Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush Bisikletten düştü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hahah iyiki hatirlattin bonecrusher :D
Adam düser belki bisikletten ama yüzyilin icadi diye cikan ve cok dengeli diye sunulan aletten dusmustu zuah :)[signature][hline]Eski nickim,bilene...
Gelroth

Mesaj tarihi:
mumi bir haber yapıştırsa zaten ille bisiklet ile ilgili olabilir bu.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
karizma gitmis bi kere bushun bisiklette ne isi var h.davidson a binmek varken,ayrıca dusmus o da felaket turkiyede olsa doviz yukselirdi :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
Bisikletten düştüyse bubun acısını Irak dan(esirlerden) çıkarır.
Ya da başka bir ülkeye saldırtır kuçukuçularını.<--(kibarca)

Geçerli bir mazereti var adamın; düştüğünde bu ülkenin insanları kendisine güldü.
Buşt; saldırın, yok edin
Mesaj tarihi:
said:
Asteroth, 23 Mayıs 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Bisiklete binen maymun nerde görülmüş de o binecek?

ben sirkte gormustum. hm.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 23 Mayıs 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Dojorel, 23 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
Asteroth, 23 Mayıs 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Bisiklete binen maymun nerde görülmüş de o binecek?

ben sirkte gormustum. hm.

opaheah:D
Evet bende görmüstüm sirkte aeeah...[signature][hline]Eski nickim,bilene...
Gelroth

Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 23 Mayıs 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
beter olsun geberesice.

hıc bısey olmaz bunlara[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
ehuheehehuehu[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
ginger'da bile düşebilecek kapasitede olup, krakerle boğulma tehlikesi atlatabilen bi şahsiyet yani..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep..
I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home..

George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
  • Yeni Oluştur...