Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://www.ageofconan.com/trial/ Ne zaman acıldı bilmiyorum ama görünce koymak istedim. 7 günlük trial acmıslar. Güzelde bir ingame video koymuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aquila gibi güncel baslıklar'da gezenler icin uplayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 fileplanettan girince 14 day trial dedi, digerlerini bilmiyorum, ona gore bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 fileplanet üyeliği paralı değilmiydi ? o yüzden üyelere özel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 trial client 13 gb satın aldığınız sonra oyunun geri kalan kısmnı da indireceğinizi söylüyor bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 fileplanet taki 14 günlük olan herkese açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 iyi ne güzelmiş işte.. Peki trial ların yapamadığı şeyler varmı ? Yoksa 14 gün istediğini yapabiliyorlarmı. Lvl limiti vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Ben yeni indirip başladım, 330 mb de patch var. Başladığımız yer aynı, her class, q var. Lvl 7 oldum yarın devam ederim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Triallar kendilerine ayrılan trial kanalı ve sayden başka yere konuşamıyor ve full accountlarla trade yapamıyor bildiim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Bu siteden Aoc için key alabilmeniz mümkün, oyunu download etmeniz gerekecek ve 30 günlük oyun süresi ile beraber gelecek. 11.5$ gibi bir fiyatı var şimdilik, şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşanı görmedim, ödemeyi paypal ile vs yapabiliyorsunuz. http://g2play.pl/p/en/28/age+of+conan+hyborian+adventures+eu++30+days.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Trial icinde şu link'i verelim 7 yerine 14 gün trial veriyor devam'da edebiliyorsun 20 dolar'a oyunu satın alıp http://www.fileplanet.com/promotions/age-of-conan/trial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Trial değilde mevcut accmi 14 günlüğüne açsalarda oyunu bir görebilsem iyi olur aslında ilk ayın sonunu görmeden bırakmıştım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Arkadaşlar benim deneme sürümüm bitti.Şimdi ben bu fileplanetten tam sürümüne geçmek istiyorum.Her nekadar sitenin özel güvenliğide olsa bi yamuk olmaz değil mi? Birde mevcut linkdeki sürümü indirmem gerekiyor,anladığım kadarı ile.Şimdi bu bende kurulu 14 gb nin üzerine mi kuracak,yoksa tekrardan sıfırdan mı kurduracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deno35 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 said: Temporarily closing down trial registrations As we are giving former Age of Conan players the chance to come back and check the game out for free through a re-evaluation offer, we are temporarily closing down new free trial registrations. This is being done to ensure that the returning players are met with the best experience possible with Age of Conan. The pausing of new trial registrations does not affect existing trial players, and buddy invites will still be working. Already existing trial keys are still working and can be used to create a new trial account. No date has been set for when trial registrations will re-open, but rest assured that we are looking forward to inviting trial players back to Hyboria. __________________ Glen 'Famine' Swan US Community Manager Trial olayına belirsiz bir tarihe kadar ara verilmiştir malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 linke tıklayınca unlimited trial diyor. süre sınırı kalkmış sanırım. site çok bilgi vermiyor ama yukarda yazan trade yapamama, yazamama gibi sınırlamlar halen varmış. ayrıca 1 ocak son günmüş bu trial için, o tarihe kadar hesap açıp logişn olmak gerekliymiş. bi deneyim bakalım bi haftaya anca oyun/patch hedehödö iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 key isteyen varsa bana öm ile mail adresini yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Limitsiz trial olmuş artık. Ama adadan çıkılmıyormuş... https://register.ageofconan.com/signup/ctrl/register/tr/conan/AGEOFCONAN-EU-UNLIMITED-TRIAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar