Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 güvenç bi takım kurmaya başla listeyi al olmazsa 2. saati al çünkü baya bi fazla çıkacağız bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 konunun ilk mesajında herkesin yanında var-yok-belki diye yazıyor öle 2 maçlık adam çıkmaz benden sölemesi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 jankis nerde ya o da gelsin fizboz ulaşır bence ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yer olursa gelirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Geçen maçta Arcane'e söylemiştim ben de ziya keşke gelse maça fln diye Daha evvelden 1-2 kere fizbana sormuştum; kursu var, sınavı var fln demişti, yine sordururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 50 tane bahane uyduruyo her seferinde, ortak tek bahanesi var: "ayağım sakat gelemem" gelmez o ama sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ne kursu ne sınavı lan. kaç yaşında olm adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Gelmeyecekse de delikanlı gibi kendi gelsin söylesin :P Adam foruma da uğramıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 "soyle yapalim. ben o gun o saat bosum da ayak durumlarim muhtemel. siz adam bakin yerime, bulamazsaniz cuma haber verirsin. o zaman gelmeye calisirim" yokum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bathory said: ne kursu ne sınavı lan. kaç yaşında olm adam? haha=) biz de şöle yapalım, cuma gününe 13 kişi çıkaralım, gelsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu arada holy kaleye geçmicekse, maçta çift kaleci olması açısından bitch_ofbat kadroya direk girebilir gris-wish-babacumdan yarın öğrenelim gelip gelmeyeceklerini dela bana sınavlarım var gelemem demişti, ama sorarız yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu adam işini biliyo! yakında sağ açık, ön libero diye kategoriler yapıp ona göre ayarlayacak kontenjanları. bekliyorum bunu talep arttıkça :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 benim de sınavım varmış pzt bugün öğrendim bu haftalık ben de gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 benim durumum bu 1-2 gün içinde belli olcak. çekim yok şuanda bugün filanda ses çıkmazsa gelebilirim duruma gelicem ben yer olursa tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cavanagh said: dela bana sınavlarım var gelemem demişti, ama sorarız yine de bosverin ya sormayalim bence sinavlari varmis cocugun, aklini celmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 arkadaşlar ben maçta oynamak isterim ama sanırım kadro kurulmuş? göztepe hilal benim için çok uygun adam eksiği olursa çağırmanız yeterli. (ö.m. ile ulaşın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bathory said: cavanagh said: dela bana sınavlarım var gelemem demişti, ama sorarız yine de bosverin ya sormayalim bence sinavlari varmis cocugun, aklini celmeyelim+1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bathory'nin ben bu Emre'yi döverim bu saatten sonra gelirse diyişini ve dela'nın son 5 dakika sahaya girerken Bathory'nin suratında beliren o ifadeyi unutmayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 olm adam artık oynamadığı maça bile geliyo izlemeye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cmt si çekim yok hoorey yer olursa gelmek isterem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sınavım var gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bitch_ofbat sen geliyorsun maça, 2 kaleci olsun bu sefer maçta deathlord senin sınavın kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 2 kaleci olsun bu sefer? :D tek kale mi oynicaz gene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben en son yedeğim galiba :( sınavım var ama yine de oynamak istiyorum hani yeni oyunculara öncelik verilsin vs. hesabı... belirtmek istedim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: 2 kaleci olsun bu sefer? :D tek kale mi oynicaz gene :p geçen maç sadece sen vardın kaleci olarak bu sefer bi kalede sen, diğerinde kender olucak o anlamda yazdım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar