Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 undead inek yoketme makinesiymiş o :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 videoyu görmedim ama, fabrikalar var böyle adam makineye ineği bi uçtan koyuyor diğer uçtan kafasız çıkıyor sonra debeleniyor bi süre sonra başka bi makine alıyor parçalıyor vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=ine%C4%9Fi+makineye&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 site olarak birleşip bir facebook hesabı açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yokmu şimdi linkin canlısı? ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu tip şeylere neden şaşırıyosunuz anlmadım. robin cook'un toxic diye bir romanı vardı. orda baya giydirmiştir bu tip satış yapan markalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben makineden eve alıcam onun için soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Buyrun. Facebooktaki bumuydu bilmiyorum. Bundakiler yenen inekler değil. Hastalıklı olanları ortadan kaldırıyorlar. Tabi bunu şoklamadan yada ineyle uyutmadan yapmaları çok berbat birşey. Hastalıklıda olsa canlı canlı parçalıyorlar. +18 http://www.youtube.com/watch?v=MldlJVtBcfE&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bu ne lam; hiç kan çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 rock biz onu tartıştık da ölü olduğuna karar verdik :) nc ye dalmış Meat Wagon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sertap Erener said: efendim dünyada neden 12 milyar inek yaşıyo, biri dur desin, boşuna oksijen tüketip karbondioksit yayıyorlar. Sertap erenerin bi alakası olabilirmi acaba :hmmdüşünensurat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yok video pörtlemiş islami usullere uygun katletmişlerse o etleri alır turkiye fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 islami usuller derken; ineği bütün halinde çarkların arasına atıp parçalamak diyorsan evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ineği gömüp kafasını taşlamak mesela benden sonraki msjlardan biri said: (APTAL ADAM RECM İSLAMDA YER ALMAZ Kİ!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar