Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age Of Conan 7 günlük Trial


Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bu siteden Aoc için key alabilmeniz mümkün, oyunu download etmeniz gerekecek ve 30 günlük oyun süresi ile beraber gelecek. 11.5$ gibi bir fiyatı var şimdilik, şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşanı görmedim, ödemeyi paypal ile vs yapabiliyorsunuz.

http://g2play.pl/p/en/28/age+of+conan+hyborian+adventures+eu++30+days.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Arkadaşlar benim deneme sürümüm bitti.Şimdi ben bu fileplanetten tam sürümüne geçmek istiyorum.Her nekadar sitenin özel güvenliğide olsa bi yamuk olmaz değil mi?
Birde mevcut linkdeki sürümü indirmem gerekiyor,anladığım kadarı ile.Şimdi bu bende kurulu 14 gb nin üzerine mi kuracak,yoksa tekrardan sıfırdan mı kurduracak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
said:
Temporarily closing down trial registrations
As we are giving former Age of Conan players the chance to come back and check the game out for free through a re-evaluation offer, we are temporarily closing down new free trial registrations.

This is being done to ensure that the returning players are met with the best experience possible with Age of Conan. The pausing of new trial registrations does not affect existing trial players, and buddy invites will still be working. Already existing trial keys are still working and can be used to create a new trial account. No date has been set for when trial registrations will re-open, but rest assured that we are looking forward to inviting trial players back to Hyboria.
__________________
Glen 'Famine' Swan
US Community Manager


Trial olayına belirsiz bir tarihe kadar ara verilmiştir malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
linke tıklayınca unlimited trial diyor. süre sınırı kalkmış sanırım. site çok bilgi vermiyor ama yukarda yazan trade yapamama, yazamama gibi sınırlamlar halen varmış.
ayrıca 1 ocak son günmüş bu trial için, o tarihe kadar hesap açıp logişn olmak gerekliymiş. bi deneyim bakalım bi haftaya anca oyun/patch hedehödö iner.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...