Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Beyler iyi günler öncelik ile bi' maruzatım ve sorum olucaktı. Kız arkadaşımın akrabaları opera sanatçısı ve oyun yapıyorlar belirli aralıklarda.Bir defa gittim gönlü olsun ailesiyle tanışayım diye.Ama şimdi tutturmuş bugünde gidicez diyor.Biletler alınmış her şey hazırlanmış kaçmak için yardım ne tür bi bahane yaratabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bahaneyi boşver. git kulak tıkacı al. dinliyomuş gibi gülümse paso. herkes alkışlayınca sende alkışla, BIREEEĞVO çek arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 hmmm bu son çare olarak olurda hani gitmekten nasıl yırtarım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 1-kankilere söyle pataklasınlar seni 2-git grip olmuş biri suratına hapşursun şimdilik bu kadar geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 boynunu kır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Metakuso said: boynunu kır düşünmemiş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ulan bedavaya opera buluyosunuz nasıl ekerim diye düşünüyorsunuz. Yazıklar olsun yeminnen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 opera'yı ekıp evde oyun mu oynicaksın hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bir kere gittim, 15 yaş civarında.uyumuşum bir ara.neden 10 dakika boyunca alkışladığımızı ve şu elinde sopa sallayan amcanın neden 3 defa gelip selam verdiğini çok sonra anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oha lan korkulur öyle aileden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Xaenin said: Ulan bedavaya opera buluyosunuz nasıl ekerim diye düşünüyorsunuz. Yazıklar olsun yeminnen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sparkcaster said: Xaenin said: Ulan bedavaya opera buluyosunuz nasıl ekerim diye düşünüyorsunuz. Yazıklar olsun yeminnen. operadan bu kadar nefret mi ediyosunuz lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 opera candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bence firefox daha iyi yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 PhysX said: oha istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bence direk moda gir giy smokinini elinde beyaz eldiven olsun kendinden emin, dik bir yürüyüş tek el cepte...bitti olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben gideyim senin yerine^^akraba fln varsa sizin yer de guzeldir.süreyya operası balkonları kırdın belimizi.neyse sen su an ordasındır muhtemel,encoy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Masquerade said: bence firefox daha iyi yea.konu kitlensin bune be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 şimdi baktım da evet.. çok leş bir post atmışım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 irin said: ben gideyim senin yerine^^akraba fln varsa sizin yer de guzeldir.süreyya operası balkonları kırdın belimizi.neyse sen su an ordasındır muhtemel,encoy! xD evet gittim güzeldi ama bidaha ı-ıh gitmem migren var bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bu mudur dert ettiğin şey? Kız arkadaşınla operaya gitmemek için bahane yaratmak hayatının temel taşı haline mi geldi? Bu mudur var oluşundaki yegane amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Öyle bir yazmışsın ki, "kız arkadaşım beni öldürmeye çalışıyor, ne yapabilirim bu konuda?" gibi bir tat yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hayatı boyunca lisede bile takım elbise benzeri bir şey giymemiş bir adam olarak ve en uç noktaya kadar giymek istemeyen bir birey olarak evet kız arkadaşım öldürmek istiyor beni benzeri bir yardım çağrısı idi bu sonuçta nefret ederim giymekten abidik gubidik kravat vs ceket meket boooooooooooook gibi tatmin oldun mu conem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar