Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Du bizde bi deneyelim madem... Kiter ne önerirsiniz? BTW 1000. mesajımıda WoWda atmış oldum. Gz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ha bide muru daki gibi hunterla bossu resetlerseniz başlangıçtan 2-3saniye kazanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Full range veya melee setup'a baglı değil yani olay? 5xmelee, 3xranged denemeyi düşünüyoruz yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 4-5k dps yapabilen kim varsa alin gidin iste,class bufflari oneli tabi. ben de girip denicem simdi, kadro soyle: 1 prot warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bi shockwave bi shield bashlik işi var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben de oyle dusundum. chargei yiyince kacmasin diye hemen concussion koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aslıdna sen diğer drakeleride bekle 3'ünü birden kesersin xp gelir lvl 80 olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ZaugnaKhaldun said: Sabah sabah yanlış gördüm sanırım =D Bu arada boomkin varsa improved earth and moon la coe aynı işlevde (eğer affli lock yoksa ki bu fight için affli baya bir kullanışsız). ? ben mi cahilim die düşünüorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 quixef said: Regalya said: 1 paladin tank max tps/dps output için Ahahaha. Paladin max TPS iyiymiş. Benim warrior la TPS te kapışabilen paladin henüz görmedim ama, hadi bakalım :) ahaha şakacı seniiii; sizin paladinler ezikmiş normalde pala tps > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kazım > prot pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Regalya said: Paladinlerin warriorlarla yarışamayacağı yorumunu heralde troll olsun diye yaptı arkadaş. Denedik dün bu taktiği çok rahat resmen eziyetten kurtarıyor 2 rogue 2 warrior 1 enhance shaman 1 dk 1 pala tank 1 holy priest 1 feral duid ortalama tank 3.3k felan dpsler 4,5-5.5k arasi dps yaptılar druid arkadaş tenebornu uzağa kiteledi 30% civarı heroismi 65% de açtık sunder yerine expose kullandık. kaç drake lootu düşürüyor bu yöntem ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Dworgian said: ZaugnaKhaldun said: Sabah sabah yanlış gördüm sanırım =D Bu arada boomkin varsa improved earth and moon la coe aynı işlevde (eğer affli lock yoksa ki bu fight için affli baya bir kullanışsız). ? ben mi cahilim die düşünüorum :D Improved dedigim işte deep balance talentındaki Earth and Moon? Hatta tekrar kontrol ettim affli lock olsa bile atmasına değmez, boşa dps kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 vah blizz oyunun en zor encounterı diodu düştüğü hale bak daha ulduar gelmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 aslında en zor encounter olması bir hataydı; GC bunu itiraf etti. Normalde 10 manler casual oyuncular için olmazı lazım 25 manler guildler için. 25 manlerin pug olmasından önüne gelenin tokatlamasından; 10 man achievementların 25 manlardan zor olmasından Blizzard rahatsız. Ulduar'da tam tersi olacağını söylüyorlar; 25 man'ler zor olacak; 10 manler loot vendor run olacak. 10 man 3 drake 25 man 3 drake'den zor olması tamamen bir tasarım hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Aket-Atum said: kaç drake lootu düşürüyor bu yöntem ile? 3 titlede geliyor mountda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 4 war hariç hepsi bulunurda biz 2 sini zor bi araya getirioruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ZaugnaKhaldun said: Full range veya melee setup'a baglı değil yani olay? 5xmelee, 3xranged denemeyi düşünüyoruz yarın. Class farketmez yeterki 4.5k üzeri dps çıkarabilsinler 80~ saniye boyunca tabi 1 extra kişi 30% gibi tenebornu tauntlayıp uzağa kiteliyicek ki enrage olduğunda dönüp tankı/raidi breathlemesin Shad yere inerse yaklaşık 5 saniye(Sanıyorum pulldan itibaren 85 saniye toplam süre)içerisinde shieldi açıp inmunue yapiyor bossu o vakte kadar kestiniz kestiniz yoksa wipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Kite için druid düşündük cat form da, bu akşam eğer toplanabilirsek deneyeceğiz. Yapabilirsek setupı da yazarım buraya tam olarak. Teşekkürler cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Abi dalga geçmek felan güzel şeyler, gençlik eğlensin tabi de, bana şununla gelin mümkünse, www.coolyo.org 'un şimdi çalışan bir eşiti (TPS hesaplayıcı), bir pala tank ın WWS raporu ve TPS sonucu. Bende kendi bir Patchwerk imi filan koyarım aynı siteye karşılaştırırız boşuna çene veya parmak yormayız. Di mi? Bu arada benim warrior, http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Executus&n=Brunor TPS'i maximize etmek için bracer ve shield i farklı kullanıyorum genelde ve tabi tank gear optimal değil, normalde DPS warrior oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Regalya said: 1 paladin tank max tps/dps output için nedir bu okumadan yorum yapmakta ki ısrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ombakkombak said: aslında en zor encounter olması bir hataydı; GC bunu itiraf etti. Normalde 10 manler casual oyuncular için olmazı lazım 25 manler guildler için. 25 manlerin pug olmasından önüne gelenin tokatlamasından; 10 man achievementların 25 manlardan zor olmasından Blizzard rahatsız. Ulduar'da tam tersi olacağını söylüyorlar; 25 man'ler zor olacak; 10 manler loot vendor run olacak. 10 man 3 drake 25 man 3 drake'den zor olması tamamen bir tasarım hatası. Adamların da yapabilecekleri pek fazla şey yoktu ama sonuçta 25m olduğunda daha esnek oluyor koşullar. 10m'in kolay olması için fight'ı fight yapan bir çok özelliğin olmaması gerekiyordu sarth.da ki o zaman da ne manası kalırdı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 @radagast62 sanırım quixef arkadaşımız okumuyor "Max TPS/DPS output" kısmını yada onu en yüksek tpsyi paladin yapar diye algılıyor ki doğrudur. @quixef Sizin iddaniz 154 block value + sanıyorum tps kalkan ve bracerden kastınız The Skull of Ruin ve Bindins of the Hapless Prey toplam 211 block kalkandan 211 block geardan+strden gelen block yaninda 25 exptertise (softcap 26) 249 hit (8% lazım) 7.29 crit 2700 ap ile paladinlere duman attırdığınızı idda ediyorsunuz? Bulunduğunuz serverdeki paladınler Righteous Furysizmi oynuyor? :D Saçma atıfları bırakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 regalya kralsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Hep sölemek istemişimdir; PURE OWNAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 O dediğin değerlerle raid buffed 1500 block value oluyor. Kaldı ki pek çok (hepsine) +15% crit alan warrior da crit in önemini çözebilen beri gelsin. ABi halen ad hominem, bana saldırmaya devam ediyorsunuz, bunun yerine iddianızı kanıtlasanız? Last Laugh u almadan önce 8.5k TPS peak 7k stabil TPS görüyordum Patchwerk te şu canavar paladin tank larınız kaç yapıyor bir söyleyin o zaman? Ha DPS/TPS output diyor yanlış anlıyorsun diye ısrar edenlere, diğerini de diyor, okumayı bilin. Diğer yandan, konuya katkınız olmayacaksa ve sadece alan yetkilisi birilerine yarım bilgiyle ve armorynin hatalarıyla yükleniyor diye tezahürat yapacaksanız baştan yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar