Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni char açsanız ne açardınız?


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

eet ben de sevmiyorum böle topikleri ama karar veremedim yardım lazım :p

mage dışında her charı lvl40+ ya kadar oynamışlığım var, o yüzden hiçbiri yeni olmayacak benim için. mage'le de lvl 20 ye gelmiştim. ama wotlk oynamadım hiç. birinin acc'ında dk levelledim, onu da beğenemedim niye bilmiyorum.

healer veya dps olarak (tank sux) ne önerirsiniz söyliyin bi : ) hem 2 veya 3 lü arenada hem pve de kafam rahat olsun istiyorum.

tenks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hm

shaman ile mc bwl aq40 healladım, o yüzden healer açarsam pala açarım herhal. druid.. ne bilim sevmiyorum shapeshift olayını.

dps için rogue mage arasında kaldım. ikisi de 3v3te fena diil olmaları gerekiyor (rmp). rogue gerçekten hoş bi class, levellerken çok eğlenmiştim. mageyi de adam gibi levellemedim.

rogue mage paladin arası kaldım :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin tavsiye edebilirim.Healer isen çok rahat her şekilde hem party hem guild bulabiliyorsun hiç boş kalmıyorsun :) Tanklığı da güzel add tankı olabilirsin 5m lerde benim favori tankım paladindi mesela..
Retrisi zaten akıllara zarar pvp yapıcam diyosan cidden ezici bir class pve de çok tercih edilmiyor ama yine de raidlere dps olarak gelen paladin görmedim değil.
Rogue u pvp için tavsiye edebilirim,çünkü bu sıralar diğer classların çok rahat yapabildiği dmg ı çıkarabilmek için kendini çok kasman gerekebiliyor,özellikle dk mage ve hunterlar felaket bu konuda.Ama pvp de çok iyi roguelar.
Dps istiyosan mage çok iyi bir seçim olur düşüncesindeyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Priest pvp de dusunuyorsan en kotu tercih bence hatta guzel bir videosu da vardı youtube da arayamadım simdi 500+ resi li disc bir elemanın surekli geberirken cektigi bir video idi :)

ben de senin gibi mage rogue arasında kararsız kalmıstım ama mage su aralar agır basıyor gnome lara pom pyro cakıp yerde kayıslarını seyretmek feci zevk veriyor bazen de rogue ile butun combat ı yonetiyor olmak zevk veriyor bu gidisle ikisini de kasıcam :P

*** palam varve yetenek istemeden adam kesmek eglenceli gelmiyor (ben yetenekli olmadıgım halde sıkıldım hehe)pvp de cok imba olmak gercekten de o kadar eglenceli deil bence mazositim sanırım :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...