Holy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 güvenç bi takım kurmaya başla listeyi al olmazsa 2. saati al çünkü baya bi fazla çıkacağız bu gidişle.
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 konunun ilk mesajında herkesin yanında var-yok-belki diye yazıyor öle 2 maçlık adam çıkmaz benden sölemesi=)
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 jankis nerde ya o da gelsin fizboz ulaşır bence ona.
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Geçen maçta Arcane'e söylemiştim ben de ziya keşke gelse maça fln diye Daha evvelden 1-2 kere fizbana sormuştum; kursu var, sınavı var fln demişti, yine sordururuz.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 50 tane bahane uyduruyo her seferinde, ortak tek bahanesi var: "ayağım sakat gelemem" gelmez o ama sorarım.
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ne kursu ne sınavı lan. kaç yaşında olm adam?
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Gelmeyecekse de delikanlı gibi kendi gelsin söylesin :P Adam foruma da uğramıyor ki.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 "soyle yapalim. ben o gun o saat bosum da ayak durumlarim muhtemel. siz adam bakin yerime, bulamazsaniz cuma haber verirsin. o zaman gelmeye calisirim" yokum diyor.
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bathory said: ne kursu ne sınavı lan. kaç yaşında olm adam? haha=) biz de şöle yapalım, cuma gününe 13 kişi çıkaralım, gelsin sdf
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu arada holy kaleye geçmicekse, maçta çift kaleci olması açısından bitch_ofbat kadroya direk girebilir gris-wish-babacumdan yarın öğrenelim gelip gelmeyeceklerini dela bana sınavlarım var gelemem demişti, ama sorarız yine de
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu adam işini biliyo! yakında sağ açık, ön libero diye kategoriler yapıp ona göre ayarlayacak kontenjanları. bekliyorum bunu talep arttıkça :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 benim de sınavım varmış pzt bugün öğrendim bu haftalık ben de gg
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 benim durumum bu 1-2 gün içinde belli olcak. çekim yok şuanda bugün filanda ses çıkmazsa gelebilirim duruma gelicem ben yer olursa tabi :)
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 cavanagh said: dela bana sınavlarım var gelemem demişti, ama sorarız yine de bosverin ya sormayalim bence sinavlari varmis cocugun, aklini celmeyelim
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 arkadaşlar ben maçta oynamak isterim ama sanırım kadro kurulmuş? göztepe hilal benim için çok uygun adam eksiği olursa çağırmanız yeterli. (ö.m. ile ulaşın)
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bathory said: cavanagh said: dela bana sınavlarım var gelemem demişti, ama sorarız yine de bosverin ya sormayalim bence sinavlari varmis cocugun, aklini celmeyelim+1 :D
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bathory'nin ben bu Emre'yi döverim bu saatten sonra gelirse diyişini ve dela'nın son 5 dakika sahaya girerken Bathory'nin suratında beliren o ifadeyi unutmayacağım :D
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 olm adam artık oynamadığı maça bile geliyo izlemeye=)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cmt si çekim yok hoorey yer olursa gelmek isterem :D
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bitch_ofbat sen geliyorsun maça, 2 kaleci olsun bu sefer maçta deathlord senin sınavın kaçta?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 2 kaleci olsun bu sefer? :D tek kale mi oynicaz gene :p
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ben en son yedeğim galiba :( sınavım var ama yine de oynamak istiyorum hani yeni oyunculara öncelik verilsin vs. hesabı... belirtmek istedim... :)
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 BiTcH_oFBaT said: 2 kaleci olsun bu sefer? :D tek kale mi oynicaz gene :p geçen maç sadece sen vardın kaleci olarak bu sefer bi kalede sen, diğerinde kender olucak o anlamda yazdım=)
Öne çıkan mesajlar