Horizon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 facebook Hayretle izledim. Mükemmel uyum sağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 rabbim ne güzel yaratmış. evrimin aklına böyle birşey gelemezdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evrimin aklına bişey gelmiyor zaten evrim akıllı bir varlık değil su içerken aldığı haz süper ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 adam kurbanın mesaneyi hüpletti hala evrimdi allahtı. müthiş bir hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yorumlar matrak. Bu insanlara mantis shrimp göstersek ne yazarlar acaba? Merak ettim, koysam mı bir video? Triple lol: Lenin ve Stalin zamanında insanlar evrimyüzünden ölmedi mi rusya da.. Kıtlıktan hayvanlaştırıldılar ve sonra adını baakın evrim koydular... Okul okuyupta cahil kalanlardan olmayalım.. Bizler ülkemizin geleceğiyiz böyle boş olaylarla kafamızı yormayalım... Herşey Allah ın İZniyle Olur...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 madem öyle, madem evrim bunu yapamaz, niye rabbim(iz.. her ne kadar inanmak istemeseniz de)le karşılaştırıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Hay allahım kafayı yiyecem, ya arkadaşım rabbin de rabbin... rabbin sana niye akıl fikir vermemiş? Yağmur yağsa rabden gelir, deprem olsa rabden gelir... Be hey kafasını kullanamayan uyuşuk beyinli, "rab" sana bi evren vermiş sadece, sen bunun içinde bir noktasın. Herşeyin de kendi dengesi var, kendi düzeni var ve hepsi bir bütünü oluşturuyor. Evrim de bunlardan biri. evrimi reddederek "rab"bının yarattığı düzeni reddediyosun. (inanmıyorum "allaha" dipnot olsun. sadece "eğer tanrı varsa, bu şekildedir." görüşündeyim.) ayrıca o italiği anladığın gün, şu an ne kadar saçmaladığını farketmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evrimin yapıp yapamayacağını tartışmadım, şu an var olan evrim modeli bir şeyleri bilinçli yapmıyor onu söylemek istedim. Bir kaç canlı organizma dışında DNAsını ortam şartlarına uymak için isteyeren/bilerek/bilinçli olarak değiştirebilen canlı yok. Ha bunu yapabilenler de var evet detayına girmiyorum ama onlar istisna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Jade oltayi iyi yere atmissin, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hayvan cok pro dilliyo yalniz karincalari, bi de kurbadan nasil o kadar su cikti anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aquila said: Jade oltayi iyi yere atmissin, helal. bi an tepem attı çaktırma. :) adnan hocacılara gelsin o şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Bu kafa yapısında insanların asıl idrak edemediği şey tanrının varlığının umrumda bile olmadı. Bana ne yani rabbinizden, gitsin ne yaparsa yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 youtube link lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bu hayvanın selpak ya da solo reklamlarında oynaması şart.. bu fikri ben mi götürsem adamlar farketmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hahahahah güzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 evde beslemek lazım bunu klavyeye su mu döktün at boynuzlu şeytanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 altina mi isedin? ver seytani kucaga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kamyonumu devirdin, şeytan gel oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 soru ekini ayrı yazmayınca insanın kim devirdi kamyonunu diyesi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 soru ekleri bitişik yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben zaten ayrı yazılır demedim, birleşik yazıldığı için ortaya çıkan sorunlara değindim, TDKya dilekçe vercem, kurduğun kamyonlu cümleyi de örnek olarak belirteceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 selamımıda söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ben üşenip videoyu izlemedim, hayvan üşenmeyip su depoluyor ondan saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 üşenme meselesi değil hacı, o çölde o sıcakta sende kalsan su kaybetmemek için sevişmezsin bile o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 abi elemanlar komple evrim diye ikinci bir allah olduğu üzerine tartışmış lan. allah yarattı onu evrim değil gibi yorum var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar