Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Adam Thaddius'ta 10k yapmış. Bırakta yapsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Valla retri pala olarak thaddius'da cok rahat kapışılıyorda, diğer bosslarda sıkıntı var hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Todesengel said: Chekso'da iyi dps yapmış haa :D O noob yaşıyormu hala selamsız pemezenk :P ~Huskar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Abi bende görmedim yaa. Bursa'ya gidemedim bu üniversite bokuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bizim fire mage 12k dps yapıyor Thaddius'ta. Hayvan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 10k bişey değil yav thaddiusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 4-5 deneme ile kestik biraz önce mele-range karışık bir setup ile. Hakikaten işkence çekmişiz 3 hafta boyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bu zerg olayı; blizzard dev'lerinin en büyük FAIL'i; adeta kill shot'ı alıp You fail şeylerinedn yapasım geldi. Sen o kadar kompleks dövüş tasarla; adamlar ya allah deyip kessinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ya mallar %25 olunca addler yerine sart'ı enrage yapsa zaten olay bitecek. Ki ben bu tür bir fix bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bana kalırsa tam anlamıyla "creative use of game mechanics" ve hayır daha yapmadım. zaten achievementı okursanız engage and defeat sartharion while 3 drakes are still alive demiş, yapılan da tam olarak bu. oyundaki bazı encounterlarda çok yüksek dps ile phase atlanıyor, bunda neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence keske o olayı achiv yapsalarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 outgear ettiğin encounter zerglemenin nesini achievement yapıcaklar ? wotlk başlarında yapılsa böyle birşey helal olsun derdim ama şu an hiç anlamı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 aha 59 saniyede kesmişler. http://www.worldofraids.com/forums/showpost.php?p=129300&postcount=59 http://www.youtube.com/watch?v=cNdvioWo0SI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 adasdsad vent muhabbetleri tek heceden oluşuyo odıadşsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 pff %5 de wipe yedik 4 saate yakın denedik puff çok kötüydü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 dun aksamda biz denedik bi 3-3.5 saat, OT (yada drake i tauntlayacak kisi) nin gec tauntlamasından yenen wipeler ve kotu side dan gelen flame walllarla wipe fest oldu yazık oldu. 2 kere %4 1 kere %0.7 de immune oldu ... full melee gittik Drood tank 2 DK (unholy + Frost/Uh) 2 war 1 rogue 2 ench shaman retro pala holy pala, belki Dklar blood olsa keserdik, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Nasıldı dpsler. Mesela herkes 4k nın üstündeydi diyebiliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Dün yaptık bizde ^^ Son gün [Glory of Raider] achisinide yapmış oldum arkadaşlarım sayesinde (sağolsunlar) Set up: Druid Tank Shaman Resto Shaman Ench Warrior Warrior Rogue Rogue Paladin Retri DK Hunter (ben :P ) Recountum 59 saniye gösteriyordu combat sonrası, ama yanlışlık vardı sanırım. Arkadaşlardan biri 71 saniyede kestiğimizi söyledi. Dragon'u ben kiteladım (distracting shot ile). cidden çok zevkliydi denemeler falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Boci said: Nasıldı dpsler. Mesela herkes 4k nın üstündeydi diyebiliyomusun? ben (unholyDk) genelde 4.7k-6k arası idin (army of death in up olmasına gore) digerleride 4.2-5.2 arası cdlerine gore degisti, warriorlar arada ww de addlerede vuruyolar o yuzden yuksek cıkıyo dpsleri onlarda 4.5-7.5 arasında dolastılar, 7.5 2 kez oldu genelde iyi dps olan 5.5k kotu dps olan (yeni rerolladı, tank dı onceden) 4.2-4.7 arasında gitti, retri pala en dusuk kaldı 3.2 lere bile dustu 4.2 nin uzerine cıkamadı. bilmiyom anlamadım ben yetmesi lazımdı aslında dps in, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 o rakamların baya bir kısmı addlerede vurulan aoe dps bence; biz daha düşük single target dps ile kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hala yapılabiliyormu bu?birde 2. drake kacıncı saniyede iniyor bilen varmı?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yazıldı mı bimiyorum, başlık içi arama yok sanırım. diğer drakelerin lootu ne oluyor acaba despawn olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 drakelerin lootu dedigin badgeden ibaret. eger fazladan drakele kestiginde aldigin ek lootu kastediyorsan o zaten sarthtan dusuyor, drakelerde loot yok normal 3D kessen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hala yapılabiliyormu yoksa fixlendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Devilmanta said: hala yapılabiliyormu yoksa fixlendi mi? Tam tersine, bir ropörtajda GC unoffical olarak, aslında bunun achicvementa daha uygun bir yöntem olduğunu ima etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar