Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 elaidi said: Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan. tansu çiller, serbest piyasa ile inatlaşıp (faizler için "ya düşecek, ya düşecek" lafını unutmayın), düşük faizle pahalıya hazine bonosu satmaya çalışan, ve (normal olarak) satamayınca enflasyonu %100 ün üzerine çıkaran bir ekonomi profesörüdür. zekası konusunda şüphelerim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 parsadan tanşu çilleri dolandırmıştı. hemde baya komik bir şekilde. Ben olsam tansu çiller e zeki demezdim. Prof ünvanını nasıl aldığını bilmiyorum birisi kazıklamış olabilir kendisini haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pıahahahahaha az önce altıma kaçırdım, 14 den başladı 17 de bitirdi, yok artık bu kadar mal değildir yahu, bu eğlence yazısıdır. Bu arada gerçek bir hikaye; Tansu hanım miting yaparken ön saflardan birisi bıdığını yerim senin diye bağırır, tansu hanım döner valiye sorar "bıdık ne?" vali utancından vajina olduğunu söyleyemez ve ciğer der. Bunun üzerine tansu hanım topluluğa döner ve "BIDIĞIM HEPİNİZE FEDA OLSUN!" diye topluluğu çoşturur. 2-3 mitingte daha bunu kullanır en sonunda işin doğrusunu öğrenmiş olacakki bir daha bıdığını kimseye feda etmez ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 görüşmek üzere baaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 naraso said: görüşmek üzere ne lan. oha abi bu kadar da olamaz ya. yanlış anlamışsınız, tansu hanım dini itikatları kuvvetli bir hanım kızımız olmasından dolayı "ahirete göçtüğümde buluşur görüşürüz" manasında ifşa eylemiştir bu temennisini, hayırlara vesile inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 haci ile baci donemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bizim samsunlu bir arkadaş vardı.Bana anlattığı şekilde anlatayım.Karadeniz fıkrası gibi aynı. Biz bu kadını dinliyoruz dedi.Kadın gaza geldiği bir anda samsunu il yapacağım dedi.Biz şaşırdık tabi nereyi il yapacak anlamadık.Böyle bir sessizlik, insanların kendi aralarında boş bakışmalar.Sonra bir alkış koptu millet deli gibi alkışlıyor. Alkışlama bitince yanındaki arkadaşı sormuş buna oğlum biz il değil miyiz lan zaten diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Theghosthand said: Bizim samsunlu bir arkadaş vardı.Bana anlattığı şekilde anlatayım.Karadeniz fıkrası gibi aynı. Biz bu kadını dinliyoruz dedi.Kadın gaza geldiği bir anda samsunu il yapacağım dedi.Biz şaşırdık tabi nereyi il yapacak anlamadık.Böyle bir sessizlik, insanların kendi aralarında boş bakışmalar.Sonra bir alkış koptu millet deli gibi alkışlıyor. Alkışlama bitince yanındaki arkadaşı sormuş buna oğlum biz il değil miyiz lan zaten diye:) Bize böyle başbakanlar lazım, krizi onlar çıkarmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 kadın cahil samsun il'mi değil mi bilememiş; peki meydandaki kalabalık niye alkışlıyor ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Abi tansu çiller. Orda durun müthiş bir insan müthiş bir gaf makinesi "Ya düşecek , ya düşecek" "Ölü kaybı olmamıştır" Kıratın yemini verecek misiniz (vatandaşa oy için soruyor) evet vereceğiz tansu çiller : bizde sizin yeminizi vereceğiz. Mesut yılmaz a dediği şerefsiz onbaşı Afyonlulara sevgili Şebinkarahisarlılar demesi bıdık lafı. Mesut yılmaz a mecliste söylediği istikrarsızdır yerine iktidarsızdır lafı. Cenab-ı allah ı size emanet ediyorum demesi. dolu ya. bu kadının kitabını okumuştum.Lisedeyken en çalışkan buymuş ama rakip olmasın diye çalışkan kızların defterlerini yırtarmış millet ders çalışamazmış. Samsun da "Sizi büyükşehir yapayım mı" demişti il değil.Zaten o dönem samsun büyükşehirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bunu buldum şimdi çok komik şeyler var gaflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 TANSU ÇİLLER, 7 TEMMUZ GÜNÜ YALOVALILAR'A 77'NCİ İL OLDUKLARI MÜJDESİNİ VERMEYE ÇALIŞIYOR... - YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER? - ONDÖÖÖRT... - HAYIIIR. YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER? - KIRKDOKUUUZ... - HAYIIIR. BUGÜN GÜNLERDEN NEEE? - CUMARTESİİİ... - HAYIIIR. BUGÜN AYIN KAÇIII? - YEDİSİİİ... - AYLARDAN NEEE? - TEMMUUUZ - YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER? - ??? ahahaha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 TANSU ÇİLLER, 7 TEMMUZ GÜNÜ YALOVALILAR'A 77'NCİ İL OLDUKLARI MÜJDESİNİ VERMEYE ÇALIŞIYOR... - YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER? - ONDÖÖÖRT... - HAYIIIR. YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER? - KIRKDOKUUUZ... - HAYIIIR. BUGÜN GÜNLERDEN NEEE? - CUMARTESİİİ... - HAYIIIR. BUGÜN AYIN KAÇIII? - YEDİSİİİ... - AYLARDAN NEEE? - TEMMUUUZ - YEDİ YEDİ DAHA NE EDEEER? - ??? c/p yaptım ondan büyük harf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pişti olduk... TRABZON’DA KONUŞMA YAPIYOR. “BACINIZ SİZİ AKDENİZ’İN İNCİSİ YAPACAK” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ne zamandır bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum ben yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 :D HAYDAR ALİYEV'E "HAYDAR ALİ BEY" DER SİVAS KATLİAMI SONRASI; 'OTELİ SARAN VATANDAŞLARIMIZA BİR ŞEY OLMAMIŞTIR' bu çok ayıp ama bu kadar gaftan sonra ciddiye almıyım diyorum ama... "KIBRIS RUS KESİMİ" DE ONUN TANIMLAMASIDIR! yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 “SEKIZ YIL ÖZAL’A VERDİNİZ, ONUN İKİ YILINI ANANIZA VERIN, O ZAMAN TÜRKİYE ŞAHLANIR...” puahahahahaha ben bunu hiç duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 erzurum mitingi bayan çiller milleti selamlamayı bitirdikten sonra ''bu bacınız sizinle olmaya geldiiii, yalnız birakmayacaksınız dimiiii, bacınızın önü açılmıştır takılın peşimeeee, sınır ilimiz erzurumda ezanlar susmayacak, bayraklar inmeyecektir sınır ilimiz erzurumu kimseye vermeyizzzz'' e yuhh :D bu kadının önüyle bi sorunu var yalnız onu anladım ben bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eagle_dnz said: SİVAS KATLİAMI SONRASI; 'OTELİ SARAN VATANDAŞLARIMIZA BİR ŞEY OLMAMIŞTIR' yuh be işin daha kötüsü saranlardan 1-2 tanesi öldü bir sürüde yaralandı ayrıca; o da yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 quote de su yukarda sırıtmayı güncelle be hocam lafa sırıyor gibi çıkmış nası quoteladın laf ta ona değil herneyse açıkçası çok ta umrumda değil ölen 2 kişi ama tabi o bilgi de yanlıs oluşu ekstra gaf olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yanlış oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 elaidi said: Bunu Tansu Çiller gibi zeki bir kadının yazdığına inananların olması enteresan. http://www.zshare.net/audio/51961533d8e93b50/ Zeka ve Tansu Çiller ayrı kulvarlarda değerlendirilmeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 @ombakkombak teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ad3m said: http://www.zshare.net/audio/51961533d8e93b50/ Zeka ve Tansu Çiller ayrı kulvarlarda değerlendirilmeli :p AHAHAHAHAH türkçesini ifade etmekte zorluk çekiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Hahahahah haluse halusensae haluessafvsdf Türkçesi söylemekte sıkıntı çekiyorum hahahaah çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar