Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Godfather II


eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

ufak bi review atayım;

oyunun mekanikleri zayıf, yapay zekası daha zayıf, aptal adamlarım salak salak dolanıyorlar bazen. düşman basit, bana koşuyor arada, ateş etse ölücem şarjör değiştiriyorum ama etmiyor yani ateş et biraz bekle modu var sanki. floridaya geçtim new york gayet basitti. adamlarımı upgrade etmem için online oynayarak honor kazanmak zorunda olmama uyuz oldum, böle ne bileyim bi nevi demo havası estirdi, illa orjinal alın bütün özellikleri kullanabilmek için diyorlar sanki(ea işte).. grafikler fena değil yine, full oynuyorum kasma falan yok, bazen arabalar yakına gelse bile render edilmiyor iğrenç gözüküyorlar arada.. etraf üstsüz kadınlarla dolu paso flirt atıyorum 2-3 muhabbet ediyoruz o kadar, yok mu bunun ilerisi :)
ha bide değinmeden edemicem araba kullanırken uzun zamandan beri bu kadar iğrenmemiştim, resmen rezalet, böle bi kutuyu ittiriyormuşuz hissi uyandırdı.
bu kadar kötüledim ama zevkli oyun, oynattı yani 3-4 saat ilk oturuşta.. şehirde belli başlı yerleri rakip ailenin elinden alarak gelir falan ediniyoruz, sonra oralara adamlarımızı koyuyoruz rakibin olası karşı ataklarına tedbir olarak, kendi ailemizi kuruyoruz, özellikle istediğimiz adamı seçmek ona güvenmek falan zevkli. zaten ben olayın strateji kısmıyla ilgileniyorum, action olarak bi oyun arıyorsanız bu pek tatmin etmez kanımca, basit çünkü. şehirler küçük falan, 1 mekandan çıkıyorum karşı binaya giriyorum diğer görev için falan o derece. 2-3 bug oldu birde, mesele karşı ailenin önemli adamını vurmam lazım, onun nerede olduğunu öğrenmek için sağda solda dolanan insanların ihtiyaçlarını gideriyorum(adam öldürme, korkutma falan). onlarda bana nerede olduğunu falan söyliyecek. işte öldüreceğim yere gittim, tam o sırada telefon çaldı. açtım karşı ailenin babası gel şurda görüşelim işi tatlıya bağlıyalım dedi. görüşelim dediği yerde benim onun adamının yerini öğrenmek için uğraştığım suikast göreviyle aynı yer. kitlendim kaldım. adamla görüşmek istemiyordum ama zorla girdim, sonra bizim aileden birini öldürdüler falan. buda böle bi saçmalıktı işte, herneyse oyun zevkli ama sıkarmı bilmiyorum. bi deneyin ilginiz varsa yada ilk oyunu oynadıysanız. ama ne bileyim gta4 falan çıtayı çok arttırdı, bu amatör işi gibi kalıyor, şehir olsun, grafikler olsun, kalite olsun..fln.

über devrik cümlelere aldırmayın, çat diye yazdım kasamadım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende florideya gectim baya oynadim hersey cok basit yav
yani tam ea isi olmus
tek basima 20 adama yakin korunan bi yeri ele gecirdim daha ne olsun yav bide haritalar acayip berbat 1-2 mahalle elegeciriyon sonra aileyi yok ediyon baska herita bi nevi strateji oyunu gibi haritalar
cok fail olmus yav ama suclamamak lazim gta4 de gittikce kotulesip basitlesti
nerde o eski oyunlar
eskiden gangistermi ne diye bi oyunvardi tee ne zaman bundan iyidi be :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun gerçekten kolay. getirdii yenilikler güzel ama gta saolsun çıtayı baya yükseltti. godfather 2 de ne yaşayan şehir, ne araç hasar modellemesi, ne adam gibi yapay zeka(arabaya binmek içn çevresinde bi tur atan adam var ya!) var. 3 ayrı şehir var ama şehirleri toplasan godfather 1 deki newyork etmez. bu arada kim ne derse desin godfather 1 ve 2, bu zamana kadar gördüüm en güzel patlamalara sahip oyunlardan 2si. alın oynayın ama çok bişi beklemein. max 2 günde bitio.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh işte..

gta biraz fazla zorluyor bu türde oyun yapanları.

burada adamın kontrolleri bile rahat değil, baston yutmuş gibi.. ve oyun basit.

sadece polis arabaları genel sokaktaki arabalardan hızlı sanırım. müzik, ses vs güzel. patlamalar güzel demişler zaten. grafikler ciddi çok kötü! oyun çok akıcı değil ve yapay zeka fazla yok.

vakit geçirmek için iyi işte. 1-2 saat oynarsın zorlarsan. ben aradaki cutscenelerde çok sıkıldım ve geçemedim de.. bayağı baydı oraları..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun baya kötü.sakın ps3 e falan almayın o kadar para verip :)

yani sırf mafiayla birlikte gelen bu tarz oyun sevdam yuzunden oynuyorum cok sıkılınca.patlamalar haricinde güzel hiç birşey yok.hani insan biraz geliştirir. ilk oyundan bi farkı yok.

sıka sıka gidiyorum alıyorum istediğim yeri
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm aileleri yokettim.(mademen leri elleşmedim pek direk 3 ailenin binasını patlattım hepsi öldü görünüyor) Sonra gidip bi herifle tanıştım bizim allies ımız oldu adam. Şimdi görev olarak diyor ki "Expand your empire" gibi bişi tam hatırlamıyorum. Eee her yer benim zaten napıcam şimdi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...