Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Çok geyik yapmıyorum soru açık, şeriat gelmez ama hoşgörü gittikçe azalıyor diye düşünüyorum.Mahalle baskısı, trtnin hadiseyi sansürlemesi,rtük ün envai çeşit icraati felan. konuya özet çekebilecek güzel bi lafı var m. ali erbilin "bundan 15 yil once televizyon ekranlarinda tutti frutti yarışması yayınlanabiliyordu. nerede yol katettik, nerede geri düştük. bugün yayınlansa fırınlarda ekmek kalmaz. insanlar ihtilal cıktı sanır" Kendi adıma özellikle avrupadaki insanlarla konuştuğum zaman Türkiye gözlemlerinden hiç hoşnut değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 türkiye zaten muhafazakar bir ülkeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 muhafazarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 şimdi internet var, tutti frutti'ye ne hacet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sam said: şimdi internet var, tutti frutti'ye ne hacet? bu cümleni viktora havale ediyorum sam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 muhafazekar ne demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eskiden tvde meme vardı şimdi yok diye muhafazakrlık ölçütü mü olur abi. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 türkiye muhafazakarla$tıkça dinden çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sparkcaster said: Sam said: şimdi internet var, tutti frutti'ye ne hacet? bu cümleni viktora havale ediyorum sam :) "şimdi cifors var, tutti frutti'ye ne hacet?" der geçer sevgili viktor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çok lazımdın Skyfire said: türkiye muhafazakarla$tıkça dinden çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 MuDo said: çok lazımdın Skyfire said: türkiye muhafazakarla$tıkça dinden çıktım dimi senin yorumunda peki bi lazımdı oldu olalı kimsede durumunu görü$ünü belirtmesin dü$ünme kapasitesi bir amibinkini geçmeyen insan sayısı yüzdesi ülkemizde ne kadarda yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 aa dur amip dü$ünemiyordu dimi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 oo merbil yeni muhalifimiz yaa über. ama eskiden digiturkte şifreli kanallar felan yoktu, o zaman eskiden daha mı muhafazakardık acaba omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Malezya modeli, Malezya... Tutti Frutticiler malesef bilgisayar öğrenemedi. Uydu yayın, ya habibi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Muhafazakar deyince ne yazıkki yurdum insanının aklına sadece din ve doğal olarakta akp geliyor. Türkiye muhafazakarlaşıyor tamam, ama bu hem sağda hem de şu aralar sol olduğunu ida eden insanlarda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Tutti frutti yi anne babamla izlerdim ben hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hak yol islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 muhafazakarlaşmak.. neyi muhafaza edenler artıyo ? darbe anayasasını muhafaza etmek mi? geleneksel yapıyı muhafaza etmekten bahsedilio sanırım ama geleneksel yapı hakim güç değilki. "türban" üniversiteye giremio misal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ne türbanmış, sömür sömür bitmedi be 80k kızın türbanı için harcadığımız şu enerjiyi üniversitelerin başka sorunlarına harcasaydık herhalde şimdiye epey yol almış olurduk. ha bi de, iktidarı cemil ipekçi, muhalefeti mali erbil olan bir ülkede yaşıyoruz, bilmem farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Türkiye muhafazakarlaşmıyor bence. Onun yerine muhafazakar kesimlerden insanlar sosyal ve ekonomik hayata daha fazla müdahil olma fırsatı yakaladıklarından kendileriyle daha fazla karşılaşıyoruz, dolayısıyla muhafazakarlaşıyormuşuz gibi anlaşılıyor. Tabi bunun Akp ile doğrudan alakası var, çünkü bilindiği gibi önemli bir orta (gittikçe de üste doğru kayan) bir sınıf oluştu. Bu kesim için önemli olanın Akp'den çok, ceplerine giren para olacağını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; yani aynı ekonomik imkanı şu anda Akp sunamasa ve Chp'nin sunabileceğine inansalar, hepsi anında laik, modern Türk vatandaşı olur şüpheniz olmasın. Ayrıca şuna da inanıyorum: Hali hazırda pek çok başı örtülü kadın, eskiden "laik modern türk kadını" nın alışveriş yaptığı yerlerden alışveriş yapıyor; daha modern bir hayat yaşıyor, sinemaya falan gidiyor. Bu kadınların, bu hayatı tattıktan sonra, bu haklarından kendi istekleriyle vazgeçmelerini beklemek saçma olur; dolayısıyla "şeriata doğru bir gidiş" olursa, bu kadınların da sesli / sessiz tepki göstereceklerine inanıyorum ben. Sonuç olarak tek cümleyle: Akp sonrası Türkiye'de önemli bir kesimin gelenekleri ve dini anlayışları aynı kalsa da, bu kesim yaşam tarzı olarak gittikçe modernleşiyor; dolayısıyla Türkiye'nin bahsedilmeye değer ciddiyette bir muhafazakarlaşma sürecinde olduğuna ben inanmıyorum. Newsweek Türkiye'nin 2 hafta önceki dosya konusu tam olarak bu mevzuydu. Dergiyi bulabilirsem tarayıp koyacağım buraya yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Maroon: Vişne çürüğü rengi Skyfire said: aa dur amip dü$ünemiyordu dimi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 evet en modern ulke 1 inci iran 2 ci sudi arabistan en anti-modernde avrupa asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 argümansızlar yine gelmiş aynısını chp de yapıyo diye, çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 argumansizlar, iktidarsizlar gibi olmus sfdfa. turkiye sacmalasiyor arkadaslar, kimse nelestigini bilmiyo, bindik bir alamete gidiyoz kiyamete durumunda herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar