi numara bu yani, ama su anda bi degisiklik yok ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar