Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Arkadaşlar ally rogue rerolledim.Charda var 5 gold dsfd.450 skining var.Artic fur aldım os tan 90 golda sattım.Nedir skinning tavsiyeleriniz nasıl para kasabilirim.Artic fur falan en kolay düşürebileceğim yerler neresi veya başka para eden item varmıdır skinning için.Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Snow peaks K3ün kuzeyindeki magaralardaki solucanlar ve mamutları farmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 BT de WSH' nin hemen kuzeyinde gergandanlar var sürü sürü, kes onları artic fur leri satarsın, düsen etleri satarsın, kücük leatherları büyüttürüp satarsın. Benim skinner arkadas kamp kurdu oraya bi yere ayrildigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 scholozar basinde ne kessen skinnable ,bi ara ordaki drakelere sarmştm bnde,onları kesebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 BTdekiler daha kalabalık ama LvLarı dusuk oldugundan daha zor dusuyor arctic fur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Drop rate in belli bir bölgede dahayüksek olduğunu sanmıyorum. Ben fjyodda geyik eti farmlarken cıkıyor. level de dusuk mobların kolayca kesip etimi alıp diğer dropları satıp derileri yüzüyorum. İsraf etmiyorum hayvanları. Mage olmanın avantajı ile 5 saniyede 6-7 mob hatta daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Daha yuksek LvLlılardan dusme ihtimali daha yuksek oluyor diye biliyorum veya en azından bana oyle denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Arctic Fur, random drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Barathrum said: Arkadaşlar ally rogue rerolledim.Charda var 5 gold dsfd.450 skining var.Artic fur aldım os tan 90 golda sattım.Nedir skinning tavsiyeleriniz nasıl para kasabilirim.Artic fur falan en kolay düşürebileceğim yerler neresi veya başka para eden item varmıdır skinning için.Teşekkürler.. 90g hangi server? =( ulan bu bile 30-35gold serverimde allah belasını versin böle işin be *kafayı duvarlara vurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Stormscale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar