toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 simdi de sana inanmamı soyluyosun. cok heyecanlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Peki şimdi buna inandınız mı ? hahahaha Böyle bir haber olsun diye AKP nin 10000tl vermediği ne malum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Skyfire said: akp kesenin agzını açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kesenin ağzına kaç verdiler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 toggie said: simdi de sana inanmamı soyluyosun. cok heyecanlısın. aklın yolu bir. bu yolda yürüyeceksen, gel birlikte yürüyelim. o noktaya gelirsek, benim sana ya da senin bana inanmanın bir önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paticikteki arkadaşların her habere sazanlama dalmamasını gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum. Bizim medyayı daha öğrenemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 true heavy metal people wanna rock not pose :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sinad said: Peki şimdi buna inandınız mı ? hahahaha Böyle bir haber olsun diye AKP nin 10000tl vermediği ne malum =) Eh tersi çıkınca doğru tabi körsünüz vs diye atlayan sen değil miydin ? Baya iyisin ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kusura bakmayın da %99 da sayılan oy sayısı %100 oldugunda mantık dısı bir sekilde farklılık gosteriyosa aklın yolu bu isin icinde bi is olduguna inanıyor. eger sizin de varsa aklınız, buna inanıyodur eminim. inanmak istediginize inanıyo da olabilirsiniz, gercekler sizi ilgilendirmiyorsa, ya da inanıp da dile getirmek istemiyo da olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=5KJvQZEraYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Elektrikler kesilir, zabıtalar oyları götürmeye kalkar, yanmış oy pusulaları bulunur, AKP'ye ilçe nüfusundan fazla oy çıkar, ölüler oy atar, evlerin nüfusları arttırılır vb. Bu kadar şeyden sonra Erdoğan Kennedy'i vurdu deseler insanlar inanır. Kusura bakmayın, karma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 valla her ikisine de inanırım öyle pis bir yer haline geldi artık burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ehehe imza süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 "Oyları yaktığım için 100 ytl aldım" diyerek ortaya çıkması ve arkasından "Oyları yaktığım için 100 ytl aldığımı söylemem için aslında bana 3000 ytl söz verdiler." demesi ve yarın "Aslında ben oy moy bilmiyorum, gayım ben!" demesi için 125 ytl para verdiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyları yaktıgım ıcın 100ytl aldım demem ıcın 3000ytl aldım demem sartıyla 5000ytl aldım dıye ıtıraf edıyım dıye 8000ytl verdıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 artık yaptıysa yaptı gerçek olan tek şey bu şahsın kişiliksiz oluşu. ciddi ciddi chp adayı para vermiş olabilir. bunu mümkün görmem chpnin düştüğü durumu göstersin ne diyelim ki... pis işler dönüyor inş daha da pisliğe batmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 arkadaşlar oylarınızı yaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Poser said: Darbe gerek!!! pis chp nasıl yapmışlar ! bunlara her türlü küfürü etmek istiyorum!!1! -lathspell style Vaay adim gecmis. Ve hala darbe istiyorum, bu adamlardan kurtulmak, halkin bile bile cahiliyete suruklenmesine "ozgurluk", artik boy hizasini gecen yolsuzluga, hileye, dolandiriciliga "demokrasi" diyenlerden kurtulmak istiyorum. Muhtemelen yurt disi gormemis heriflerin isvec/norvec/finlandiya hayallerinin acilimini duymak istemiyorum. Boyle tankli mankli olmasi gerekmez, yok dava adi altinda olur yok ergenekon (!) olur bir sekilde kurtulunabilir. Isin ilginc tarafi burada fasistim, UFO konusunda rahat kafa cekmis believer, Zeitgeist'te ise humanist/hukumet karsiti anarsistim. Ne ayagim lan ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 3000 lira almak icin, 5000 lira aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 3000 lira almak icin 5000 lira verdim? Faize yatirdim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Ben o işi bir 1000'liğe yapardım ya.. O kadar işsiz genç var 3000 bir kişiye vereceğine 3 kişiye 1000'êr lira ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bu konuda akp haksızdır ve onlara laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 poff ya banada para verin herşeyi yapayım bune yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 eıuaeheauheauheauheauh lan kitap olur hea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Oyları yaktık demek için 3000 lira aldım. ama oyları yakmadım. alem yaptım o parayna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar