Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

QuestNet - QI

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

avon en azından gerçek networking pazarlama yaptırıyor insana.. hani sırf kişisel kullanım için bile alışveriş yapabilyorsun ayrıca ilk girişde senden "600 tl lik alışveriş yapıp bunalrı satmalısın hobaaa" demiyor :)

hani satabileceğin bir mal vdrseler neyse de.. yok abi kime neyi satıyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonra herkes ayın 1 günü bir kişiye altın alsın

OHA! süper lan!

paticik altın günü konsepti!

ayda bi buluşalım birisinde 1 çeyrek altın versin herkeş..

yüzyıllardın anneleriniz, ananeleriniz yanılıyor olamaz!

bunca yıldır çalışmış, işe yarıyan bir sistem ile geliyorum ben size. kesinlikle garantili!

edit:gülümseyen suratları unuttum.. :) daha yeniyim işte öğrenicem :) böle gülen gülen :)

edit2:balon daha iyi bilir ama içhatlarda böle bi olay olması lazım.. ciddiyim. amcalar dolara mı ne girmişler.. yemek yok tabii.. :( kısırsız, battis salatasız, pastasız altın/dolar günü mü olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi milliyetin haberinin olduğu linkte hala savunmaya çalışan var yaa..

............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,<`.._|_,-&``................`
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dakka altın benim fikrimdi,önce üyelik formumuzu doldurun :p
sonra size 100 dolardan tam altın yapan nano teknoloji harikası aletimizden satalım,zaten bir kere aldınız mı köşesiniz :)
Ayrıca önyargılarından arınmış arkadaşlarla iş konuşalım :):D

Bu konu kilite doğru gider ben bile çoştuğuma göre
Sosyal ağlarda paylaş

"milliyetteki yorumcu salak" said:

Bilmedikleri konu hakkın yorum yapmayı seven ne kadar çok insanımız var bilmezler ama profesör gibi yorum yaparlar, bu işi yapan istanbulda 300-400 bin kişi var 10 bin kişi değil, bu kadar adam anlamıyo bi siz akıllısınız bravo diyorum size komik çocuklar,

demiş salağın teki yok abi nerde beleş oraya yerleş mantığı ile hareket eden olduğu sürece daha çok kandırılır bu salaklar
Sosyal ağlarda paylaş

Yani eğer sistemi tam olarak doğru anladıysa ve çevresi varsa giren girebilir tercih meselesi ama insanları kandırıp olduğundan çok farklı birşeymiş gibi göstermelerine sinir oluyorum,kısa yoldan köşe olma hayali kuran yurdum insanı ise buralara umut bağlaması ekonomik ve sosyal yapımızın ne kadar bozuk olduğunun kanıtıdır,daha nice teğetler geçicek
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahhahahahahahhaahha bunlara inananlar var ya.

Arkadaş bizdeydi oturuyoduk ona da biri gelmiş.Bak çok gizli bişey anlatıcam sana diye bunu anlatmış.Deli para var ev-ofis açıyosun çok zengin oluyosun.Kendi iş saatlerini kendin belirliyosun kendinin patronu oluyosun demiş.Hong Kong merkezli kocaman binası var gidip görebilirsin istersen çok güvenilir kısa yoldan zengin olma yolu demiş.

Bi de bunları anlatırken sevgilisini falan uzaklaştırmış o kadar gizli çalışmış,uğraşmış garibim ya :(

Arkadaş gülmüş geçmiş allahtan :D

Bize anlattığında kahkaha atmıştım

Haberlerde çıkınca koltuktan düştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bilip bilmeden araştırmadan bodozlama dalmak nedendir ne gerek vardır anlamıs değilim..evet haberlerde çıkanlar kısmen doğru ama mallara el konulması kısmı falan değil.Firma adına çalışan birkaç üyenin içeri alındığı kısmı gerçektir.ki o insanların üyelikleri zaten firma tarafından iptal sürecindeydi. her meslekte olduğu gibi bu sektördede işini etik yapan var yapmayan var. birkaç kendinibilmez saçma sapan şeyler yapıyor diye suçu firmaya atmanın geregide yok kanımca. o insanlar "bana 3 milyar ver haftada 10000 dolar kazanacaksın" seklinde lanse ettikleri için yaptıkları ticareti sonuçlarına katlanıyorlar. bu ticaret ne dolandırma üzerinedir arkadaslar nede kolay yoldan para kazanma. aksine yapılan ticaret gayet zor. çünkü tamamiyle insanlarla çalısıyorsunuz, organizasyon kuruyorsunuz.onları eğitiyorsunuz.ama nasıl ticaret yapacagı acısından degil nasıl daha iyi bir insan olabilecegi acısından. ürünlere laf eden arkadaslara br tavsiyem var gidip arastırsınlar kaseden sallamak yerine, tüm network firmalarının ürünleri kalitelidir arkadaslar.firma ayırt etmeden bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirm cünkü tavsiye yoluyla satış yaparlar. ve hiçbir insan kendisi memnun olmadıgı birşeyi tavsiye etmez hatta yakınır. Questnet in ürünleride kendi alanında kalitesi kanıtlanmıs artı kullananlar tarafındanda onaylanan ürünlerdir. ve firmanın ana binası ve depolarının hong-kong da olması o ürünleri çin malı yapmaz arkadaslar.alınan bir saatin üzerinde o zaman swiss made yazılamazdı o zaman. ve özellikle saatlerin çin malı oldugunu aslında fabrikalarının isviçrede olmadıgı hakkında zırvalayanlarada acıklıyayım..Benard H. Mayer firması almanya sahipli 181 yıldır el yapımı isveç saatleri yapan bir firmadır ve hem almanyada hemde isvcrede fabrikaları bulunmaktadır. son olarak sunu ekleyecegim bu iş evet etik bir şekilde eger emek ve zamanınızı ayırırsanız güzel para kazanabileceğiniz bir ticarettir. dünya üzerinde 100 den fazla ülkede faaliyet gösteren ve türkiyedede maliye bakanlıgı dahil olmak üzere tüm yasal izinlerine sahiptir. bütün o karalama kampanyalarına cahilce kulak vereceginize kendinzde arastırın öyle yorum yapın lütfen. herbal life da ilk faaliyet göstermeye basladıgı dönemlerde ürünleri kanser yapıyor denmisti, titan denmişti ve bilimum suclamada bulunulmustu. peki hangi bir suclama yerini buldu sorarım size. sadece atılan pisligin izi kalsın mantıgıyla bir yere varılamaz arkadaslar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...