reddiye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1055998514064&ref=nf Öğff edit: +18 - iğrençlik içerir
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Abi mc donalds'la ne alakasi var bunun ya ne angut insanlarimiz var. Fake gibi durmuyo ya ruh hastasinin biri canli canli atmis olabilir hayvani. Da genel olarak mystery meat diye tabir edilen sosis, sucuk, bacon vs. tarzi seylerde "yenilir" diye tabir edilen et orani 5% oluyor, kemik falan filan ne ararsan var boyle shred edilmis halde.
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 niye abi ölmü$ hasta hayvanı ortadan kaldırıyorlar ne var bunda
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hasta hayvanlar uyutulur(itlaf) sonra ortadan kaldırırsın.diri diri kaldırırılmaz.
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 lan sessiz izledim ben hahah ba$ında ölü yazıyor
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Skyfire said: niye abi ölmü$ hasta hayvanı ortadan kaldırıyorlar ne var bunda ne demek ya? seni diri diri kestiklerinde ''ne var abi yea kafadan hasta bi insani ortadan kaldiriyolar yea'' mi derler? bildigin katillik olur. bu ne o zaman? insanlik disi. hayvanlik bile denemez. bu pisligi yapan insanogullarinin deli dana olmalarini tüm kalbimle istiyorum. ölsünler. hayvana saygisi olmayanin insana var midir? cok sinirlendim. saydirasim var ya neyse.
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 başında ölü yazıyo, ayrıca ses sonradan eklenmiş gibi geldi bana. eğer ölüyse çok da garip değil.
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ya nil salla hayvan hakları , saygıyı falan. nerde insana insan olarak değer veriyorlarki hayvana değer vermelerini bekliyorsun?
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yok dönmedim ben hala az bile buluyorum bunu günümüzde
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 evet hayvan daha vahşice kesilebilirmiş nasılsa ölmüş.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ölü abi ses sonradan eklenmiş bariz. ha tabi ölü diye böyle yapılması normal mi? kesinlikle hayır, ama artık öyle bir hale geldiki dünya, hayvanın şurda ölü olmasına şükrediyorum. canlıyken neler neler yapıyorlar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ses çok fena fakeim ben diye bağırıyordu bence de.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Skyfire said: ya nil salla hayvan hakları , saygıyı falan. nerde insana insan olarak değer veriyorlarki hayvana değer vermelerini bekliyorsun? insanlara boktan davranilmasi, hayvanlara boktan davranilmasina tepki vermemek icin yeterli bir argüman mi yani? bunu iddia etmek de güzelmis hani. ayrica bilemem ölü mü degil mi, ses sonradan mi eklendi. bana ölü degil gibi geldi ilk basta.
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Skyfire said: önce insan sdf. of seni cem yılmaz gözlemlese süper bişey çıkardı afjdajdjad tam tespitlik ya
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 güzel onla ada$ oldugumuz gibi fikirlerimizin aynı olmasınada sevindim sana zahmet çık aradan. önümüzdeki bi 10 yılda bu konuyu dü$ünürsün hadi canım
Öne çıkan mesajlar