Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kalbimi kırdın oysa 15 puanlık çerçöp alacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Nosfe said: kalbimi kırdın oysa 15 puanlık çerçöp alacaktım :( yapıştırıcı satalım :) hah ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahauhauahuahuahauha öldüm ya çok komik kardeş espriler, emeğine saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 üyelerinize böyle promosyonlarınız var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 soguk mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bence soğuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 konu kitlense artık keşke ne saçma bişi oldu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 akbar said: bence soğuk :) Abi cok komik ya hahaha dayanamiorum daha espri yapma nolur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yunusemre said: konu kitlense artık keşke ne saçma bişi oldu çıktı bencede kitlensin . bazıları küfürlü konuşurken saçma bişi olmuyomuydu . zaten en başından saçma başlamış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 :)'i unutmuşsun bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sağok kardeş hatırlattığın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ENOUGH TALKING! LET'S SEX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Lan çok komik. Topiciğin başlarında masumane attığım mesajlardan farkedeceğiniz üzere gayet bilgisiz bir insandım bu questnet hedesi konusunda. Sonradan aydınlattılar beni sağolsunlar. İşin komik tarafı halen daha insanlar bunu bir iş olarak görebilip peşinden koşturabilmeleri. Sattıkları dandik ürünlerle zincir kuruyolar ve bunun adı e-ticaret oluyo. Bunun sebebi yasalardan zarar görmemek için bişeyler satma mecburiyetleri olması gibi tahmin ediyorum. Fakat hem milleti peşinden sürükleyip zibilyonlarca para kazanıyolar hemde dandik malları fahiş fiyata satıp extra para kazanıyolar. Topicin başında dediğim gibi kardeşimde bu işe para yatıranlardan hani şu tatil paketlerinden alanlardan. Acırımda onun zinciri altındaki 9 kişiye acırım. İnanın titancılıktan pek farkı yok. Sattıkları malı normal fiyatlarda satsalardı sanırım burda hiçkimse bişey demezdide gerçekten 5 LİRALIK KOL SAATİ 1500 TL OLURMU LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 LAN GİT. istemiorz seni. sevmiorz questneti. dolandırıcılık olayı tamamen. kimse burda bu olaya kanıcak kadar salak değildir emin ol. hele bide senin kıt laflarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu kadar adama zerre bişey anlatmadan ve arada sadece işine gelenlere alıntı yaparak 20. sayfaya gelmene helal olsun. Ben artık inanmaya başladım sen kazanıyorsundur ordan güzel ama sana göre dolandırıcılığın yeni adı e-ticaret olmuş. Korktum ben senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bizim okuldan bi çocuk dedi gel gidelim hede hödö yaptı hani çocukta babamın üniversiteden arkadaşının oğlu sonuçta herif tıp okumuş çocuğunada bişeyler vermiştir neyse güvendim gittik. Mecidiyeköyde ara sokaklardan birine girdik apartmanın kapısının önünü seyyar gözlükçü kapamıştı neyse aradan sıyrıldık çıktık "ofise". Koymuşlar 2-5 sandalye bi tanede eski o aria reklamlarında olan kırmızı koltuklardan resmen dökülüyor içersi. Olum bumu lan ofis dediğin dedim arkadaşın verdiği cevap "yeni taşındılar" abi. Dedim lan manyakmısın kalk kesecekler bizi falan falan neyse kendimi bi anda anlatan çocuğun karşısında buldum ortamda 5-6 metrekarelik bi odanın ortasında eskiciden alınmış dandik bi masa ve etrafında yemekhaneden çalınmış gibi 6 sandalye :D Anlatanda 18 yada 19 du tam hatırlamıyorum yaşlarında bi çocuk bahçeşehir üni ye gidiyomuş bu arada. İşte anlattı yazdı çizdi piramitler yuvarlaklar havada uçuşuyor arada soruyor anladınmı falan diye hı hı diyip geçiştirdim. Düşüniyim bi falan dedim. Çocuğun bana sölediği en can alıcı cümle "bence hemen karar ver 3 gün sonra katılmaya kalkarsın tamam eyvallah ama ilerde o gün ettiğin zararı düşün". Orda zaten kahkayı bastım ben :D Neyse bitirdi anlatmasını sorun varmı diye sordu bende var dedim sırayla söyliyim sorularımı ve aldığım cevaplarımı. -Ofis dediğiniz bumu? Yeni taşındık (çalışılmış cevap) -Sen kaç kişiyi kattın sisteme Çok fazla tam sayıyı hatırlamıyorum (tabi canımss) -Ne kadar kazandığını biliyosundur heralde? Söyleyemem etik deil (has sie bree) -Eh hani herşeyi cevaplıyodun bi somut bişey söylemedinki bana ....... -650 $$ istiyosun benden öğrenci adamım ne gezer cebimde o kadar para Borç alabilirsin çevrenden (sanki gidip diycem BABAGGH böle bişey var bana bi milyar versene) Tabi bu arada olum bunlar kesicek beni düşüncem büyüdü herif farklı bakmaya başladı o masumane gözler kayboldu :D Arkadaşa dedim hadi kalk benim öle soyut zımbırtılarla uğraşıp millete rezil olamam falan şimdi dişikurt sana bişey sorucam orda salonda oturan şişman kız senmiydin? Ha bu arada yanlışlıkla salon dedim "Bekleme odası" orası AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 geçen ortaokulda aşık olduğum kız uzuun aradan sonra mesaj atıp görüşmek istedi. heyecanlandım gittim yüzündeki nur gitmiş kızın bana quest net pazarlamaya çalışıyo. ulan ne hayal kırıklığıydı be. soğudum ama kızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 @moncic AHASFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 moncici said: geçen ortaokulda aşık olduğum kız uzuun aradan sonra mesaj atıp görüşmek istedi. heyecanlandım gittim yüzündeki nur gitmiş kızın bana quest net pazarlamaya çalışıyo. ulan ne hayal kırıklığıydı be. soğudum ama kızdan. geçmiş olsun... hayat güzel yenisi çıkar elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu quest kaç exp veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 moncici said: geçen ortaokulda aşık olduğum kız uzuun aradan sonra mesaj atıp görüşmek istedi. heyecanlandım gittim yüzündeki nur gitmiş kızın bana quest net pazarlamaya çalışıyo. ulan ne hayal kırıklığıydı be. soğudum ama kızdan. ahauhauhauhauhauahuahuaha kız olmanın bir avantajı daha.. sana hasta olmuşlara saçma ürünler sunabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 pazarlama 101 o o kadar ukala ve bole sacmaliklari yemiycek rasyonel takilan bir insanim, gecen aylarda bir alisveris merkezinde bole cok tatli bir kizil geldi yanima, boole icimden KIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL diye zip zip ziplarken bir baktim acayip bir bilisim kursumudur nedir onla ilgili bilgi almak icin adimi yazdirmisim yapsitilar resmen, erkek arasa agzina micip postalicam ama sesi guzel bir hatun cikiyor burnundan konusan, tersliyemiyorum "biraz daha bilgi edinmem lazim" "az dusiniyim musaade edin" filan gene bu sekil KIZIIIL faktorunden spor salonu bela etmistim basima, en son trafik kazasi gecirdim, ayagim kirildi sinir zedelenmis 2 sene fizik tedavi olmam lazim gak guk diye kovaladim 14-80 arasi her erkek yer bunu kiz guzelse yeterince, o yuzden bu tip isleri genc guzel kizlara, tencere tava kozmetik pazarlamaciliginida erkekelre yaptiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 sözlük bu olayın içindeki arkadaşların temel savları, "işte biz kendi ürettiğimiz şeyleri satıyoruz, kendi (ya da kapattığımız) otelimizde tatil yaptırıyoruz, bunu da über teknolojik network marketing'le yapıyoruz, kimse kimseye zorla birşey satmıyor." vs. bir de aracıları ortadan kaldırdıkları için malları ucuzmuş. bu kafasını s******* salak sony'si nokia'sı falan bunu daha önce akıl edemeyip bana fabrikalarından yarı fiyata mal satmadıkları için kendilerini kınıyorum. adsad çok hoşuma gitti son kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 HOŞGELDİN TEKRARDAN valla bize bişey satamadın ama beleşten madalya aldık sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 http://www.milliyet.com.tr/-ikinci-titan-da-yakayi-ele-verdi-54-gozalti/guncel/haberdetay/14.05.2010/1237723/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar