Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tansu Çilleri'in Anıtkabir Defteri Yazısı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

elaidi said:
Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan.

tansu çiller, serbest piyasa ile inatlaşıp (faizler için "ya düşecek, ya düşecek" lafını unutmayın), düşük faizle pahalıya hazine bonosu satmaya çalışan, ve (normal olarak) satamayınca enflasyonu %100 ün üzerine çıkaran bir ekonomi profesörüdür.

zekası konusunda şüphelerim var :)
Sosyal ağlarda paylaş

pıahahahahaha az önce altıma kaçırdım, 14 den başladı 17 de bitirdi, yok artık bu kadar mal değildir yahu, bu eğlence yazısıdır.

Bu arada gerçek bir hikaye;
Tansu hanım miting yaparken ön saflardan birisi bıdığını yerim senin diye bağırır, tansu hanım döner valiye sorar "bıdık ne?" vali utancından vajina olduğunu söyleyemez ve ciğer der.
Bunun üzerine tansu hanım topluluğa döner ve "BIDIĞIM HEPİNİZE FEDA OLSUN!" diye topluluğu çoşturur.
2-3 mitingte daha bunu kullanır en sonunda işin doğrusunu öğrenmiş olacakki bir daha bıdığını kimseye feda etmez !
Sosyal ağlarda paylaş

naraso said:
görüşmek üzere ne lan. oha abi bu kadar da olamaz ya.

yanlış anlamışsınız, tansu hanım dini itikatları kuvvetli bir hanım kızımız olmasından dolayı "ahirete göçtüğümde buluşur görüşürüz" manasında ifşa eylemiştir bu temennisini, hayırlara vesile inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim samsunlu bir arkadaş vardı.Bana anlattığı şekilde anlatayım.Karadeniz fıkrası gibi aynı.
Biz bu kadını dinliyoruz dedi.Kadın gaza geldiği bir anda samsunu il yapacağım dedi.Biz şaşırdık tabi nereyi il yapacak anlamadık.Böyle bir sessizlik, insanların kendi aralarında boş bakışmalar.Sonra bir alkış koptu millet deli gibi alkışlıyor. Alkışlama bitince yanındaki arkadaşı sormuş buna oğlum biz il değil miyiz lan zaten diye:)
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
Bizim samsunlu bir arkadaş vardı.Bana anlattığı şekilde anlatayım.Karadeniz fıkrası gibi aynı.
Biz bu kadını dinliyoruz dedi.Kadın gaza geldiği bir anda samsunu il yapacağım dedi.Biz şaşırdık tabi nereyi il yapacak anlamadık.Böyle bir sessizlik, insanların kendi aralarında boş bakışmalar.Sonra bir alkış koptu millet deli gibi alkışlıyor. Alkışlama bitince yanındaki arkadaşı sormuş buna oğlum biz il değil miyiz lan zaten diye:)

Bize böyle başbakanlar lazım, krizi onlar çıkarmalı!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tansu çiller. Orda durun müthiş bir insan müthiş bir gaf makinesi

"Ya düşecek , ya düşecek"

"Ölü kaybı olmamıştır"

Kıratın yemini verecek misiniz (vatandaşa oy için soruyor)
evet vereceğiz
tansu çiller : bizde sizin yeminizi vereceğiz.

Mesut yılmaz a dediği şerefsiz onbaşı

Afyonlulara sevgili Şebinkarahisarlılar demesi

bıdık lafı.

Mesut yılmaz a mecliste söylediği istikrarsızdır yerine iktidarsızdır lafı.

Cenab-ı allah ı size emanet ediyorum demesi.

dolu ya.

bu kadının kitabını okumuştum.Lisedeyken en çalışkan buymuş ama rakip olmasın diye çalışkan kızların defterlerini yırtarmış millet ders çalışamazmış.

Samsun da "Sizi büyükşehir yapayım mı" demişti il değil.Zaten o dönem samsun büyükşehirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

TANSU ÇİLLER, 7 TEMMUZ GÜNÜ YALOVALILAR'A 77'NCİ İL OLDUKLARI MÜJDESİNİ VERMEYE ÇALIŞIYOR...
- YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER?
- ONDÖÖÖRT...
- HAYIIIR. YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER?
- KIRKDOKUUUZ...
- HAYIIIR. BUGÜN GÜNLERDEN NEEE?
- CUMARTESİİİ...
- HAYIIIR. BUGÜN AYIN KAÇIII?
- YEDİSİİİ...
- AYLARDAN NEEE?
- TEMMUUUZ
- ???

ahahaha bu ne ya
Sosyal ağlarda paylaş

TANSU ÇİLLER, 7 TEMMUZ GÜNÜ YALOVALILAR'A 77'NCİ İL OLDUKLARI MÜJDESİNİ VERMEYE ÇALIŞIYOR...
- ONDÖÖÖRT...
- HAYIIIR. YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER?
- KIRKDOKUUUZ...
- HAYIIIR. BUGÜN GÜNLERDEN NEEE?
- CUMARTESİİİ...
- HAYIIIR. BUGÜN AYIN KAÇIII?
- YEDİSİİİ...
- AYLARDAN NEEE?
- TEMMUUUZ
- ???
c/p yaptım ondan büyük harf
Sosyal ağlarda paylaş

erzurum mitingi
bayan çiller milleti selamlamayı bitirdikten sonra
''bu bacınız sizinle olmaya geldiiii, yalnız birakmayacaksınız dimiiii, bacınızın önü açılmıştır takılın peşimeeee, sınır ilimiz erzurumda ezanlar susmayacak, bayraklar inmeyecektir sınır ilimiz erzurumu kimseye vermeyizzzz''

e yuhh :D bu kadının önüyle bi sorunu var yalnız onu anladım ben bu konuda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...