nuki Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 monkey island 1 yani secret of monkey island oynıyanlara soru sorucam. bir yerde gemiyle giderken adamlarınız tatil yapma kararı alıyor o kararlarını nasıl değiştiricem.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aynı yazıyı üç kere çıkarmış anlamadım diğerlerini silerseniz sevinirim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 www.dlh.net ve www.gamefaqs.com a bakabilirsin FAQ ve Solutionlar için.. curse of monkey island'de korsanlarla konuşmalısın diycektim de secret'i bilmiyorum valla[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 konuş onlarla. orange? door hinge?.. uuh..[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 3 tane aynı yazıyı görünce alt alta oha artık gözlerim bozuldu iyice dedim kendi kendime oh anladım gözlerim sağlammış[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 horace o dediğin curse of the monkey island'daydı ya.. hatta mp3'ü var, curse of monkey island - pirate song.mp3 diye..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 degistiremiyorsun hikayenin guzelligi o seni monkey island da yanniz birakiyolar heaha[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 evet bende öyle birşeyler hatırlıyorum. Onlar manzaraya dalarken sen haritayı mı ne kaptırıyorsun, sonra bilimum meydan okumalarla bu işi bitiriyorsun ama dikkat etmen lazım cevap seçimlerine...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 mexinth süper spoiler verdin[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 beyler yannis oyundan bahsediyosunuz arkadas 1. oyundan bahsediyo sizin tayfa gunesleniyo falan orda adaya cikiyosun, sanirim bi agac, maymun var, kolu uzayan bi aletle muzu aliyosun agactan ya da o 4. oyundu, daga cikiyosun ilk oyunda catapult umsu bisi var, dogal catapult hatta, onu kullanarak bisii vurman gerekiyo falan[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 değiştirmiyorsun kararı. mutfağa girip ordaki büyük ocakta yemek yapman lazım. inventory'de ne var ne yok içine atıyosun. dolaptan aldığın şeyin içine bak, onun içinden de bir şeyler çıkıyor. yemeğe zilyon şey katınca patlıyor bayılıyorsun. ayıldığında sahile varmış oluyosunuz. tam olarak hatırlamıyorum içine neler katıldığını gerçi. takılırsan yine sorarsın.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bone spoiler sayılmaz bu, sonuçta bunlar direk olmuş olmalı yada kısa sürede olacak . Ben hala 4. sünü oynayamıyorum, elim gitmiyor.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 gitsin gitsin, 4 de güzel.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 önyargıyla yaklaştığında MI4 iğrenç bir oyun. ama oynamadan bilemezsin. ama bitirmiş biri olarak zor adventure oynayamıyosan hiç elini bile atma derim. monkey combat ta kalıplra her save/load dan sonra değişiyo bu da aklında bulunsun. good luck soldier.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 adaya topla uçuyorsun[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar