ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bugun bi mail geldi sözde ben authenticator sipariş etmişim ve bugun yola çıkmış. Mail [email protected] dan geliyor. Ben bu siparişi 2-3 ay önce vermiştim ve zamanında gelmişti. Verdikleri ups track numberı girdiğimde eski siparişim çıkıyor. Başına böle bişi gelen var mı? Ayrıca bi sıkıntı olursa die ups linki vermişler ama basında saçma sapan waaaps.ups die bi olay var. Basına böle bişi gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 teslim aldiysan sil gitsin ne ugrasiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 banada geldi, sordum. shop sistemlerinde database transferi yapmışlar yeni, ama bazı hesaplarda 2008den kalan sipariş mailları tekrar gitmiş nası olmuşsa, gönderilen bişi veya çekilen bi para yok yani. yanlış alarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 vimpir said: teslim aldiysan sil gitsin ne ugrasiyorsun iyi de 2 ay sonrasında tekrar böle bi mail gelince acaba kredi kartımı biri mi kullandı diye insan ürküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bi daha mı yolladılar acep? kredi kartı hesabını kontrol et bi. ha acıklamışlar yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Banada geldi aynı mail hatta scam zannettim ama baktım ciddi ciddi blizzard =P , neyse eğer ups linkine tıklarsanız zaten orada tarih ve ne zaman ulaştırıldığı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aynen az önce bana da geldi baya yusufladım ahah, gittim bütün payment optionları iptal ettirdim. hack olayından gına geldi son bir ayda yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bana da gelmiş hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ohyeah said: vimpir said: teslim aldiysan sil gitsin ne ugrasiyorsun iyi de 2 ay sonrasında tekrar böle bi mail gelince acaba kredi kartımı biri mi kullandı diye insan ürküyor..Merak etme boyle birsey olsa bile itiraz edip kredi kartina parani geri yatirtabilirsin inan bu konuda uzmanim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar