Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynuzlu Şeytanın (bir sürüngen) Su depolama tekniği

Horizon

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yorumlar matrak.

Bu insanlara mantis shrimp göstersek ne yazarlar acaba? Merak ettim, koysam mı bir video?

Triple lol:

Lenin ve Stalin zamanında insanlar evrimyüzünden ölmedi mi rusya da.. Kıtlıktan hayvanlaştırıldılar ve sonra adını baakın evrim koydular...

Okul okuyupta cahil kalanlardan olmayalım.. Bizler ülkemizin geleceğiyiz böyle boş olaylarla kafamızı yormayalım... Herşey Allah ın İZniyle Olur...!

Sosyal ağlarda paylaş

Hay allahım kafayı yiyecem, ya arkadaşım rabbin de rabbin... rabbin sana niye akıl fikir vermemiş? Yağmur yağsa rabden gelir, deprem olsa rabden gelir... Be hey kafasını kullanamayan uyuşuk beyinli, "rab" sana bi evren vermiş sadece, sen bunun içinde bir noktasın. Herşeyin de kendi dengesi var, kendi düzeni var ve hepsi bir bütünü oluşturuyor. Evrim de bunlardan biri. evrimi reddederek "rab"bının yarattığı düzeni reddediyosun.

(inanmıyorum "allaha" dipnot olsun. sadece "eğer tanrı varsa, bu şekildedir." görüşündeyim.)

ayrıca o italiği anladığın gün, şu an ne kadar saçmaladığını farketmiş olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

evrimin yapıp yapamayacağını tartışmadım, şu an var olan evrim modeli bir şeyleri bilinçli yapmıyor onu söylemek istedim. Bir kaç canlı organizma dışında DNAsını ortam şartlarına uymak için isteyeren/bilerek/bilinçli olarak değiştirebilen canlı yok. Ha bunu yapabilenler de var evet detayına girmiyorum ama onlar istisna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...