Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımcı olurmusunuz...(Aterici oyunları)

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

burdan mame32 indir.
romları da sağdan soldan toplayacaksın işte.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

[Bu mesaj Zed tarafından 24 Mayıs 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aterici oyunları dediğin herhalde coin-up arcade makineleri oluyor..
+game boy +playstation +amiga vs vs..
hepsinin uzantıları farklı, ve çalıştırmak için bazı emulator(emülatör, emülator, emulatör) ihtiyacın var..
neo geo vs gibi coin-up arcade oyunlarını mame açıyor evet çok güzel..

ayrıca
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=73984
bu topicte birçok mame oyunu satıyor..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben marvel karakterlerinin street fighter karakterleriyle kavga ettiği bi atari oyunu görmüştüm.Spider man vs Dhalsim felan , ne fantazi ama dimi hehe =PP acaba onu bulabilirmiyiz biyerlerden...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

buluruz.

hatta o oyundan o kadar çok var ki, hangisi olduğunu bulmakta zorlanırız :)

ilk önce x-men vs street fighter çıktı, (2 yada 3 oyun)
sonra marvel super heroes vs street fighter çıktı (bu da 2 oyun sanırım)
sonra marvel vs capcom diye capcom'un sf dışındaki oyunlarını da kapsayan bi seri çıktı.

daha ayrıntılı bilgi verirsen hangi seriye ait olduğunu söyleyebilirim.

söylediğim gibi, mame romu olarak sağdan soldan bulacaksınız. öyle toplu durdupu bi yer yok :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

Ya her türlü marvel oyunu olur ,
gerçi ordaki düşüncede hoşuma gitmişti , alakasız karakterler çarpışıyor felan =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman benim tavsiyem marvel super heroes vs street fighter olur.

aslında marvel vs capcom derdim ama o çok karışık, nedense ben sevemiyorum. oyun sistemi ve comboları anlamak için uzun süre vakit harcamak gerekiyor.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...