Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow authenticator

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun bi mail geldi sözde ben authenticator sipariş etmişim ve bugun yola çıkmış. Mail [email protected] dan geliyor. Ben bu siparişi 2-3 ay önce vermiştim ve zamanında gelmişti. Verdikleri ups track numberı girdiğimde eski siparişim çıkıyor. Başına böle bişi gelen var mı? Ayrıca bi sıkıntı olursa die ups linki vermişler ama basında saçma sapan waaaps.ups die bi olay var. Basına böle bişi gelen var mı?
Mesaj tarihi:
banada geldi, sordum.

shop sistemlerinde database transferi yapmışlar yeni, ama bazı hesaplarda 2008den kalan sipariş mailları tekrar gitmiş nası olmuşsa, gönderilen bişi veya çekilen bi para yok yani. yanlış alarm.
Mesaj tarihi:
vimpir said:
teslim aldiysan sil gitsin ne ugrasiyorsun

iyi de 2 ay sonrasında tekrar böle bi mail gelince acaba kredi kartımı biri mi kullandı diye insan ürküyor..
Mesaj tarihi:
Banada geldi aynı mail hatta scam zannettim ama baktım ciddi ciddi blizzard =P , neyse eğer ups linkine tıklarsanız zaten orada tarih ve ne zaman ulaştırıldığı yazıyor.
Mesaj tarihi:
ohyeah said:
vimpir said:
teslim aldiysan sil gitsin ne ugrasiyorsun

iyi de 2 ay sonrasında tekrar böle bi mail gelince acaba kredi kartımı biri mi kullandı diye insan ürküyor..
Merak etme boyle birsey olsa bile itiraz edip kredi kartina parani geri yatirtabilirsin inan bu konuda uzmanim:)
  • Yeni Oluştur...