roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çük gibi oyunsuz dualshock 3 süz ntsc j aleti bile 660 a aldım ben ki bayağa bi indirimde vardı garantisi bile yok adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 http://forum.donanimhaber.com/m_30831545/mpage_1/key_//tm.htm#30831545 işte link saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 dragonstory'i düdükleme timi kurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 mal o herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tamam abi saolun uğraşmayın şunlarla. bende kestim uğraşmayı. adamlar kurmuş oraya kendi pazarını zaten. paticikte satılırsa satılır artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bu donanimhaber denen dingil otesi forumda cogunluk zaten mezarci, %80 lamer %10 mezarci %10 da eski adamakilli uyeler diye ayirayim diyecegim, hic uye falan olmayi aklimin ucundan gecirmedim acikcasi. Adamlara bir derdini anlatamiyorsun, benim eski cpu'yu TT Bigtyphoon VX cooler ile birlikte 130 liradan oraya koymayi denesem herifler 20 liraya her ikisini alirim qanqubat diye topigin icine ederler, rezalet biryer acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 adamalrın herşeye bi cevabı var ya cins adamlar. kaldırcam ilanı şimdi zaten donanımhaberden boşyere sinir bozmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Daha kucuk kullanici kitlesi olup, adamakilli uye orani cok daha yuksek olan bilimum pc agirlikli forumlar da bulunuyor, darkhardware falan vardi, oralari da deneyebilirsin, hos ilan vermeden once bir bakiver ne kadara satmaya kalkmis millet falan diye, ben de dusunuyorum ilan vermeyi bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kafana takma sen >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 beyler mesaj atıp savunduğunuz içinde çok teşekkür ederim süper oldu /godmodeon hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bpaticik pazar alanı bölümünü fiyat verme konusunda gayet kaliteli bi yer ve gayet işlek bir pazar yapıcağım. bi dahaki seçimlerde bana oy verirseniz tabi. yazdığınız bi ilan ertesi gün kesin satılmış olcak o derecede. madboyun kirli donuna bile alıcı çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kermit said: arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın bpaticik pazar alanı bölümünü fiyat verme konusunda gayet kaliteli bi yer ve gayet işlek bir pazar yapıcağım. bi dahaki seçimlerde bana oy verirseniz tabi. yazdığınız bi ilan ertesi gün kesin satılmış olcak o derecede. madboyun kirli donuna bile alıcı çıkıcak FIRANSIZ SABUNUYLA YIKADIM ARTIK KIRLI DEGIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yıkadıysan değeri kalmamış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ben yapcağımı bliyorum adama. eskort sitelerine yaziyim telefonunu ben çılgın aysu diye detay vererek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 muamelesi de iyi dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Stifler said: ben yapcağımı bliyorum adama. eskort sitelerine yaziyim telefonunu ben çılgın aysu diye detay vererek lol proxy kullan böyle bişey yapıcaksan, savcılığa verirse ilanı bulup başın yanar haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 lollz.. lam herifler bariz paslaşmışlar ama aralarında. eren- olm sen şimdi girip şu fiyat olur mu diye mesaj at ben de girip trollerim. benim ps3'ün reklamını yaparız son.. dragon- süper fikir olm. hemen yazıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 donanımdaki ilanı güncelleme arkalara düşer tekrar acarsın bi konu, yeni açacağınada benzer cevaplar gelirse cevaplamadan devam et bence. ben de orda bilgisayar parçaları satmaya niyetlenmişdim.kutusunu bile açmadığım parçalara yarı fiyat cekiyolardı.bi süre sinir harbi yaşıyosun ama cevaplamayınca susuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 PS3 + 4 OYUN = 799 YTL HADI BEYLER SALDIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gittigidiyora da koyabilirsin. toplamda 700 lira istiyorsan 775 den koy mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yaw adamlar bi oyun demis 25 lira warsa ole ps3 oynu aliyim 1 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 2. el pes2008 felan 10 15 den gidiyor ama sf4 felan nasıl 25 eder. Gidip meşe odunuyla döveceksin bunları. O laf atan herifler vs de gidip 600 den alıyo yine millete 800 den satan ticaretçiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oyunların tam adları blitz the league 2 street fighter son çıkanı fight night round son çıkanı gene kaçtı hatırlamıyorum bide fallout 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sf falan değil de fn3'ü zaten 35 liraya falan alıyon sıfırını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar