Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyları yaktık demek için 3000 lira aldım.

Buyse

Öne çıkan mesajlar

lolol olay çığrından çıktı.
said:
chp'nin oylarını 100 tl'ye yaktık diyen yüksel akcay'in, daha sonradan polise verdigi ifadesinde ve medyaya söyledigi cümle bu. chp izmit belediye baskan adayi fikret toker, kendisine 3 bin tl teklif etmis ve "ak parti icin 100 tl karsiligi chp oylarini yaktigini" söylemesini istemis.
karsisinda koskoca belediye baskan adayi oldugunu gören ve paraya ihtiyaci olan yüksel akcay ise bunda bir yanlislik görememis ve daha önceden bir seyler yakilmis olan yere muhabirleri götürmüs.

medyada olay olmasindan sonra da bunun suc olabileceginin farkina varan yüksel akcay, polise giderek gercegi itiraf etmis. ayrica, 3 bin tl teklif eden chp'nin de simdilik sadece 50 tl verdigini, o parayla da cocuguna bez aldigini da eklemis.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=186570
Sosyal ağlarda paylaş

oyları yaktık demek için 3000 aldık demek için 5000 aldım
oyları yaktık demek için 3000 aldık demek için 5000 aldım demek için 9000 bin aldım
oyları yaktık demek için 3000 aldık demek için 5000 aldım demek için 9000 bin aldım demek için 15000 bin aldım
..
.
.
.
Sosyal ağlarda paylaş

Tripling said:
abicim oy pusulalarının yakıldığı ortada.Oy pusulalarının çalındığı videoyla kanıtlanmış. Ne güzel örtbas ediliyor olaylar yine.

Düzelteyim. O görüntülerde oy pusulasına benzer birşeyin yandığını görüyorsun. Ne oy pusulasının gerçek olup olmadığı belli ne de bunu yapanların partisi. Bu tür şeyleri hazırlayıp, gerçekmiş gibi göstermek günümüz teknolojisinde hiç te zor değil. Kısacası oylar çalınmıştır diyen adamın güvenilirliğiyle, çalınmamıştır diyeninkinin güvenilirliği arasında neredeyse hiç bir farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
sinad said:
Yapma abi ya millet 10liraya adam vuruyor 100lira için oy mu yakmayacak.Olmayacak iş değil yani.
Adam almıştır parayı cukka yapmıştır bu kadarda ayyuka çıkınca çıkıp konuşmuştur.

Asıl sorulması gereken soru akp gibi astığım astık kestiğim kestik bir parti nasıl olmuşta bu adamın konuşmasına izin vermiş.

10 liraya adam vuruluyo 100liraya oy yakılıyo, 1000 lirayada gayet iftira attırılır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
neye inanalım bi yol gösterin pls

aklın yoluna inan evlat.

birisi bişe söylediğinde üstüne atlamaktansa, bekle polisi, mahkemesi bir karar versin, medya olayları incelesin.

günlük hayatında da bunları yapıyorsan çok heyecanlı bir hayatın var demektir. elini eteğini çek her ne yapıyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...