Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sartharion 3 drake normal mode 76 saniye de indirildi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana kalırsa tam anlamıyla "creative use of game mechanics" ve hayır daha yapmadım. zaten achievementı okursanız engage and defeat sartharion while 3 drakes are still alive demiş, yapılan da tam olarak bu. oyundaki bazı encounterlarda çok yüksek dps ile phase atlanıyor, bunda neden olmasın?
Mesaj tarihi:
dun aksamda biz denedik bi 3-3.5 saat, OT (yada drake i tauntlayacak kisi) nin gec tauntlamasından yenen wipeler ve kotu side dan gelen flame walllarla wipe fest oldu yazık oldu.

2 kere %4 1 kere %0.7 de immune oldu ...

full melee gittik

Drood tank 2 DK (unholy + Frost/Uh) 2 war 1 rogue 2 ench shaman retro pala holy pala, belki Dklar blood olsa keserdik,
Mesaj tarihi:
Dün yaptık bizde ^^
Son gün [Glory of Raider] achisinide yapmış oldum arkadaşlarım sayesinde (sağolsunlar)

Set up:
Druid Tank
Shaman Resto
Shaman Ench
Warrior
Warrior
Rogue
Rogue
Paladin Retri
DK
Hunter (ben :P )

Recountum 59 saniye gösteriyordu combat sonrası, ama yanlışlık vardı sanırım. Arkadaşlardan biri 71 saniyede kestiğimizi söyledi. Dragon'u ben kiteladım (distracting shot ile). cidden çok zevkliydi denemeler falan ^^
Mesaj tarihi:
Boci said:
Nasıldı dpsler. Mesela herkes 4k nın üstündeydi diyebiliyomusun?

ben (unholyDk) genelde 4.7k-6k arası idin (army of death in up olmasına gore) digerleride 4.2-5.2 arası cdlerine gore degisti, warriorlar arada ww de addlerede vuruyolar o yuzden yuksek cıkıyo dpsleri onlarda 4.5-7.5 arasında dolastılar, 7.5 2 kez oldu genelde iyi dps olan 5.5k kotu dps olan (yeni rerolladı, tank dı onceden) 4.2-4.7 arasında gitti, retri pala en dusuk kaldı 3.2 lere bile dustu 4.2 nin uzerine cıkamadı.

bilmiyom anlamadım ben yetmesi lazımdı aslında dps in,
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
drakelerin lootu dedigin badgeden ibaret. eger fazladan drakele kestiginde aldigin ek lootu kastediyorsan o zaten sarthtan dusuyor, drakelerde loot yok normal 3D kessen bile
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...