Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Aman Aman, bu gece dışarıda bir ses bir gürültü bir patlama sinsilesi. Mahallenin boş gençlerinden biri askere gidio meşaleler felanla kutluyolar 9 tane havai fişek attı adamlar. Ya kardeşim askere gidecen er olarak. Manyak bir çavuşa düşecen dayak yemediğin gün kendini şanslı sayacan. Gidip olmadık bir görevle yapancan askerliği ( Askeri pastanede kek satmak gibi ) ama icraata baksan adamı memleketi kurtarmaya gönderiyolar sanırsın. Sanki Genel kurmay başkanını yolluyolar. Uyuyacaktım uykumu kaçırdı salaklar. Umarım manyak bir çavuşa düşerde tokat manyağı olur![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 askere gideni uzulmesin diye oyle yolculuk etmek adettendir, adam uzunca bi sure ailesinden sevdiklerinden arkadaşlarından uzak kalacak, sen askere gideceğin zaman kimsenin seni uğurlamaya gelmediğini bi düşünsene. tamam çok ses çıkarmış olabilirler fakat artık hoş göreceksin o kadarını.[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 dileklerine tikkat et derim hem uyuma nolcakki uykusuzluk iyidir dinç kalırsın not: Hade ben yatıyom uykum geldi :D [signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 İyide adamlar orda askere gidiyoruz hedeeee hödöö diye sevinmiolarki ayrilacaklari uzun sure gormeyeceklerinden ugurlama yapiolar abartmiş olsalarda azcik bencede normal bisi...[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben gıderken yerı gohu ınletıcem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yok baba ben askere giderken öle milleti rahatsız etmesinler milleti. Bana ne lam adam askere gidecekse. Herkes her önemli gününde gece vakti gürültü yapacaksa yandık.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Kutlamanında bi adabı var kardeşim. Hastası var, bebeği var, pisikopatı var. Köpek evde saklanacak yer arıyor.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 O zaman B planina gecioz :) al bi satir veya in asaya bak bi kalincana bir dal sende ''Ugurla'' :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ehehe aşağıya iniyorum arkadaşları uyarmaya şimdi saydım 20 tane manyağa dert anlataca şimdi! ehehe iniyorum Allah sonumu hayır etsin![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 imzanın da bir adabı var msela boşluklarıyla 9 satır olmayan.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ehehe susturdum hepsini. 20 kişiye karşı bir kişi! Tey Tey Tey afalladı adamlar. Hiç beklemiyolardı bir kişinin çıkıp susun bakim dieceğini. Allahtan Mahallede adım piskopat çıkmış durumda millet aman abi adam deli muhattap olmayalım diolar. ehe sustular ve ben uyumaya gidecem[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 adamalrı susturdunmu lem ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 abi askere giden çocuk kendinden geçmişti bak evladım dedim son sivil gününde beddua yeme askerde adamı feci ağlatırlar. Çocuk önce afalladı arkadaşları artistlik yapmaya kalktı sonra saat 12 oldu millet yatacak sende git otobüsüne git dedim herif hala aval aval bakıodu. Arkadaşlarından biri üstüme yürümeye kalktı ama tuttular manyak mısın olm? die. Nedenini bilmediğim bir şekilde mahallede benim manyak olduğuma dair bi kanı var hakkımda haraç isteyip adam tehdit etmekten bi dava var bir telefon şakasından ötürü. Mahalleli bunu duymuş ogün bugündür mantıksız bir şekilde saygı duyuyolar. Sonra Abi pardon diyip kutlamayı kestiler. Ehehe artık mahallemde efsane oldum ben beni kimse tutamaz. Yaşasın mahallenin dedikoducu esnafı!!![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hey allagım ya olaya bak yas kac bu arada valla bende tısrttım sımdı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yaş 21. Bu ara moralim bozuk sakallarıda kesmedim ama ona rağmen tırsılacak bi tipim yok.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 görmemiş askere gitmiş[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Dur Mülayim elini kana bulama![signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 eheheu herifler resmen dağıldı yau. Anaaa feci gaz oldum yarın inecem yöneticie artistlik yapcam gıcık oluyom herife dik dik bakıo lavuk. Heeeeyt var mı lan bana yan bakan.Abi çok deişik bir pisikoloji yau bu. Aha Bi daha bu mahallede Asker uğurlaması görmeyecem lam! Çok isteyen ben den izin alır gider bakköy meydanında kutlar. SAhipsiz mi sandınız lam maaalleyi hiieieeeyt[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 pascal senın ıcın dagılmamıslardır saat gec oldu ya belkı ondan dagılmıslar dır[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Hadi be olm adamlar ben seince sustu bindiler arabalarına terk ettiler maalleyi. Pardon neyim dediler, bi elimi öpmedikleri kaldı. Ben artık bir halk kahramanıyım! Ehehe olm kendimi bi bok zannetmeye başladım. inşallah bi akşam vakti yolumu kesip dövmezler. Ehehe neysse ben anın tadını çıkaracam. Zavallılar! Şimdi bu olay esnaf tarafından gene abartılarak anlatılır. Tamamdır artık bu maallenin korkulan adamı oldum. Heeeyt daaalın lem![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Sam, 23 Mayıs 2004 23:55 tarihinde demiş ki: imzanın da bir adabı var msela boşluklarıyla 9 satır olmayan.. Asker yollayan kişilere gelmeden,kendimizden başlayıp,kurallara göre 5 satırlık bir imza yapsak...Olmadı,ZİLYON defa imzamızı basmasak ne kadar güzel olurdu...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ne olmuş yani bizde askere gittik, gitmeden önce bizde yiyip içtik hatta beni de havaya atıp atıp tuttular (az kalsın zahiyat veriyorlardı o ayrı :) ) ama bunu yeri göğü inleterek yapmadılar. Hele hele dat dat birileri gezmeye kalksa ilk dayağı benden yiyeceklerini bildiklerinden ona hiç kalkışmadılar. Eğlenmek iyidir hoştur da bir yere kadar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 cumartesi akşamı caddebostanda takılıoruz arkadaşlarla abi herifler asker uğurlama olayını bayabi abarttışlar, 5 araba mı ne caddeyi kesti herifler gözümüzün önünde halay çekmeye, yok işte bağırmaya korna çalmaya falan başladılar. hayvanlık başka da birşey değil bu ya. hayır yolu keseen ne olacak neyi ispatlamaya çalışıyorlar anlamadım yani ne diyeyim allah akıl fikir versin...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Herkes İmzama takmış. aponun yakalanması bile bu kadar yazılmadı! Ne yani İntihar mı edeyim![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Maytap falan patlattılar şimdi. Baktım bi bağırış çağırış, bu konuyu hatırladım dedim aşşa inip şunlara bi ayar çekeyim. O sırada mahallenin bıçkın gençlerinden biri kurusıkısını çıkarıp havaya sıkmaya başladı. Dedim bunun babası da mafya zaten, komşuluk ilişkilerini zedelemeye gerek yok. Paşa paşa evimde oturuyorum. Güle güle git de karedeşim biz de yolladık arkadaşımızı askere yakında sıra bize gelcek. Eşşekliğin ne alemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar