küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 valla zevkli oluyor. git müziğini dinle biranı alıp. ama kesinlikle barda takıl. masada oturmak bayar. arada bi eğlenen insanlara bak psikanaliz yap. zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ehueh en guzel sey,kurtlara kuşlara dikkat eyledikçe... bi de kuheylan negzel nik o, selaaaamm asl? pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bence artık bara yalnız gitmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 küheylan said: bence artık bara yalnız gitmeyeceğim. ahahahaahahha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 şimdi irin mi küheylanı düşürdü yoksa küheylan mı irini düşürdü anlamadı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 BonePART said: obsesifik said: Geçen hafta gittim tek başıma. Bir bayan olarak tek gitmek biraz garip oluyor, farklı gözle bakan oluyor falan ama gayet de iyi oldu kafa dağıttım umrumda da değildi o an için kimse içtim müzik dinledim gene içtim gene içtimm. TANISALIM BERABER GIDELIM !!!1!!1! Şii o benim!!111birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 beraber aşka düstük diyelim fatihcim,gel senle de düşelim bogulalım bu denizde sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hmmmm hmmmmmmmmmmm 3some. hmmmmmmmmmmmmmmm hell yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tirisam dedi banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 tek başına brunch a gitmek kadar kötü olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Flameoffear said: BonePART said: obsesifik said: Geçen hafta gittim tek başıma. Bir bayan olarak tek gitmek biraz garip oluyor, farklı gözle bakan oluyor falan ama gayet de iyi oldu kafa dağıttım umrumda da değildi o an için kimse içtim müzik dinledim gene içtim gene içtimm. TANISALIM BERABER GIDELIM !!!1!!1! Şii o benim!!111birbir Hala yalnız gidioz ama bara o noolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ya benimsin ya bardaki kıronun. Tercihini yap!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 İkna edici bir laf ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Patinin yalnız ve cool insanları olarak kalabalık bir barda buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Yalniz basina bara gitmenin taktigi bir bara bir kac defa arkadaslarinla gitmek ve garsonlarla/barmenle arkadas olmak (iyi bahsis guzel bi yontem). Ondan sonra istedigin zaman git girdigin anda ismini bagiran garson kizlar olunca zaten bara mutlu giriyorsun, tanidik yoksa da bar kisminda oturup barmenle bos oldugu siralarda sohbet edip televizyonu izlersin. Yasasin sport barlar PS: Bara yalniz gidiyorsun, "YALNIZ", kimsenin senin hakkinda ne dusundugunun bi onemi olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ben de cok kalirim bu ikilemde bazen evde cok sikilip da disari cikicak birisi olmadiginda, evde oturcama gidip tek basima takilsam mi derim ama daha hic yapmadim, bir kere bir arkadasimi beklerken sadece 1 saat 1.5 saat kadar yalniz takilmistim ama acaip baymisti yani, sonuc olarak cok fazla bana gore bir aktivite degil ama kizlarla tanisma potansiyeli yuksek gibi geliyor nedense. bir ara bir denemek gerek belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obsesifik said: Flameoffear said: BonePART said: obsesifik said: Geçen hafta gittim tek başıma. Bir bayan olarak tek gitmek biraz garip oluyor, farklı gözle bakan oluyor falan ama gayet de iyi oldu kafa dağıttım umrumda da değildi o an için kimse içtim müzik dinledim gene içtim gene içtimm. TANISALIM BERABER GIDELIM !!!1!!1! Şii o benim!!111birbir Hala yalnız gidioz ama bara o noolcak :D Armudun sapi uzumun copu demeyen bi irkin evladiyim. ahahauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tek başına bara giderken dikkat edeceğin tek konu çift kişilik hesap ödemeye hazır olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 en az çift kişilik desek daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kesinlikle kızın arkadaşlarının hesabını ödeyen mallar biliyorum. bi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 obsesifififkfkfkifkle bara gitmeye bende talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 tamam bonepart ve sinad ın bara götürmeye sözü var sayıyorum artık.. p.s sinad balonun patlamış hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Tek Başına Gittigim 1 Tane Mekan Var Oda Striptiz Club Baya Güzel Oluyor 5-6 Gidişinden Sonra Mekandaki Hatunlar Seni Tanıyo Falan Mekan Sahibide Tanıdık Olunca 4-5 Biradan Sonra SexOnTheBeach Geliyo Masaya İkram Olarak Eğleniyosun Baya Fazla Pahalı Yerlerde Degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar