Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Çünkü bu gün benim doğum günüm. Evet 1 nisan gibi bir günde doğmanın getirdiği ilginçlikleri paylaşmak istiyorum. Doğum; Telefon gelir babaya. Derler ki "Oğlun oldu koş gel hastaneye". Fakat babanın işi başından aşkın olduğu için ve günün getirisi olarak, "Hadi ordan canım yemezler" diyerek varlığımı red etmesi benim bebekliğim için başlıca bir travmaydı. Fakat üstümde oynanan ilk kumarın baklava olduğu öğrenince çok kırılmıştım. Babam bir tepsi baklavayla gelir doğumhaneye fakat ne göresin ? Bir çocuk. "Hayır der şaka yapmayın. Nerede hanım?" der ve annemi bulur. Tabi anne büyük bir maçtan çıkmıştır yorgundur. Ve bu sefer babam artık beni kabullenir. Bağrına basar. Çocukluk; Her doğum günümde akrabalar gelirler ve pastaları börekleri yerlerdi. Bana kamyon, araba, uçak benzeri şeyleri almayı red eden bu insanlar, Kilot, fanila, çorap ve kazak türleri şeyler aldıkları için onları hala severim. Canım babam. Ona bi minnetarım. Çünkü hep bi oyuncakla gelirdi. Ayrıca şaka günün getirisi, popo ısırma, don indirme, ters çevirmelerde cabası. İlkokul; Ne güzel. Sınıf arkadaşlarım vardı. Bizim eve toplar sulu şakalarına katlanır, pastaları börekleri yerler ve gönderirdim. Annemde boşver üzülme derdi. Oysaki ben ona değil bana gelen Notdefteri, kalem, silgi ve AHMET BUHAN MATEMATİK kitabının kullanmam gerektiğine yanardım. Annem burnuma sokardı o kitabı. Biliyorum anne. Sen çocuklara önceden verdirdin o hediyeleri. Tüm pavır rencırları attırdın çöplere. Ortaokul; Büyüdük. Uzuvlarımızda büyüdü. Aklımızın kısaldığıda doğru. Neden hep bu doğum günlerim hafta içine denk geldi. İnsanın beklediği ilgi çöpe gitti. Çünkü tüm insanoğlu bu günde "Acaba hocaya ne şaka yapsak?" düşüncesindeydiler. Tabi benim doğum günüde gg'liyordu. Ve bu dönemde ailemin boşanmış olması ayrı bir üzüntüydü benim için. Annesiz ve babasız doğum günleri. Fakat en kötüsü de bir doğum günümde babamın yanına gitmiştim. Babam ağlıyordu o gün.Ne olduğunu sordum."Amcan öldü oğlum" dedi. O günü unutamam. Gülmem gerektiğine inandığım gün, sürekli ağlamıştım. Lise; Lise zaten ortaokulun en felaket haliydi. Kutlamadım denemez aslında. Sevgili dostlarım bu günleri hep benim için fırsata çevirdiler. Bu gün dokunulmazdım çünkü. En pis şakalar benden gelir ve en son takdir edilen ben olurdum. Sevgili dostlarımı çok seviyorum. Düşündükleri için, bir gün değil.Hergün. Üniversite; Olum doğdum mu öldüm mü belli değil. Ne resmi günler kardeşim? İçmeye gelir, sevgilinizle yiyişip ve gittiniz. Tüh size. Yuh size.Tövbe bi daha... Ve uzun süre geçti işte. Yine 1 nisan. Sabah uyandığım da yeni şaka günümü kutlayacağım. En yakın dostlarım başladı mesaj atmaya. Şakalar da hazır. Gülerek geçirmek dileği ile. Okuduğunuz için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ben teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 doom günün kutlu olsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Doğum günün kutlu olsun ve o ahmet buhan ın da allah cezasını versin ilkokul yıllarımın içine etti şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 mutlu yıllar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ahahahaha ahmet buhan'a koptum. ilkokul 1'de en büyük hayalim bir ahmet buhan kitabıydı. sonra baktım kabusum oldu 5. sınıfa kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 nice mutlu senelere ŞAKAAAAAA NE KUTLIYCAM LAN DOĞUM GÜNÜNÜ İBİŞ aehfuahf:D tabi şaka bi yana iyiki doğdun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bir ahmet buhan bir de pisagor hayatimi bitirdiler zaten. iyi ki dogdun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bana tekrar ahmet buhanı hatırlattıgın ıcın kutlamıcam dogum gununu :) nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 şuan manyak bi şaka yapıyorum birine :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bu hediyeyi sana vermekten gurur duyarım :) gerçi bizim zamanımızdakiler bayaa bi değişikti bundan ama olsun idare et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 obsesifik said: Bu hediyeyi sana vermekten gurur duyarım :) gerçi bizim zamanımızdakiler bayaa bi değişikti bundan ama olsun idare et :D Hayatımda aldığım en güzel hediye arkadaşım teşekkür ederim. *gözlerinin içine bakarak nefretini göndermeye çalışmak* :D Arkadaşlar şakalara devam edin. Cıvıklığın tek kabullenebildiği gün bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 mutlu yıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kutlu olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Doğum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Oa ahmet burhan!beni matematikten küstüren adam. edit: mühendis oldum sonra . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Balon sen başaranlardansın, kendini kurtaranlardansın. Oysa ki biz yıllardır hala "Ahmet Buhan'la 2.Sınıf Matematik Eğlenceleri" adlı kitaptaki istatiksel bilgileri hesaplamakla uğraşıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 HEPİ PÖRTLEK Bu da hediyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Gkgokhan said: Balon sen başaranlardansın, kendini kurtaranlardansın. Oysa ki biz yıllardır hala "Ahmet Buhan'la 2.Sınıf Matematik Eğlenceleri" adlı kitaptaki istatiksel bilgileri hesaplamakla uğraşıyoruz :( allah yardım etsin abi . @masquerade: abi depresyona giriyorum , hortlak görsem o kadar tiksinmem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 aaaaaaaaaaah zihinden problemleer hatırlıyorummmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Masquerade said: HEPİ PÖRTLEK Bu da hediyen. - Ahh Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar