Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operaya gitmek ya da gitmemek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler iyi günler öncelik ile bi' maruzatım ve sorum olucaktı.

Kız arkadaşımın akrabaları opera sanatçısı ve oyun yapıyorlar belirli aralıklarda.Bir defa gittim gönlü olsun ailesiyle tanışayım diye.Ama şimdi tutturmuş bugünde gidicez diyor.Biletler alınmış her şey hazırlanmış kaçmak için yardım ne tür bi bahane yaratabilirim?
Mesaj tarihi:
bir kere gittim, 15 yaş civarında.uyumuşum bir ara.neden 10 dakika boyunca alkışladığımızı ve şu elinde sopa sallayan amcanın neden 3 defa gelip selam verdiğini çok sonra anladım.
Mesaj tarihi:
ben gideyim senin yerine^^akraba fln varsa sizin yer de guzeldir.süreyya operası balkonları kırdın belimizi.neyse sen su an ordasındır muhtemel,encoy!
Mesaj tarihi:
irin said:
ben gideyim senin yerine^^akraba fln varsa sizin yer de guzeldir.süreyya operası balkonları kırdın belimizi.neyse sen su an ordasındır muhtemel,encoy!

xD evet gittim güzeldi ama bidaha ı-ıh gitmem migren var bende ^^
Mesaj tarihi:
Bu mudur dert ettiğin şey? Kız arkadaşınla operaya gitmemek için bahane yaratmak hayatının temel taşı haline mi geldi? Bu mudur var oluşundaki yegane amaç?
Mesaj tarihi:
hayatı boyunca lisede bile takım elbise benzeri bir şey giymemiş bir adam olarak ve en uç noktaya kadar giymek istemeyen bir birey olarak evet kız arkadaşım öldürmek istiyor beni benzeri bir yardım çağrısı idi bu sonuçta nefret ederim giymekten abidik gubidik kravat vs ceket meket boooooooooooook gibi tatmin oldun mu conem?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...