Phlox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 işte combatın ilk 75 saniyesinde bloodlustla 4k yı geçebilen 8 dps alıp yapılır aslında rahatça. ki bloodlustlı 4k da baya baya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 herhangi bir şekilde caster dps ile yapılabileceğini sanmıyorum açıkçası, olay tamamen melee dps in gearla tavana vurmasından kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Olay fury warriorlarda bitiyor. Whirlwind nedeniyle, gelen addleri tanklıyorlar, oraya koyarsan mageleri, addler direk healerlara gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Add derken? abi add falan yok. Addler geldiğinde combat bitmiş oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi agroyu nası tutucak bu tank. mirror image idi invis idi bir sürü zaman kaybettirir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fire elementallar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Execute spam? -Execute Olmadan- Current Stats White DPS: 795.3 Heroic Strike DPS: 1,145.5 Bloodthirst DPS: 723.5 Whirlwind DPS: 703.7 Slam DPS: 822.6 Deep Wounds DPS: 523.1 Total DPS: 4,713.6 - %20 Execute Spam - White DPS: 795.3 Heroic Strike DPS: 916.4 Bloodthirst DPS: 578.8 Whirlwind DPS: 563.0 Slam DPS: 658.0 Deep Wounds DPS: 523.1 Execute DPS: 474.5 Total DPS: 4,509. Benim statlarima gore. Burdan su cikiyor execute kullanmamak warrior icin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Katılıyorum şu an bendede aynı durum var warriorla execute spamlarken dps kaybi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 25men için aynı taktik işler mi acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 cenx said: abi agroyu nası tutucak bu tank. mirror image idi invis idi bir sürü zaman kaybettirir diye düşünüyorum. mirror image instant zaten, attığın anda hem dps'ne katkı yapıyorlar, hemde 30 saniye boyunca hiç agro yazmıyor mage'e. Tam mirrorlar kaybolurken instant invis basıp anında çıkınca (ki bu tarz bir makro çok kolay) 0 agrodan tekrar nükmeye başlıyorsun. Zaten o saatten sonra tanka yetişilmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 fury warrior execute kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 5mageli çinli bi grup 1-2saniye kısa sürede yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 execute ile abanmamıslar zaten WWS raporuna bakarsanız dmg out cillop gibin yazıyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi izlediniz mi videoyu? adam hayvan gibi execute spam yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Delidumrul said: Execute spam? -Execute Olmadan- Current Stats Total DPS: 4,713.6 - %20 Execute Spam - Execute DPS: 474.5 Total DPS: 4,509. Benim statlarima gore. Burdan su cikiyor execute kullanmamak warrior icin daha iyi. improved execute varken mi bu sonuc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu execute dmg out http://wowwebstats.com/f233hiufbwua5?s=38795-45937&ab=20647 bu da eclipse'in raporu http://wowwebstats.com/ilamqr3ekfejy?s=3109-13662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 title alamadılar yalnız ss de dikkatimi çekti lava achievementı aldı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 vardır onceden title'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bencede :) öteyandan 5 mageli çinlilerin wwssini görmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Todesengel said: abi izlediniz mi videoyu? adam hayvan gibi execute spam yapıyor adam haklı execute spamlıyor videoyu ceken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 zaidral said: Delidumrul said: Execute spam? -Execute Olmadan- Current Stats Total DPS: 4,713.6 - %20 Execute Spam - Execute DPS: 474.5 Total DPS: 4,509. Benim statlarima gore. Burdan su cikiyor execute kullanmamak warrior icin daha iyi. improved execute varken mi bu sonuc? Imp Execute Execute Dps ini %10 arttirir Aslinda burda sizin RPS niz onemli. Rage Per Second. WW+BT yi devamli kullanabilmek icin 10.1 ve uzerinde RTS ye sahip olmaniz gerekiyor ki her cooldown bittiginde bir otekisini vurabilesiniz. Eger rts niz 20 nin uzerindeyse (Benim 21.3 ki 2.BOH den bashka alicak birsey yok su an icin oyunda) 1 secenek yani rage dump icin hs yerine execute kullanabilirsiniz. (Gcd 1.5 sn - 20-10= 10x1.5 = 15 rage demek bu ki execute un istedigi rage miktari) Eger rps niz 10-20 arasinda ise execute a rage yetmeyecektir her gcd de. Bu durumda zamansiz kullanilan execute sizin siralamanizi bozar. Ben bu durumlarda HS yi oneriyorum cunki 12 rage harcar.(Execute 15+tum rage i harcar sonra ww yada bt icin bon bon bakarsiniz) Eger rps niz 10 un altinda ise o zaman sadece execute spamlamaniz yeterli cunki zaten yeterince rage topliyamiyorsunuz demektir ww-bt yi kullanabilmek icin.Sonuc olarak benim dusunceme gore; 1-WW>BT>Exe (20+ RPS) 2-Exe-Exe-Exe (10- RPS) Adam hayvan gibi spamlamiyordur ww ve bt yi kullaniyordur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Adamlar aşmışlar olayı aslında pro guild'ler bunu yapabilir diye düşünüyorum yanılıyorsam affola :) Adamlar drake'leri en sona bırakıyorlar önce sartharion'u paketliyorlar. Tabi bu arada OT'nin de sağlam olması gerekiyor 3 tane drake'i tanklıyor neticede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ot yok, 3 drake hic yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ot olsa zaten olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar