FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 fraps die video kaydeden bi program vardı. bi özelliğini açınca fps yazıyodu ekranda kocaman. ama daha basit, tek fonksyonu fps göstermek olan bi program varsa bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 KHaRoN'un basina eksidim gtalk'dan ogrendim =P r_displayinfo = 1 yapinca gorunuyor FPS falan. 35-40 arasi FPS aliyorum bu sekildeyken. Iyi midir ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 AA açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 o cozunurlukle aa nin acik olmasi efsane olurdu =] mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Gayet basarili da, GTA4'te kucuk bi config edit ile takir takir max seviyeye getirebiliyorsunuz rahatlikla, ben en azindan view distance gibi seyleri 30-40 arasi tutup oynuyordum, texture'lardan odun vermek yerine ondan odun veriyordum, cok daha mantikli bir olay acikcasi. Oyle ahim sahim da kastirmiyor 8800gtx'li makinede, rahat rahat oynayabiliyordum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 crysis warhead'te full+full yap bakalım kaç fps alcan? bu arada pc'deki gta4'ün grafikleri o kadar güzel mi yaf, ben ps3de oynadım leşti grafikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ne kadar işine yarar bilemiyorum esasen ama şöyle bir site var : www.systemrequirementslab.com Burdan bilgisayar neyi çalıştırır neyi çalıştırmaz performansı aşağı yukarı ne olur gibi bişeyler görebiliyorsun ama sanırım daha çok canlı canlı denemek istiyosun ayarlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Masquerade said: AA açık mı? AA 2x'teyken 30 fps falan aliyorum ama o cozunurlukte goruntu de hic bir sey farketmiyor esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Son bölümlere gel, son bölümlere, 3 tane korelinin olduğu ekran ile, 100 tane korelinin olduğu ekran arasında CİDDİ fark oluyor.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çükürdek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar