Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 lolol olay çığrından çıktı. said: chp'nin oylarını 100 tl'ye yaktık diyen yüksel akcay'in, daha sonradan polise verdigi ifadesinde ve medyaya söyledigi cümle bu. chp izmit belediye baskan adayi fikret toker, kendisine 3 bin tl teklif etmis ve "ak parti icin 100 tl karsiligi chp oylarini yaktigini" söylemesini istemis. karsisinda koskoca belediye baskan adayi oldugunu gören ve paraya ihtiyaci olan yüksel akcay ise bunda bir yanlislik görememis ve daha önceden bir seyler yakilmis olan yere muhabirleri götürmüs. medyada olay olmasindan sonra da bunun suc olabileceginin farkina varan yüksel akcay, polise giderek gercegi itiraf etmis. ayrica, 3 bin tl teklif eden chp'nin de simdilik sadece 50 tl verdigini, o parayla da cocuguna bez aldigini da eklemis. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=186570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 oyları yaktık demek için 3000 aldık demek için 5000 aldım oyları yaktık demek için 3000 aldık demek için 5000 aldım demek için 9000 bin aldım oyları yaktık demek için 3000 aldık demek için 5000 aldım demek için 9000 bin aldım demek için 15000 bin aldım .. . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 NNGET SAYKOOOO AYVANA GET SAYKOOO AYVANAVANAVANAVANA AY VANA GET SAYKOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çocuğuna bez aldığı kısmını da ekliyorlar, "adamın suçu yok aslında, fakir" havası yaratmak için. hangisi gerçek hiçbir zaman bilemeyeceğiz bence ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bu konu zaten açık ve tartışılmaya devam ediyor. Sizi böyle alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çok epic bir seçim geçirdik ileride torunlara anlatılacak bir türk destanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Rock said: Bu konu zaten açık ve tartışılmaya devam ediyor. Sizi böyle alalım o eskidi agazor sry :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 akp kesenin agzını açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tüm oyları yakmam için hyp den 7000 lira aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abicim oy pusulalarının yakıldığı ortada.Oy pusulalarının çalındığı videoyla kanıtlanmış. Ne güzel örtbas ediliyor olaylar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 HAHAHAHAHA süper bi ülkede yaşıyoruz lan vallahi çok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 oha adam üzerinden damping :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yalnız bu adama agır bi ceza vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 oyları yakmak: 100 lira oyları yaktığını söylemek: 3000 lira her oyları yaktığını söyleyene inanmak: priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 neye inanalım bi yol gösterin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Demokrasi kelebegi Sam'e inanin! Ictigi seyden ben de istiyorum, dunyayi pespembe goruyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 haha super herifler bu sekilde hangisi suclu olsa da tam kesin emin olunamacagi icin isin icinden zarar gormeden cikmis oldular. lost senaristleriyle calismislar galiba bu senaryo icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 it is your turn chp, now you have to bid at least 3000 + %10 to beat your opponent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Tripling said: abicim oy pusulalarının yakıldığı ortada.Oy pusulalarının çalındığı videoyla kanıtlanmış. Ne güzel örtbas ediliyor olaylar yine. Düzelteyim. O görüntülerde oy pusulasına benzer birşeyin yandığını görüyorsun. Ne oy pusulasının gerçek olup olmadığı belli ne de bunu yapanların partisi. Bu tür şeyleri hazırlayıp, gerçekmiş gibi göstermek günümüz teknolojisinde hiç te zor değil. Kısacası oylar çalınmıştır diyen adamın güvenilirliğiyle, çalınmamıştır diyeninkinin güvenilirliği arasında neredeyse hiç bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 elesso said: sinad said: Yapma abi ya millet 10liraya adam vuruyor 100lira için oy mu yakmayacak.Olmayacak iş değil yani. Adam almıştır parayı cukka yapmıştır bu kadarda ayyuka çıkınca çıkıp konuşmuştur. Asıl sorulması gereken soru akp gibi astığım astık kestiğim kestik bir parti nasıl olmuşta bu adamın konuşmasına izin vermiş. 10 liraya adam vuruluyo 100liraya oy yakılıyo, 1000 lirayada gayet iftira attırılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 adama bak ne dönekmiş. demek biride cıkıp 5000 verse aslında gay'im alakam yok bile der bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Darbe gerek!!! pis chp nasıl yapmışlar ! bunlara her türlü küfürü etmek istiyorum!!1! -lathspell style sg-1 style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 toggie said: neye inanalım bi yol gösterin pls aklın yoluna inan evlat. birisi bişe söylediğinde üstüne atlamaktansa, bekle polisi, mahkemesi bir karar versin, medya olayları incelesin. günlük hayatında da bunları yapıyorsan çok heyecanlı bir hayatın var demektir. elini eteğini çek her ne yapıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar