BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 prononit, benim demek istediğimde o işte. ben level 80 item giyiyosam bare full dps yapamasın. ama yapıyor işte o zaman farkımız kalmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 her pvp level için set mi var ödül? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 set değilde item var. misal dagger'ı level 5 ken alabiliyosun ama botları level 2 veya 1 ken işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 stinger said: Sen assasin den çok çekmişin bende barbardan çok çektim.Hep en çok dps veren class lardan biri olacak dendi yalan oldu.Birde bear shamanda bile charge var , koskoca barbar da öyle bir skill yok. Akıl var mantık var .Barbar charge yapmayacakta ne yapacak. 1.05 ile charge geliyor barbara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 veyr10 said: stinger said: Sen assasin den çok çekmişin bende barbardan çok çektim.Hep en çok dps veren class lardan biri olacak dendi yalan oldu.Birde bear shamanda bile charge var , koskoca barbar da öyle bir skill yok. Akıl var mantık var .Barbar charge yapmayacakta ne yapacak. 1.05 ile charge geliyor barbara :D Sonunda akıl edebildiler :). Oyuna başlayan bir çok kişi Barbar Conan gazına gelip barbar açmıştır belki . Ama gelinen noktade barbarlar üvey evlat muamelesi görmüştür.Bütün silahları kullanabiliyor, ama dps çok vasat, charge ı yok, zaten armor vs de yok, hit point desen o da çok vasat, bir stun var allah için, ondada stun immunity diye bir kavram koymuşlar.Stun yiyen savaş bitene kadar daha yemiyor.Ben ne anladım o zaman bu işten.Bu patch lede düzelmezse daha kimse barbar açmaz heralde, gider conq felan açar.En azından plate giyebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 paralysli knockback+4snlik stun süresinde kısacası 9-10sn rakibin senin o sürede öldürdün öldürdün barbarla öldüremedin av konumuna düşüyorsun hayatta kalmayı sağlaman gerekiyor :D fakat oynamasi çok zevkli geliyor bana şu an ki barbarianin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 1.05 ile stamina costları arttırıyorlar sanırım, bütün assasinler ; oha abi adamın hp yi yarıya düsürene kadar staminam bitti diye ağlıyor ;p dün level 27 halimle level 28 bi necro ile grup yaptık khemi ile... adam ztn solo kesio kırmızı questleri? ben direk figüran hissettim kendimi :D bu kadarmı dengesizlik olur hem pve de hem pvp de. ztn ezik classı daha da zor duruma niye sokarsın bilmem (necro da bufflanıo sanırım öle bisiler okuduydum bilmiom :D çok lazımda sanki ehueh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 conan class değiştirdi conqueror açtı yeni dsadsa bu arada sinde öyle bişey varsa artık lütfen kötü şeyler gelsin başlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Necro lar mana bitiyor diye ağlıyorlar test serverında.Tek dezavantajları oymuş gibi duruyor.Sin vere bakmadım ama barbar lar da gene aman aman dps yapamayacak. Genede charge ı var Allah için .Hox biraz daha hp li olacakmış ama onunda bazı alan hasarlı büyülerinin hasarı düşüyor. Öte yandan conq lar biz overpowered olduk diyorlar.Anlayacağınız bize conq yolları gözüküyor galiba.Neyse ki 50 level karakter açma opsiyonu gelecek bir seferlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 barbarlar pve karekteri gibi ya. armegadon falls mu ne varmış baya dps yapıyor o pve de :p conq şu an bence iyi yani. dengeli. o hp ile bide deli dps yaparsa boku çıkar yani. benm bildiğim tüm classkarın hp si artırılıcak. bizim guilddeki barbar 2k hp artışı var demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 moblarında hp arttırılıo ama du bulcam ben size bahsettiğim başlığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 burda önemli nokta artık one-shot yemek zorunda kalmicak olmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Tüm classlar da costlar artırıldı benim PoM ile bir Stun atmam eskiden 200-300 mana istiyorken şimdi CClerim 1000-1500 mana arasında gidiyor. Bunun yanında Necromancer larin o petlerinin çok güçlü olmasi olayi bir hesap hatasındanmış sanırım o düzeltmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sarmadı beni nedense yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Hiç ümidim yoktu ama galiba baya baya dengeliyolar gibi pvpyi. PvP heallara da bi çözüm bulsalar başka derdim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 80g verip widow's pain aldım, umarım patchle fiyatlar deli gibi düşmez. hoş traderda en ucuzu 190g du neyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 BiTcH_oFBaT said: 80g verip widow's pain aldım, umarım patchle fiyatlar deli gibi düşmez. hoş traderda en ucuzu 190g du neyse :p Tam patch arifesi riskli bi iş yapmışsın. Patch serverındaki haline bak bakalm ne olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bilmem ne olmuş? farkındayımda ağustosta askere gidicem zaten. kalan zamanda da umursamadım işte ne bilyim. kötü mü yaptım bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben şeyi anlamadım; patchden sonra herkese level 50 char açma hakkımı veriliyor yoksa level 50+ char varsa class change mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 BiTcH_oFBaT said: bilmem ne olmuş? farkındayımda ağustosta askere gidicem zaten. kalan zamanda da umursamadım işte ne bilyim. kötü mü yaptım bilmiorm. hehe agustosda bende askere gidiyorum, ver elini daglar age of military.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Masquerade said: ben şeyi anlamadım; patchden sonra herkese level 50 char açma hakkımı veriliyor yoksa level 50+ char varsa class change mi? class change degil, eger level 50 ustu karakterin varsa tekrar farkli bir sinif olarak oyuna baslangici 50 yapacak sekilde 1 defaya mahsus bir karakter daha acabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 oo wtb adalet. herkese versinler bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Hehe account dun gece acilmis, ve kendime inanamadim.. 14 gunde 2 tane 54, 3 tane 20+ kasmisim.. ben zannediyorum ki en yuksek karakter 20-30'larda.. birini 50 yapiyimde 50 DT yaratirim bu firsatla diyodum.. iyi oldu iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Justin Murad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ganker'lara da bir çözüm bulunsa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Justin Murad said: Ganker'lara da bir çözüm bulunsa keşke... keske.. anliyorum derdini. bugun biri kesmeye calisti beni zor kactim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar