Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

secret of monkey island oynuyanlara soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
monkey island 1 yani secret of monkey island oynıyanlara soru sorucam. bir yerde gemiyle giderken adamlarınız tatil yapma kararı alıyor o kararlarını nasıl değiştiricem.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
aynı yazıyı üç kere çıkarmış anlamadım diğerlerini silerseniz sevinirim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
www.dlh.net ve www.gamefaqs.com a bakabilirsin FAQ ve Solutionlar için..

curse of monkey island'de korsanlarla konuşmalısın diycektim de secret'i bilmiyorum valla[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
horace o dediğin curse of the monkey island'daydı ya..
hatta mp3'ü var,
curse of monkey island - pirate song.mp3 diye..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
beyler yannis oyundan bahsediyosunuz
arkadas 1. oyundan bahsediyo
sizin tayfa gunesleniyo falan orda
adaya cikiyosun, sanirim bi agac, maymun var, kolu uzayan bi aletle muzu aliyosun agactan
ya da o 4. oyundu, daga cikiyosun ilk oyunda
catapult umsu bisi var, dogal catapult hatta, onu kullanarak bisii vurman gerekiyo falan[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Mesaj tarihi:
değiştirmiyorsun kararı.

mutfağa girip ordaki büyük ocakta yemek yapman lazım. inventory'de ne var ne yok içine atıyosun.

dolaptan aldığın şeyin içine bak, onun içinden de bir şeyler çıkıyor. yemeğe zilyon şey katınca patlıyor bayılıyorsun.

ayıldığında sahile varmış oluyosunuz. tam olarak hatırlamıyorum içine neler katıldığını gerçi. takılırsan yine sorarsın.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
önyargıyla yaklaştığında MI4 iğrenç bir oyun. ama oynamadan bilemezsin. ama bitirmiş biri olarak zor adventure oynayamıyosan hiç elini bile atma derim. monkey combat ta kalıplra her save/load dan sonra değişiyo bu da aklında bulunsun. good luck soldier.[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
adaya topla uçuyorsun[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
  • Yeni Oluştur...