Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS3

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Bu donanimhaber denen dingil otesi forumda cogunluk zaten mezarci, %80 lamer %10 mezarci %10 da eski adamakilli uyeler diye ayirayim diyecegim, hic uye falan olmayi aklimin ucundan gecirmedim acikcasi. Adamlara bir derdini anlatamiyorsun, benim eski cpu'yu TT Bigtyphoon VX cooler ile birlikte 130 liradan oraya koymayi denesem herifler 20 liraya her ikisini alirim qanqubat diye topigin icine ederler, rezalet biryer acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha kucuk kullanici kitlesi olup, adamakilli uye orani cok daha yuksek olan bilimum pc agirlikli forumlar da bulunuyor, darkhardware falan vardi, oralari da deneyebilirsin, hos ilan vermeden once bir bakiver ne kadara satmaya kalkmis millet falan diye, ben de dusunuyorum ilan vermeyi bir ara.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın
bpaticik pazar alanı bölümünü fiyat verme konusunda gayet kaliteli bi yer ve gayet işlek bir pazar yapıcağım.
bi dahaki seçimlerde bana oy verirseniz tabi.
yazdığınız bi ilan ertesi gün kesin satılmış olcak o derecede.
madboyun kirli donuna bile alıcı çıkıcak
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın
bpaticik pazar alanı bölümünü fiyat verme konusunda gayet kaliteli bi yer ve gayet işlek bir pazar yapıcağım.
bi dahaki seçimlerde bana oy verirseniz tabi.
yazdığınız bi ilan ertesi gün kesin satılmış olcak o derecede.
madboyun kirli donuna bile alıcı çıkıcak

FIRANSIZ SABUNUYLA YIKADIM ARTIK KIRLI DEGIL.
Sosyal ağlarda paylaş

donanımdaki ilanı güncelleme arkalara düşer tekrar acarsın bi konu, yeni açacağınada benzer cevaplar gelirse cevaplamadan devam et bence.

ben de orda bilgisayar parçaları satmaya niyetlenmişdim.kutusunu bile açmadığım parçalara yarı fiyat cekiyolardı.bi süre sinir harbi yaşıyosun ama cevaplamayınca susuyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...