Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ya resmen kısır döngüye girdim. Ne alsam karar veremiyorum. Killzone Bioshock falan var piyasada ama gerçekten FPS oynamak istemiyorum ps3'te. Street Fighter'a verilecek paraya yazık diyorum dövüş oyunu olduğu için Şu anda elimde: Virtua Tennis3 Nba 2k8 Fifa 2009 Pes 2009 MGS4 Guitar Hero World Tour Gran Tourismo 3mü5mi artık hangisiyse. PS3'ü açınca kardeşimle fifa atıyoruz ya da tek başımaysam Guitar Hero tıngırtadıyorum başka birşey yok yok yok. Sanırım iyi oyun da çıkmıyor. Var mı böyle tavsiye edeceğiniz bişiler. Bu Tom Clancy's HAWX çıkmış arcade flight değer mi almaya vakit öldürmek için. Ya da başka gözümden kaçmış kaliteli oyun olabilir mi ? HELP PLOX. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 resident evil 5 alıp kardeşinle coop oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 uncharted sistemin en iyi oyunlarindan biri. ratchet&clank: tools of destruction baya eglenceli ama fazla kolay. strateji/rpg seviyorsan valkyria chronicles baya oyalar cok güzel oyun. folklore baya değişik bi oyun ama ya seviyorsun ya nefret ediyorsun o yüzden demosuna bakmadan alma. guitar hero seviyorsan kesinlikle bi bateri edin rockband ya da ghwt icin, gitardan daha eglenceli bence. paranın karşılığı cıkıyor. fps oynamam demişsin o yüzden fps ve tps (uncharted haric) leri yazmadim ama bioshock, killzone, resistance, mirror's edge, dead space ve resident evil 5 baya güzel oyunlar. en azından demolarina bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 GTA 4 BITIRMEdiysen bitir haci kesinlikle verilen paraya deer ayni terzda wheelman cikti bide sanirim ona cok kotu not vermisler ama denemek gerek bide fps oyna ps3 de ama mumkunse klavye mouse destegi olanlardan oyna sanirim halflife veriyodu fyatida baya uygun su aralar oragne boxun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Abi Uncharted'a youtubedan baktım da MGS4'ün bayağı bir çakması gibi duruyor yanılıyor da olabilirim. GTA4'te gangstah oyunu yahu, en son severek oynadığım GTA2'ydi :/ PC'de bile HalfLife2 oynamadım açıkçası henüz : ) Orange Box'ı PC'ye almayı düşünüyorum o yüzden, hem sıkıldığımda TF2 falan oynarım. Sanırım şu anda son çıkan oyunlar hep FPS. Killzone gerçekten gamepad'le rahat oynanabiliyor mu ? Ve almaya gerçekten değer mi ? Mirror Edge'i PC'de mi oynasam yoksa PS3'te mi ? Şu aralar 2 oyun+ Guitar Hero Metallica alıcam sanırım. Değişik birşey olsun diye Tom Clancy's HAWX düşündüm ama çok iyi reviewler almamış :/ Neyse tavsiyeler için teşekkürler, devamını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Wispy said: Abi Uncharted'a youtubedan baktım da MGS4'ün bayağı bir çakması gibi duruyor yanılıyor da olabilirim. yanılıyorsun :P. ps3 nete bağlı değil mi ? hawx in demosu falan var yani store da. ben hic beğenmedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hawx i bende pek beğenemedim demo ile ama deathmatch felan varsa pek güzel olabilir oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hawx para verilcek oyun değil.demosunu oynadık cocuk oyunu gibi geldi. uncharted oynamanı tavsiye ederim.suana kadar ps3 oynadıgım en iyi oyunların başında geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ekşın istersen heavenly sword güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 uncharted çok iyi, ikinci el piyasası da iyi ;) (gaz vermek gib olmasın :D bu tarz oyunları pek sevmem ama bayaa sardı, başından kalkamadım, tek eksisi kısa olması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar