Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 eet ben de sevmiyorum böle topikleri ama karar veremedim yardım lazım :p mage dışında her charı lvl40+ ya kadar oynamışlığım var, o yüzden hiçbiri yeni olmayacak benim için. mage'le de lvl 20 ye gelmiştim. ama wotlk oynamadım hiç. birinin acc'ında dk levelledim, onu da beğenemedim niye bilmiyorum. healer veya dps olarak (tank sux) ne önerirsiniz söyliyin bi : ) hem 2 veya 3 lü arenada hem pve de kafam rahat olsun istiyorum. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 warlock olabilir pure dps. ya da hem healer hem dps olabiliyim diyosan priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Shaman açıp roleplay yapardım. Bu sefer 80'e kadar kasardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Şuaralar blizzin gözdesi paladin. Hem healer hem de dps olarak oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben tank olmak istiyordum hep de hiç nasip olmamıstı rogue ve hunter oynadım hep o yüzden ORC WARRİOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Böyle durumda kalanlara önerimiz: BESTEST, BADDEST, MEANIEST Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hepsinden 70+ var, yeni alt açamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Gnome-Undead-Orc-Undead-Night Elf.Şu an 5. rogueumla oynuyorum.Hala baymadı. ''Playing Rogue is an Art'' diyorum ve rogue açmanı tavsiye ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 2 sene rogue oynadım non-stop, hiç sıkılmadım. Sıkıntıya ilaç gibidir rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 su an bu kafayla yenıden baslıyor olsam human paladın acardım demek ısterdım ama female modellerdekı omuz sılah ve bınek orantısızlıgı cok cırkın bılot elf palamdan memnunum :D en buyuk kaybım ıse hıc caster oynamadım bır ara caster kasmam lazım sırf meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bende yeni rogue açtım keyfini anlatamam. Yıllardık kıçımın dibine kadar girip hiç hareket edemeden beni kesen roguelara özenmiştim şimdi ben onlara aynı şeyi yapıyorum Rogue is best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 drood aç ne istesen onu oynarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 rfgytytytytytytytytuıjkhætqLA;sd Of pardon alışkanlık oldu. Yeni DK alt açtım da faceroll antremanları yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Priest açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Wispy said: rfgytytytytytytytytuıjkhætqLA;sd Of pardon alışkanlık oldu. Yeni DK alt açtım da faceroll antremanları yapıyorum. ulan her seferinde de gülünmez ki sdfa gfhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Todesengel said: Priest açardım pvp yapıcaksan pri tavsiye etmem bi disiplinle iş yaparsın sp ile holy de yalan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Druud ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hm shaman ile mc bwl aq40 healladım, o yüzden healer açarsam pala açarım herhal. druid.. ne bilim sevmiyorum shapeshift olayını. dps için rogue mage arasında kaldım. ikisi de 3v3te fena diil olmaları gerekiyor (rmp). rogue gerçekten hoş bi class, levellerken çok eğlenmiştim. mageyi de adam gibi levellemedim. rogue mage paladin arası kaldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 DK. hem 58 levella high end e daha yakın, hem overpowered ve imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paladin tavsiye edebilirim.Healer isen çok rahat her şekilde hem party hem guild bulabiliyorsun hiç boş kalmıyorsun :) Tanklığı da güzel add tankı olabilirsin 5m lerde benim favori tankım paladindi mesela.. Retrisi zaten akıllara zarar pvp yapıcam diyosan cidden ezici bir class pve de çok tercih edilmiyor ama yine de raidlere dps olarak gelen paladin görmedim değil. Rogue u pvp için tavsiye edebilirim,çünkü bu sıralar diğer classların çok rahat yapabildiği dmg ı çıkarabilmek için kendini çok kasman gerekebiliyor,özellikle dk mage ve hunterlar felaket bu konuda.Ama pvp de çok iyi roguelar. Dps istiyosan mage çok iyi bir seçim olur düşüncesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Priest pvp de dusunuyorsan en kotu tercih bence hatta guzel bir videosu da vardı youtube da arayamadım simdi 500+ resi li disc bir elemanın surekli geberirken cektigi bir video idi :) ben de senin gibi mage rogue arasında kararsız kalmıstım ama mage su aralar agır basıyor gnome lara pom pyro cakıp yerde kayıslarını seyretmek feci zevk veriyor bazen de rogue ile butun combat ı yonetiyor olmak zevk veriyor bu gidisle ikisini de kasıcam :P *** palam varve yetenek istemeden adam kesmek eglenceli gelmiyor (ben yetenekli olmadıgım halde sıkıldım hehe)pvp de cok imba olmak gercekten de o kadar eglenceli deil bence mazositim sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Açmazdım yaz geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben olsam rogue açardım. ki açtım da zaten. demek ki benmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 valla bende dk var gayet memnunum. Bossa kafa atip olmemek guzel bisey. Onun disinda hunter veya pala acarim. Palanin dk ya gore avantaji shield var ve heal atiyor. Hunter ise pure dps. Ustune tanimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Dragonfire said: valla bende dk var gayet memnunum. Bossa kafa atip olmemek guzel bisey. Onun disinda hunter veya pala acarim. Palanin dk ya gore avantaji shield var ve heal atiyor. Hunter ise pure dps. Ustune tanimam. FOTM roller alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar