Uzun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Dersler yuzunden wow u birakmayi dusunuyorum. Account hep acik oldugu icin bi turlu birakamadim .. Kesinlikle ve derhat elimden cikartmayi dusunuyorum. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kazzak&n=Uzun yukaridan inceliyebnilirsiniz karakteri.. Tamamiyle bir pvp karakteri.. PvP icin bir eksigi yok ( 556 res ) .. ayni olcude PvE icinde normal bi sevide.. Migrate acik. Komik fiyatlar vermedikce tum tekliflere acigim .. Skype : uzun_kay Msn : [email protected] ve ozel mesaj .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Kolay gelsin ama pek para etmez; 556 resi ile arena'ya girdin mi adamı deşiyorlar anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 komik olmayan rakamı sen söyle o zmn ona göre hareket edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Kusura bakma da karakter aşırı kötüymüş. Üstünde para yoksa kutu fiyatına belki satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 100 lira anca bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 800 altı resi işe yaramaz ayrıca pvp karakteri demişsin pvp trinket yok?! Spell dmgi yüksek görünsün diyemi öyle birşey yaptın yoksa gerçekten trinketin yokmu o_O Üzgünüm ama komik dediğin rakamın ötesine geçemez bu karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar