Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Imzada da belirttiğim gibi 1 aylığına internetteki son günüm , puanlarım iyi olmasına ve gayet de çalışmama ramen yine de olayın havasına giremedim . Olayın havasına girmeye yavaş yavaş başlıyorum , yorgunluktan bayılıncaya kadar çalışıyorum gerçi son 1-2 haftadır ama neyse 1 ay sonra bitiyor herşey , girecek herkese başarılar dilerim ..[signature][hline]Internetteki son günüm , Üniversiteye patimi basmanın zamanı geldi , Şafak 29 .. (Öss yaklaşıyor gireceklere beni geçmeyecekleri sürece başarılar dilerim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Gençken biz de sayardık dimi fiz? ;) Şaka bir yana... Tüm gireceklere bol şans. Unutmayın, olay sınav anında eli ayağı dolaşanlarla dalga geçmeye ve relax olmaya bakıyor. Soruları eşşeği bağlasan bi ay çalıştırsan yapar... Herşey sınav anındaki psikolojiniz.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 safak kaymaya baslıyoruz ha :D[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şu öss denen meret bari forumda karşıma çıkmasa diyorum ama nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Sınav günü evde terör estirmiştim. Çok iddialı ve çalışma yanlısı biri olmamama rağmen baya stresliydim sınawa gidene kadar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben de olsam da kurtulsam diye bakıyom. Her geçen gün çalışmam gerekiyor böyle uzun olunca. Ayın 21 inde kablo başvurusu yapcam direk zaten.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 yusuf yusuf yusuf...... :([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Valla Fransadan kabulü geldi 1.5 ay önce üstelik sayılı ünilerden birinden.. O günden beri 60'ın altına düşmüorum ; öss'yede o rahatlıkla giricem..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 girmiyorum ne ballıyım *!başarılar diler*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 LGS-ÖSS-ÜDS-KPSS-KPDS-LES-İYS-TOEFL:::::::::> Bakırköy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 lgs için az mı kastık zamanında deli gibi çalıstık. fakat nooldu affetmedik. okul kazandık .p boru mu kadıköy anadolu da okumak[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: elma, 23 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki: lgs için az mı kastık zamanında deli gibi çalıstık. fakat nooldu affetmedik. okul kazandık .p boru mu kadıköy anadolu da okumak peki bir sor bakalım kendine, kazandın da ne oldu?[signature][hline]before honor is humility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 harbi ya hiç düşünmedim, kazandım da nooldu ki[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Troil, 23 Mayıs 2004 17:41 tarihinde demiş ki: narin 60 dedigin 260 mi yoksa 60 net mi? 60 net se eger sen fransaya git :) 260.[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya ben şu yıl içinde çalışmadan değilde ağustos ayının rtasında sıcaan alnında yapılacak çalışmadan korkuyorum :( *!sene başına gelecekleri hayal eder psikopata bağlar*[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Troil, 23 Mayıs 2004 16:51 tarihinde demiş ki: mcfrenzy ben senin yerinde olsam 1 hafta once basvururdum boylece sinavdan gelince direk bilgisayara oturursun :) yani en azindan ben ole yapicam.bide mini buzdolabili alicam 2.el mutfaga git gel olmasin dizicem millerlari colalari 95 kiloyum yaz sonuna 120 olurum herhalde :) Yok ben başvurcam 1 hafta Alanya yapcam sonra balo var okulun sonra bir oturcam pc başına kayıt olmaya gidene kadar kalkmam heralde :) O değil de benim sınav yeri daha gelmedi nerdeyse bütün arklara geldi uyuz oldum. [signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... [Bu mesaj McFrenzy tarafından 23 Mayıs 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ehehe ÖSS'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Walla 3 sene olmuş unuttum ben herşeyi ama hatırladığım tek şey ün yaklaştıkça heyecanlandığım. Şimdsi siz 3,5 atıyosunuzdur. Korkmayın son hafta heyecan meyecan kalmıyo olsada bitse havasına giriosunuz. Ehe zavallılar sizi ÖSS köleleri![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: elma, 23 Mayıs 2004 18:50 tarihinde demiş ki: lgs için az mı kastık zamanında deli gibi çalıstık. fakat nooldu affetmedik. okul kazandık .p boru mu kadıköy anadolu da okumak wala ben hıc kasmadım lgs de hatta 1 sene boyunca dersanede gırdıgım sınavlar dısında ne soru cozmusumdur nede extra bısı =) gırdım 775 aldım cıktım kazanamadım ama dert deil züper lisedeyım bende suan züper msn dersenıs deılım adı öle =P *!elmaya tas atar* Kolay mı mustafa kemal süper lisesinde okumak =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 adı var daha noolsun.. mustafa kemal lisesi[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bornovada ztn adını bilmeyen yoktur nerdeyse her halıyle un salmıs bı okul calıskanından tut serserısıne kdr =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Müziksiz o kadar süre nasıl yaşayacam acaba. A Clockwork Orange'daki adam gibi hissedicem kendimi herhalde hehe. Next Summer... 2005... God damn ÖSS... Directed & Produced by : YÖK [a.k.a dozens of assholes][signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar