xunn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 burtonesk said: conan o'brien'a çıkmıştı çok tatlı çocuk. Varan bir, roflcakes.
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ulan biz de 9 yaşında olduk.olmasak inanırız.
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kitabi yazmişta daha elenor&elisabeth ne onu bile bilmiyordur garibim.
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valla kendi mi yazmış amcası mı yazmış bilmem ama burda genel geçerliliği olan bi doğru var. Sweat shirt yerine her zaman gömlek giyin.
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 said: - Bazen bir kız seversiniz, ama o sizi terkeder. Üzülmeyin. Hayatınızı devam ettirin. iyi fikir bende bazen kız seviyorumda bu kadar ince ayrıntısını hiç düşünmemişim
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 said: Sweat shirt yerine her zaman gömlek giyin. beyaz yaka- mavi önlük giydirsinler şuna görürüz 9 yaşında ahkam kesmeyi
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 İşte çocuk herkesin bildiği şeyleri kağıda dökmüş. Hep böyle olur zaten Newton'dan önce elma yere düşmüyo muydu? Düşüyodu. Adam bunu söyledi bir ilgi bir alaka...
PATA Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 SodomVsGomore said: İşte çocuk herkesin bildiği şeyleri kağıda dökmüş. Hep böyle olur zaten Newton'dan önce elma yere düşmüyo muydu? Düşüyodu. Adam bunu söyledi bir ilgi bir alaka... AHAHAH çok iyi ya, özellikle cümlenin sonunu bağlayışına bittim
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu çocuğa iki tek rakı içirelim bak bakalım noluyor. huleeeyn aşk acısı varmış diye inletir alemi. rakı içemiş bu o yüzden. evet.
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu çocuk ekmeğe mama derken ben fırıncının karısıylan pişpirik oynuyodum la.. demekki ben bişeyler yazsam ansiklopedi filan diye yayımlicaklar
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Lorrotar said: valla kendi mi yazmış amcası mı yazmış bilmem ama burda genel geçerliliği olan bi doğru var. Sweat shirt yerine her zaman gömlek giyin. bu çok büyük bi yalan sweat shirtle kaldıramadığım karıyı gömlek giyerek kaldırıyorum gibi bi hayal dünyası içinde yaşamayalım. gece klubune giderken ceket giymesi zorunluymus gibi hissedenler var mesela.yok öyle bişi.
Öne çıkan mesajlar